Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Cinci lucruri mai putin stiute despre zodia Scorpionului

Cinci lucruri mai putin stiute despre zodia Scorpionului

Zodia Scorpion reprezintă a opta zodie a zodiacului european și începe în 23 octombrie, încheindu-se pe 21 noiembrie. Zodia Scorpionului este o zodie feminină de apă, predominant emoțională, guvernată de Marte și Pluto.

Află cinci lucruri mai puțin știute despre zodia Scorpionului

1. Este mereu exagerat, în felul de a fi, în reacții, în atitudine. Nu cunoaște limite și nu are simțul măsurii. Toate sentimentele Scorpionului pot fi mult mai intense. Dragostea și ura, gelozia și loialitatea sunt demonstrații depatimă!
2. Trăsătura principală a nativului din Scorpion este “aura de secret” sub care trăiește. Lingușirea nu îi stă în fire, în schimb, prudența și logica îl ajută să-și atingă scopurile, având o puternică încredere în sine pe care nimic și nimeni nu o poate zdruncina. Acționează fără grabă și fără opriri inutile, lăsând lucrurile ”să curgă”.
3. Nativul din Scorpion este dotat din naștere cu o intuiție care-i permite să aleagă acele câteva persoane în care să aibă încredere. Este atras de persoane puternice, cu multă influență asupra sa, chiar agresive. Critic și pretențios, dominator și ambițios, foarte puțini îi câștigă încrederea și cu atât mai puțini prietenia. Scorpionul are o neliniște permanentă, fiind o persoană plină de susceptibilități și bănuieli. Îl atrag lucrurile misterioase, făcute în umbra întunericului.
4. Nativul din Scorpion ia lucrurile așa cum sunt și le percepe uneori într-un mod complet diferit d efelul în care ”văd” lucrurile cei din jurul său. Are un bun control asupra propriilor emoții și știe să-și păstreze ”sângele rece”. Este permanent în stare de luptă, gata să-și apere bunurile și familia, dar și mereu pus pe harță.
5. În ciuda imginii de războinic imbatabil pe care o au nativii din zodia scorpionului sunt plini de vulnerabilități, dar au abilitatea și arta de a nu le arăta, de la nu le lăsa să se vadă. Un motiv pentru care pare mereu echilibrat este abilitatea de a fi un bun organizator și un apreciat lider. NU are răbdare, este intolerant și deseori lipsit de înțelegere, dar dacă dobândește aceste calități prin educație și muncă cu sine ajunge mereu foarte departe și reușește să aibă o viață excepțională.

Compatibilitate cu alte zodii

Nativii din Scorpion se înțeleg foarte bine cu nativii din Pești, Capricorn și Fecioară, dar și cu Vărsătorul și Leu deși uneori relația poate sta pe muche de cuțit. Se înșeleg greu și au deseori dispute cu nativii din Taur, Săgetător și Balanță.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: FreeDigitalPhotos

Comments

comments

Leave a Reply