Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Ce simbolizeaza lumanarile

Ce simbolizeaza lumanarile

Practic nu există ritual însemnat al existenţei noastre care să se desfăşoare fără prezenţa lumânărilor. Lumina lor tainică ne însoţeşte în majoritatea evenimentelor religioase, dar aprindem, simbolic, lumânări şi în zilele festive ori în momentele de meditaţie, relaxare şi răsfăţ. Lumânările au însă şi puterea de a ne influenţa destinul dacă ţinem cont de culoarea corpului de ceară, de ziua din săptămână şi de scopul în care dorim să le aprindem. Iată care e semnificaţia lumânărilor în funcţie de culoarea lor:

VERDE

Lumânările verzi vor fi aprinse atunci când vrei să ai noroc la bani, aştepţi răspuns la o cerere de creditare, sau vrei să-ţi schimbi domiciliul. Verde e culoarea noului, a cunoaşterii.

Zile benefice: miercuri şi vineri

Esenţe binefăcătoare: brad, măr, lămâi

Amplasare feng-shui: în nord-est, zona cunoaşterii, în est, zona familiei, iar în sud-est, zona prosperităţii

NEGRU

Ţin departe energiile negative şi netezesc drumul către împlinirea unui vis. Dacă ai avut un eşec, aprinderea unei lumânări negre te va ajuta să treci mai uşor peste el. Aprinde lumânări negre şi înainte de un examen sau de o întâlnire importantă de business.

Zi benefică: sâmbătă

Esenţe binefăcătoare: mosc, cafea, ciocolată, scorţişoară

Amplasare feng-shui: în nord-est, pentru efort intelectual, în nord-vest, pentru relaţii de business fructuoase

ROZ

Veghează momentul primei iubiri. Lumânările roz echilibrează emoţional şi aduc pace sufletească pentru că ne întorc cu gândul şi sentimentele în timp, la ani tineri.

Zi benefică: vineri

Esenţe binefăcătoare: trandafir, santal, zmeură, coriandru

Amplasare feng-shui: în sud-vest, zona dragostei

ALBASTRU

Albastrul este o culoare liniştitoare. Aprinde lumânări azurii atunci când tânjeşti după armonie, când eşti în convalescenţă, când vrei să aplanezi un conflict sau resimţi o stare acută de agitaţie şi stres.
Zi benefică: joi

Esenţe binefăcătoare: crin, busuioc, iasomie, narcise

Amplasare feng-shui: în est, zona familiei, şi în nord, zona carierei

PORTOCALIU

Lumânările de culoarea portocalei aduc echilibru, succes, schimbări în bine, optimism, pofta de distracţie. Plus o mai bună înţelegere între partenerii de cuplu. Dacă te simţi obosită, lipsită de energie, aprinde o lumânare portocalie în vecinătatea locului de odihnă.

Zi benefică: miercuri

Esenţe binefăcătoare: crin, iasomie, lavandă

Amplasare feng-shui: în sud-vest, zona dragostei

VIOLET

Lumânările purpurii se aprind întru împlinirea dorinţelor, progres, evoluţie pe plan social. „Flacăra violet“ aduce bani, te protejează în călătoriile pe distanţe mari şi are puteri vindecătoare.

Zi benefică: joi

Esenţe binefăcătoare: cedru, ghimbir, santal, lavandă

Amplasare feng-shui: în sud-est, zona prosperităţii

GALBEN

Când vrei să fii convingătoare, să fii ascultată, să câştigi încrederea celor din jur, foloseşte-te de flacăra unei lumânări galbene. Acest ritual îţi va creşte puterea de convingere şi capacitatea de comunicare cu şefii, colegii, dar mai ales cu copiii.

Zi benefică: duminică

Zodiile pe care le protejează: Fecioară, Leu

Esenţe binefăcătoare: lămâie, narcisă, tămâie, vanilie

Amplasare feng-shui: în est, zona copiilor, iar în nord-est, zona cunoaşterii

ALB

Se aprind pentru protecţie şi purificare, pentru binele familiei, pentru sănătatea celor dragi şi a animalelor de compa-nie, pentru vindecarea sufletului. Te ajută să te eliberezi de trecut, să te deschizi spiritual şi să călătoreşti în siguranţă. Sunt, de asemenea, simbol al creativităţii şi fertilităţii.

Zi benefică: luni

Esenţe binefăcătoare: santal, tămâie, lămâie, cedru, ienupăr

Amplasare feng-shui: în vestul casei, pentru binele copiilor, în nord-vest, pentru prietenii traince şi călătorii în siguranţă, în sud-vest, pentru noroc în dragoste

ROŞU

Flacăra unei lumânări roşii aprinde pasiunea şi activează energiile erotice. Foloseşte-te de ea ca să-l seduci pe omul de care eşti îndrăgostită, ca să-ţi revigorezi apetitul sexual sau dacă vrei să fii cerută în căsătorie. Foloseşte-o şi ca să menţii iubirea vie şi să ai o viaţă de cuplu armonioasă.

Zi benefică: marţi

Esenţe binefăcătoare: busuioc, pin, trandafir, rozmarin

Amplasare feng-shui: în sud-vest, zona iubirii, iar în sud-est, zona prosperităţii

 

Comments

comments

One thought on “Ce simbolizeaza lumanarile

  1. Asezati trei lumanari pe o farfurie cu zahar, in timp ce le aprindeti puneti-va trei dorinte.Prima pt serviciu , a doua pt dragoste si a treia una care pare imposibila si rugati-va sfintilor arhangheli Mihail , Gabriel si Rafael ca sa va ajute.Asezati farfuria in cel mai inalt loc din casa si lasati lumanarile sa arda.Dupa trei zile faceti public acest ritual si multumiti .Multumesc sfintilor arhangheli Mihail , Gabriel si Rafael pentru ajutorul lor ! Asa sa fie !

Lasă un răspuns