Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Cele sase zodii rasfatate ale lui 2016

Cele sase zodii rasfatate ale lui 2016

Oricât ar părea de ciudat, pe lumea asta, totul se împarte egal. Exact asa se întâmplă și cu binele și răul și cu bogăția și frumusețea, cu sănătatea și cariera de succes. Unii au totul, alții nimic. Dincolo de glumă, fiecare an are zodii favorizate și zodii dezavantajate. Pe parcursul a 12 ani se stabilește o egalitate deplină între bine și rău.

Citeste si: Previziunile astrologice pentru anul 2016

În 2016 zodiile răsfățate de astre sunt:

Berbec – Jupiter aduce îmbunătățiri în dragoste și succes în tot ceea ce privește viața sentimentală. Vei lega o relație de dragoste frumoasă sau vei avea multe oportunități în dragoste.

Este o perioadă foarte propice de a te lega de partenerul de viață și de a trasa niște limite, mai ales că în ultimii doi ani te-ai sacrificat pentru cel de lângă tine. Ai nevoie de spațiu, dar și de un pic de răsfăț. Dacă relația de dragoste poate prospera psihologic, e posibil să întâmpini mici probleme legate de sex, s-ar putea să descoperiți niște frustrări sau să nu mai aveți parte de plăceri ca înainte.

În ceea ce privește sănătatea soarta surâde, căci vei fi plină de energie și vitalitate.

Gemeni – Influența lui Neptun aduce un mare plus în viață în 2016. Este o experiență unică care poate fi un nou început pentru tine. Poate nașterea unui copil, poate o călătorie lungă, poate te muți în altă țară. Una peste alta este ceva major și bun. Ai oportunitatea de a fi foarte sincere cu tine, de a descoperi chiar Divinitatea și de a te bucura de  pacea interioară și liniște. Neptun deschide noi drumuri, dar trebuie să știi că sunt căi pe care dacă vei pleca nu te vei mai putea întoarce niciodată.

Se vor îmbunătății relațiile cu părinții sau propria familie și sunt șanse foarte mari ca familia să se extindă.

Rac – Influența lui Saturn te va forța să-ți iei angajamente serioase, ceea ce chiar dacă parte o soluție radicală, se va dovedi a fi lozul câștigător. 2016 este o perioadă în care vei redescoperi bucuria vieții. Anul acesta este un an numai bun de a îmbunătății relațiile cu frați, surori, vecini, rude. Foarte posibil să primiești vești bune, iar norocul îți va surâde în tot ceea ce se referă planuri, gnduri și proiecte pecare le ai în inte acum, la finalul lui 2015.

Vei fi mult mai tolerante, mai pline de compasiune, veți vrea să nu mai judecați atât lumea din jur, ci vă veți concentra pe sine.

Urmatoarele trei zodii rasfatate ale anului 2016 sunt AICI!

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus