Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Cinci lucruri putin stiute despre zodia Berbecului

Cinci lucruri putin stiute despre zodia Berbecului

Zodia Berbecului este prima zodie din zodiacul european, începe din 21 martie și durează până în 20 aprilie. Este simbolul renașterii, al primăverii, al fertilității, forței și al puterii fără egal a naturii.

Înflăcărarea, dinamismul, rapiditatea, voința și forța de caracter sunt trăsăturile nativilor din această zodie.

Cum cuceresti un barbat in zodia Berbec

Află cinci lucruri mai puțin știute despre zodia Berbecului

1. Berbecii spun lucrurilor pe nume, chiar dacă asta deranjează, supără sau provoacă durere. Sunt foarte curajoși, deseori absurd de curajoși, chiar până la propriul sacrificiu. Dau dovadă de multă îndrăzneală.
2. Se supără cu o explozie de mainfestări. Cuvinte, gesturi, atitudine. Sunt teatrali, explozivi, exuberanți. Pentru ei atitudinile extreme, deseori violente fiind o formă firească de manifestare.
3. Este iteligent și, în esență, logic. Reușește să iasă din orice împrejurare cu fruntea sus și excelează în orice activitate fizică. Adoră să muncească, să facă efort să se lupte pentru ceea ce-și dorește.
4. Este un prieten devotat și nu va ezita niciodată să întindă o ”mână de ajutor” persoanelor care înseamnă ceva pentru el, sacrificându-și timpul sau banii.
5. Este indicat să se consume alimente bogate în fier. Adoră mâncarea condimentată și salata, spanacul, urzicile, broccoli, măghiranul, menta. Au tendința de a avea încredere în persoanele pe care le cunosc și pot fi ușor păcăliți. Au un intens simț al fair-play-ului.

Compatibilități cu alte zodii.

Nativii din zodia Berbecului se înțeleg foarte bine cu nativii din Leu, Săgetător, Berbec, Gemeni și Vărsători și se înțeleg mai greu cu nativii din Balanța, Scorpion, Fecioară. Sunt incompatibili cu nativii din zodia Capricornului.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: FreeDigitalPhotos

Comments

comments

One thought on “Cinci lucruri putin stiute despre zodia Berbecului

Leave a Reply