Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Cinci secrete ale barbatilor Balanta

Cinci secrete ale barbatilor Balanta

Barbatii Balanta au o serie de caracteristici speciale care fac din acestia parteneri buni si doriti de femei. Cu mici exceptii, legate de incompatibilitati majore, o femeie se va simti foarte bine alaturi de un barbat Balanta.

1. Corecti si obiectivi. Barbatii Balanta sunt prin excelenta impartiali, sunt capabili sa-si gestioneze foarte bine emotiile si sunt capabili sa raspunda nevoilor celor din jur, in mod instinctiv.

2. Pot fi nestatornici. Sunt mereu in cautarea unui echilibru perfect pentru ei, asa ca daca mediul devine … instabil, balantele pleca si cauta un mediu stabil.

3. Sunt ezitanti. Pentru ca analizeaza si cantaresc prea mult o decizie inainte de a o pune in practica pot parea ezitanti sau, si mai rau, lenesi sau lenti. In fapt Balantele analizeaza si cantaresc avantajele si dezavantajele, ceea ce este foarte bine pentru ei. Este insa rau pentru ca analiza dureaza prea mult. Enervant de mult uneori.

4. Sunt pacificisti. Nativii barbati din zodia Balantei au abilitatea innascuta de a evita conflicte si de a se orienta spre detensionarea momentului in situatii de conflict.

5. Sunt familisti convinsi. Au capacitatea de a mantine cele mai bune relatii cu toti din familie. Familia unei Balante este, de cele mai multe ori, o familie fericita.

Comments

comments

Leave a Reply