Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Ce secrete ascund barbatii Scorpion

Ce secrete ascund barbatii Scorpion

 

Cei care nu au cunoscut un barbat Scorpion sunt curiosi sa-l descopere, iar cei care l-au cunoscut sunt dornici sa nu-l fi cunoscut! Zodia Scorpionului este una grea, plina de umbre si mister. barbatul in zodia Scorpionului este special, cuceritor si dominator.

Afla ce secrete ascund barbatii Scorpion

Pasionali. Pasiunea dusa, uneori pana la nebunie este in sangele Scorpionului, dar barbatii depasesc cu mult limitele femeii Scorpion. Ei sunt condusi de pasiune in tot ceea ce fac. Astfel, viata lor este foarte concentrata si cred in iubire si in a iubi ceea ce faci. Acesta e lucru care ii face sa exceleze in tot ceea ce fac. Revesul este ca atunci cand sunt dominati de spirite malefice raul, vor atinge si aici perfectiunea.

Determinati. Barbatii Scorpion sunt determinati in toate activitatile sau sarcinile pe care le fac in viata lor. Nu e nimic care sa ii poate opri de la a realiza ceea ce isi doresc. Odata ce au decis sa obtina ceva, sunt suficient de persistenti pentru a obtine acest lucru. Indiferent ca e vorba de o femeie, un loc de munca, succes, faima sau altceva. Nu vor renunta niciodata la obiectivele lor. Ambitia ii urmareste si atunci cand scopul este unul distructiv.

Incapatanati. Se poate spune ca sunt cei mai incapatanati reprezentanti ai zodiacului. Daca si-au pus mintea intr-o directie, atunci nu exista nici o cale prin care cineva poate schimba asta. Daca ei cred ca o persoana a facut un lucru rau, atunci vor crede asta pentru tot restul vietii. Nu are nici un sens sa incerci sa le schimbi atitudinea, pentru ca vor fi de neinduplecat.

Razbunatori. Barbatii Scorpion sunt cunoscuti a fi razbunatori prin natura lor. Daca i-ai ranit, mintit sau tradat, cu siguranta ti-o vor intoarce. Ei pot face acest lucru ranindu-te verbal, vorbindu-te negativ pe la spate sau facand alte lucruri pentru a te injosi.

Fermecatori. Barbatii Scorpion sunt fermecatori. Cuceresc usor si ramai cu gandul la ei toata viata. Daca te plac si vor sa te urmeze, atunci vor fi cel mai fermecatori barbat pe care l-ai cunoscut. Sunt insa manipulatori perfecti si te pot convinge sa crezi orice.

Plini de secrete. Barbatilor Scorpion le place sa fie misteriosi si secretosi. Au mereu secrete, oricat te-ar iubi. Daca le afli secretele, nu le spune ca stii. Sunt furiosi daca cineva le calca intimitatea, asa cum o inteleg ei.

 

Comments

comments

Leave a Reply