Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Ce trebuie sa stii despre barbatii Sagetator

Ce trebuie sa stii despre barbatii Sagetator

 

Daca esti pe urmele unui barbat nascut in zodia Sagetatorului, afla cateva amanunte despre el, despre felul lui de a fi si despre ceea ce ii place.

Barbatii Sagetator cred in excelenta. Acestia fac parte din categoria celor care vor tot ceea ce este mai bun pentru ei si pentru familiile lor. Sunt mereu in cautarea comaniei persoanelor inteligente si se simt bine daca au posibilitatea sa vorbeasca cu o femeie desteapta. O femeie desteapta este mereu o femeie atragatoare pentru babatii Sagetator.

O alta caracateristica comuna pentru barbatii Sagetator este aceea ca sunt foarte prietenosi prin natura lor. Isi fac foarte usor prieteni si prietene, iar sa flirteze este a doua lor natura. Nu te speria daca iubitul tau Sagetator flirteaza cu alte femei. De cele mai multe ori “abatarea” este una care ramane platonica, pentru ca nu se implica deloc usor intr-o relatie, ba chiar din contra.

Le place libertatea. Barbatii sagetator sunt pasari libere. Daca ii legi, se simt nelinistiti. Este posibil sa se simta foarte bine in compania unei femei, dar sa aiba mari probleme daca se pune problema de casatorie.

Au toane si hachite uneori greu de inteles. Barbatii Sagetator sunt printre cei mai capriciosi. Au un temperament iute si, uneori, impulsv ceea ce le poate aduce probleme in viata de zi cu zi sau in relatiile de dragoste.

Sunt deschisi la provocari. Ba chiar mai mult decat atat, le cauta! Aceasta poate sa fie una din calitatile pozitive ale Sagetatorilor sau una care sa-i puna intr-o lumina proasta, depinde cum privesti. Nu se dau batuti cu usurinta sunt ambitiosi si in cele din urma reusesc in tot ceea ce fac.

O alta mare calitate pe care o au barbatii sagetator este sinceritatea.
In cazul in care iubesc o femeie, toate declaratiile lui inflacarate sunt sincere si sunt spuse din convingere. Nu te lasa luata de val, insa, pentru ca barbatii Sagetator pot sa se schimbe radical maine. Este in firea lor. Las-l liber si accepta ceea ce-ti ofera. Daca te iubeste cu adevarat este foarte posibil sa nu mai plece niciodata de langa tine.

Ultima din caracteristicile definitorii pentru barbatii sagetator este aceea ca sunt mereu pozitivi si optimisti. Sunt imuni la negativism si nu inteleg ca uneori trebuie sa mai si piarda. Este o caliate care ii face foarte buni parteneri de viata si de drum, indiferent daca drumul este o relatie de lunga durata sau doar o aventura.

 

Comments

comments

Leave a Reply