Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Ce simbol te reprezinta in zodiacul african

Ce simbol te reprezinta in zodiacul african

In zodiacul african sunt, ca si in cel european, 12 zodii. Daca pana acum ai studiat cu atentie horoscopul european si pe cel chinezesc, descopera ce simbol te reprezinta in zodiacul african. Zodiacul african este unul dintre primele facute de om. Acesta a urmarit personalitatea umana si a gasit un corespondent animal pentru fiecare caracter uman. Simbolistica este elementul esential al zodiacului african. Interpretarea zodiilor este primara ceea ce o face foarte apropiata de realitate.

Fiul (5 aprilie-4 mai)http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/11/21/zodiacul-african-2.jpg

Arcul vertical, simbolul tau, reprezinta perpetua aflare a unui sens in viata. Iti cauti in permanenta modele, ai nevoie de ele ca sa te poti dezvolta. Esti senzuala, iar barbatii se intrec in a-ti intra in gratii. Tempereaza-ti firea, pentru ca exista riscul sa te imbolnavesti din cauza volumului de energie pe care o consumi in orice activitate!

Fiica (5 mai-4 iunie)

Simbolul tau este steaua in cinci unghiuri. Implicarea ta in viata este profunda si tocmai de aceea ai parte de relatii bolnavicioase, misterioase. Esti o fire foarte analitica, tinzi sa te panichezi repede si suferi de mania persecutiei. Insa te dovedesti a fi o persoana fermecatoare, iar prietenii se pot baza pe tine.

Unchiul (5 iunie-4 iulie)

Este reprezentat de o piatra ascutita in centru si indreptata in sus, simbol care semnifica tarie de caracter. Nu te pricepi sa-ti exprimi sentimentele, esti autoritara si nu tolerezi greselile celorlalti. Cu toate astea, esti corecta si ai trasaturi de lider, fiind puternica si charismatica.

Vrajitoarea (5 iulie-4 august)

Triunghiul este cel care te reprezinta, insemnand natura creatoare a puterilor supranaturale. Vrajitoarea arata aspectul pozitiv al vraciului din triburile africane. Esti inzestrata cu o intuitie puternica si dispui de inteligenta senzoriala. Esti impulsiva si suferi din cauza asta, dar ai o mare capacitate de a te reface dupa deceptii.

Leul (5 august-3 septembrie)http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/11/21/zodiacul-african-3.jpg

Simbolul tau este insusi leul, care semnifica necunoscutul, independenta, salbaticia. Esti mereu in cautare de noi provocari, ai multe relatii sentimentale si iti schimbi des locul de munca. Esti hedonista, iar daca cineva iti raneste sentimentele, nu-l vei uita.

Antilopa (4 septembrie-3 octombrie)

Este un simbol plin de contraste, care defineste constanta si inconsecventa, calmul si patima, binele si raul, timiditatea si indrazneala. Oamenii din jur inteleg cu greu ce se petrece in mintea ta. Esti capricioasa si bizara, dar dai dovada de bunatate si finete.

Cel plin de intelepciune (4 octombrie-3 noiembrie)

Elefantul este simbolul tau, care pentru africani semnifica echilibrul si intelepciunea. Dispui de o inteligenta profunda, intuitiva inca din copilarie, chiar daca esti lipsita de orientare si ai reactii intarziate. Esti realista, lucida, practica, iar in cuplu, te dovedesti a fi foarte fidela.

Matusa (4 noiembrie-3 decembrie)

Te reprezinta un bat de lemn – imputernicirea de a da comenzi. Esti o supravietuitoare si mereu ai de dus cate o lupta cu altii sau cu tine insati. Esti extrem de pasionala si capabila de sacrificii marete, dar foarte incapatanata si lipsita de toleranta.

Belsugul (4 decembrie-3 ianuarie)

Simbolul tau este cascada si e considerat semnul norocului. Din punct de vedere material, te poti considera ocrotita, pentru ca viata ta va fi tihnita si lipsita de surprize neplacute. Resursele financiare iti vor spori an de an, mai ales ca esti o persoana ambitioasa, preocupata de cariera.

Tatal (4 ianuarie-3 februarie)http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/11/21/zodiacul-african-4.jpg

Este reprezentat de soare, care aduce lumina si caldura. Intocmai ca un tata, reprezinti stalpul de echilibru, punctul de sprijin pentru cei din jur. Esti inteleapta, buna si sincera, iar ceilalti se vor simti mereu in siguranta in prezenta ta, fiindca ai tendinta de a-i proteja. Atentie si la propriile nevoi si slabiciuni!

Mama (4 februarie-5 martie)

Esti o fire introvertita, tematoare si cu greu capeti incredere in oamenii din jur. Dar, odata ce te atasezi de o persoana, esti extrem de loiala, plina de afectiune si protectoare. Simbolizezi procrearea si stii sa umpli viata celor din jur cu optimism. Deseori, nativii din zodia Mamei isi vor dedica viata actiunilor umanitare.

Familia (6 martie-4 aprilie)

Simbolul zodiei este un cerc cu un punct in mijloc – legatura puternica dintre nativ si toti cei care ii sunt apropiati. Esti o persoana altruista, mereu preocupata de bunastarea celor dragi, pasionala si dedicata in relatia de cuplu si nu numai. Suferi insa si de orgoliu, iar uneori esti cam introvertita.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus