Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Ce misiune ai de indeplint in viata ta? Numerologia iti da un raspuns

Ce misiune ai de indeplint in viata ta? Numerologia iti da un raspuns

Ce misiune ai? – Fiecare om are o anumită misiune pe Pământ. Numerologia te ajută s-o afli pe a ta.

Misiunea pe care o avem este dată de numărul energiei destinului, iar acesta ­­– de numele şi prenumele (datele din certificatul de naştere, chiar dacă acolo există greşeli). În numerologie, se consideră că un om este influenţat toată viaţa de datele care i s-au atribuit la naştere. Numărul energiei destinului se calculează simplu.

Să presupunem că e vorba de o persoană pe care o cheamă Popescu Olga. Luăm datele corespunzătoare din tabelul corespondenţei dintre numere şi litere şi facem suma cifrelor. Adunăm separat numele şi prenumele: 7+6+7+5+1+3+3=32; 6+3+7+1=17.

1      2      3      4      5     6     7     8    9

 a      b      c      d     e     f    g     h     i

    j     k      l      m     n     o    p     q     r

s       t       u      v     w    x     y     z

Prin adunare, reducem cele două numere obținute la o singură cifră: 3+2=5, 1+7=8. Acum însumăm rezultatele obţinute până obţinem o singură cifră: 5+8=13; 1+3=4. Acesta este numărul energiei destinului persoanei în cauză. Dacă prin adunare obținem 11, 22 sau 33, lăsăm numerele ca atare, nu le reducem la o singură cifră.

În funcție de numărul pe care l-ai obținut calculând propriul număr (cel dat de numele tău din acte), poți afla în continuare în ce constă misiunea ta.

1 Să-ți exprimi cât mai des punctul de vedere, să te dezvolţi şi să devii lider, dând dovadă de curaj şi independenţă, să descoperi mereu noul în viaţă. Domeniul de activitate: oricare îți permite să-ți realizezi scopurile, ideile, proiectele.

2 Să fii diplomat, dar să nu uiţi de propria persoană. Să creezi armonie în relaţie, în relația cu cei din jur să realizezi conciliere, parteneriate. Domeniul de activitate: negociator, diplomaţie, intermediere, activități didactice – în toate să ai mare grijă la detalii.

3 Animator. Să trezești energii şi să-i însuflețești pe ceilalți, să schimbi lumea prin creativitate. Să te folosești de elocinţă. Domeniul de activitate: relaţii cu publicul, sfera serviciilor, artă, învățământ, orice fel de activitate legată de darul de a vorbi captând atenția celor din jur.

4 Să creezi ceva care să aibă o valoare durabilă. Să dai dovadă de spirit practic, să muncești cu conștiinciozitate și perseverență. Domeniul de activitate: oriunde poţi dezvolta relaţii trainice şi să-ți folosești creativitatea în proiecte sau obiecte trainice, care să dăinuie peste timp.

5 Veşnic pribeag, călător. Sarcina ta este să înveți să te adaptezi, să te schimbi, să te dezvolți – pe scurt, să fii mereu în mişcare. Domeniul de activitate: orice fel de activitate legată de munca în echipă. Acolo unde există energia mişcării. Rutina îți este categoric contraindicată.

6 Slujire. Să îți susţii familia, să-i iubești pe oamenii care îți sunt apropiați, să creezi armonie, frumuseţe, plăcere de a petrece timp împreună. Domeniul de activitate: cele în care poţi da dovadă de mărinimie,  de implicare, în care să creezi confort pentru cei din jur.

7 Atingerea înţelepciunii. Să analizezi şi să găsești esenţa lucrurilor şi a fenomenelor, să fii mereu în căutarea înţelepciunii lăuntrice. Domeniul de activitate: activitate de mentor, transmiterea de informaţii, o sferă care necesită analiză.

8 Să-ți creezi propria personalitate. Să obții succese folosindu-ți capacităţile de bun organizator. Domeniul de activitate: să-ți desfășori munca în lumea materială, dar neapărat ţinând cont de valorile spirituale.

9 Umanism. Să te perfecţionezi şi să iubești, să ierţi, să-i înțelegi, să-i ajuţi pe alţii. Domeniul de activitate: consiliere, rezolvarea conflictelor, consultanţă în afaceri, caritate, voluntariat, vindecare.

11 Să-i însufleţești şi să-i ajuţi pe alţii. Aptitudinile tale creatoare şi capacitățile intelectuale le pot fi utile celor din jur în reformarea, dezvoltarea, transformarea în bine a vieții. Domeniul de activitate: conciliere, diplomaţie, educaţie spirituală.

22 Să realizezi planuri şi proiecte care vor aduce foloase omenirii. Să te implici activ într-o direcţie practică, respectând principiile spirituale. Domeniul de activitate: construcţii de anvergură, instituții care lucrează în folosul oamenilor.

33 Se întâlnește rar. Misiunea constă în a sluji şi a iubi, a ierta şi a educa în spiritul binelui, al iubirii, al luminii. Domeniul de activitate: oriunde poți fi mentor.

Citeste si:

 

 

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.04/2018
Sursa foto: pexel

 

Comments

comments

Leave a Reply