Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Cele sase zodii rasfatate ale lui 2016

Cele sase zodii rasfatate ale lui 2016

Fiecare an are zodii favorizate și zodii dezavantajate. Pe parcursul a 12 ani se stabilește o egalitate deplină între bine și rău.

Primele trei zodii rasfatate din cele sase ale anului 2016 le gasesti aici.

Leu – 2016 este ultimul an major, dintr-o întreagă sere. Vor mai fi ani buni, dar ca aceștia, nu. Trăiește din plin ceea ce-ți oferă 2016 și fă provizii pentru viitor. Tot ceea ce ține de persoana ta înseamnă noroc: caracter, fizic, psihic. Vei deveni mult mai exuberantă și entuziastă. Lăsa trecutul în urmă și concentrază-te pe viitor, cu o mare încredere că totul se va rezolva. Orice vârstă ai avea, anul 2016 este un an în care vei fi răsplătită pentru tot efortul pe care l-ai depus de-a-lungul anilor. Este un an propice pentru a câștiga mai mulți bani, deoarece vei avea oportunități maxime.

Capricorn – În 2016, Pluton vă aduce schimbări în sfera muncii. În cazul în care nu dați dovadă de disciplină și responsabilitate, Pluton te va pune în subordinea altora. dar dacă vei fi responsabilă, planificată, organizată și tenace, vei da lovitura iar 2016 își va aduce mult mai mult decât îți poți imagina. Iar în ceea ce privește sănătatea, posibil să apară mici probleme. Ai grijă totuși la excese, nu ține cure interminabile de slăbire sau nu mânca ca și când nu te-ai îngrășa niciodată.

Vărsător – Deși 2016 o să un an greu pentru tine, soarta te va răsfăța cu ocazii și oportunități dintre cele mai intense. Ai șansa să te transformi, să atragi priviri și oportunități pe care nu le-ai avut până acum. Îți descoperi talente și calități pe care nu știai că le ai și ele vor crește și mai mult valoarea ta. mijlocul anului aduce schimbări mari, provocări și emoții, dar toate vor trece cu bine.

Citeste si: Horoscopul dragostei in 2016

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus