Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Cinci lucruri putin stiute despre zodia Varsatorului

Cinci lucruri putin stiute despre zodia Varsatorului

Zodia Vărsătorului este 11-a zodie și începere din 20 ianuarie, încheindu-se pe 18 februarie. Vărsătorul este semnul priceperii și înțelepciunii. Este semnul geniilor, mai mult de jumătate dintre cei mai celebri oameni ai lumii sunt născuți în Vărsător sau au ascendent în Vărsător.

Zodia Vărsătorului este o zodie masculină de aer, dominată de planetele Saturn și Uranus.

Află cinci lucruri mai puțin știute despre zodia Vărsătorului.

1. Nativii aceste zodii iubesc oamenii la modul cel mai aboslut și total cu putință. Sunt prieteni bun prin excelentă, frați dăruiți, parteneri loiali. Sunt dispuși să dea o mână de ajutor, oricând, oricui și  nu o fac numai din politețe.
2. Calitatea definitorie pentru această zodie este stabilitatea. Deși relațiile nativului Vărsător cu ceilalți sunt calde și amicale, este deseori primit cu reticență, pentru că îndeamnă mereu la acțiuni prea îndrăznețe. Are tendința de a cere mult prea mult.
3. Nativii din Vărsător au darul intuiție, văd, simt și înțeleg acolo unde alții nu pot pricepe. Simt pericolul și au o antipatie instinctivă pentru cei care vor să facă rău. Sunt buni, generoși, calzi și pragmatici în gensturile lor, fiind mereu orientați către bine și frumos. Secretul este ca nativul Vărsător să aibă intructori buni, care să-l provoace, să-l stimuleze. datele lui naturale s epierd dacă copilul Vărsător nu este bine educat (învățat să vadă, să gândească și să înțeleagă ceea ce este în jurul lui).
4. Sunt dependenți de independență și de înnoire. Au nevoie de spațiul lor ca să-și construiască universul lor personal, sunt imprevizibili, imaginativi, dornici să își dezvolte ideile. Sunt deseori individualiști, par exigenți și riguroși, deși nu sunt mereu, pot partea demodați, închistați, prea sobri și, uneori, pot avea vederi foarte înguste.
5. Iubesc primăvara, ar putea manca doar fructe și carne, sunt înclinați spre tot ceea ce este misterios, sunt foarte temători, se sperie ușor, sunt prudenți, neîncrezători.

Compatibilitate cu alte zodii. Se înțeleg perfect cu nativii din Vărsător, Gemeni, Balanță, Berbec, Săgetător. Se înțeleg mai greu sau deloc cu nativii din Taur, Scorpion și Leu și au grave dispute cu nativii din Fecioară, Rac, Pești și Capricorn.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: FreeDigitalPhotos

Comments

comments

One thought on “Cinci lucruri putin stiute despre zodia Varsatorului

  1. We nu este adevarata ultima parte… Iubita mea este Varsator, iar eu sunt Capricorn si ne intelegem perfect!!!!

Leave a Reply