Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > In ce zi din sapamana te-ai nascut? Afla ce spune asta despre tine

In ce zi din sapamana te-ai nascut? Afla ce spune asta despre tine

Daca nu stii in ce zi din saptamana te-ai nascut, foloseste calendarul din orice calculator si afla care este ziua din saptamana in care te-ai nascut si care este semnificatia acestei zile pentru tot destinul tau.

Numerologia „diseaca” in fel si chip data nasterii: in ce zi te-ai nascut, la ce ora, in ce an? Toate aceste date sunt interpretate pentru a scoate la iveala caracterul fiecarei persoane. Astfel, daca te-ai nascut:

Luni

Astrul tau dominant este Luna. Esti o persoana influentabila si schimbatoare, de aceea treci repede de la optimism la pesimism, de la calm la agitatie.

Marti

Astrul tau dominant este Marte. Ai fire razboinica, esti ambitioasa si perseverenta. Nu te dai la o parte cand vine vorba sa-ti indeplinesti datoria. Esti impulsiva.

Miercuri

Astrul tau dominant este Mercur. Esti o fire adaptabila. Nu intri repede in panica. Esti foarte ingenioasa si reusesti sa-i convingi si pe altii usor sa accepte ideile tale.

Joi

Astrul tau dominant este Jupiter. Esti o persoana echilibrata, care isi iubeste la nebunie familia. Ai spirit intreprinzator, te pricepi la facut bani. Esti foarte sociabila.

Vineri

Astrul tau dominant este Venus. Esti o femeie senzuala, inzestrata cu talent artistic si chemare catre frumos. Cauti in permanenta echilibrul si linistea.

Sambata

Astrul tau dominant este Saturn. Esti o persoana destul de singuratica. Ai grija la sanatate, fiindca esti predispusa sa te imbolnavesti des. Cu toate astea, esti beneficiara unui mare noroc in viata.

Duminica

Astrul tau dominant este Soarele. Esti o fire puternica si orgolioasa. Poti deveni o foarte buna sefa. Ai succes in viata.

Citeste si: Anotimpul in care te-ai nascut iti defineste personalitatea

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus