Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Ce zodii au noroc la bani in acest anotimp

Ce zodii au noroc la bani in acest anotimp

În acest anotimp unii nativi vor avea parte de belșug și ceva mai multi bani, în timp ce alte zodii vor fi obligate să socotească fiecare bănuț. Perioada care urmeză va fi una bogată cel puțin pentru aceste trei zodii cu noroc la bani.

Una dintre zodiile cu noroc la bani și șanse mari să câștige sume importante este Săgetătorul. Ceea ce este important și trebuie reținut este faptul că cea mai mare parte din bani va fi rezultatul eforturilor anterioare și al recunoașterii unor merite care nu au fost luate în calcul până acum.

Banii sunt destui cât să te poți bucură de câteva zile departe de agitația care te-a înconjurat în ultimul timp, pentru că după tot efortul depus în ultima perioadă, meriți o vacanță. Pleacă în aceste călătorii fără nici o urmă de regret și bucura-te de banii câștigați cu noroc, dar și cu multă muncă.

Deși acum te simți fără nici un rost și fără nici o perspectivă bune, anotimpul acesta are câteva surprize bune pentru tine. Banii vor intra și în contul Scorpionului. Dar există o condiție. Trebuie să te lupți pentru a-i obține. Lupta asta înseamnă fie o negociere cu autoritățile, fie un angajament pe termen lung, fie un alt job, care vine cu o primă consistentă de instalare.

Indiferent de situație, vei avea ocazia să-ți dovedești abilitățile, competențele și îndemânarea. Oricum trebuie să știi că banii vor fi destul de mulți, dar și efortul pe care va trebui să-l depui, pe măsură.

Veșnic în cautare de surse noi de venit de pe urma muncii sale se află Capricornul. Perioada aceasta vine cu câteva mici provocări și cu câteva mari surprize. Modul de a-ți organiza muncă și timpul pe care l-ai dedicat serviciului în ultimele luni îți beneficiile de care ai atâta nevoie. Ești obosită și cu nervii întinși la maxim, dar asta este una din starile tale cele mai normale, până la urmă așa că te vei descura și de data aceasta.

Ca de fiecare dată după ce vei primii banii pe care îi aștepți îți vei lua câteva zile de respirație. Sefii tăi pot sta liniștiți. Pentru tine o vacanță lungă durează doar câteva zile.

Pentru aceste trei zodii banii și norocul la bani sunt aproape certitudine în acest anotimp. Pentru nici una din zodii nu va fi însă foarte ușor.

Pe de altă parte alte trei zodii vor avea câștiguri bune și binevenite în vara aceasta. Balanțele, Vărsătorii și Peștii reușesc să-și depășească problemele și să se așeze pe linia de plutire, din punct de vedere financiar.

În replica sunt și zodii care vor număra fiecare banuț din portofel. Leii, Racii și Berbecii sunt cele mai dezavantajate zodii din punct de vedere financiar în acest anotimp, dar vor avea în compensație mari avantaje pe plan sufletesc și în amor. Sunt zodii care nu o duc foarte bine cu banii în acest anotimp dar care au foarte mult de câștigat pe alte planuri. Legea compensației funționează perfect!

Citește și:

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Leave a Reply