Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Cinci secretele ale barbatilor Fecioara

Cinci secretele ale barbatilor Fecioara

 

Barbatii Fecioara sunt ca toti nativii acestei zodii, practici si analitici prin excelenta. Printre caracteristicile barbatilor din aceasta zodie se afla calitatea de a fi buni observatori, acordand o atentie maxima detalilor. In plus sunt extrem de delicati in gesturi, atitudine.

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/09/14/3724270-640px.jpg1. Barbatii Fecioara sunt foarte atenti, gata intotdeauna gata sa ajute alte persoane. Sunt emotionali, ceea ce ii face persoane pline de compasiune. De asemenea, ei au grija de femeia pe care o iubesc. Iar asta e o calitate pe care femeile din toate zodiile o adora la barbatii Fecioara.

2. Barbatii Fecioara sunt foarte curiosi. Atunci cand sunt intr-o relatie, vor sa stie cele mai mici detalii despre partenera lor. Acest lucru poate sa devina enervant si neplacut pentru femei. Barbatii din zodia Fecioarei sunt cei care vor sa stie mereu totul, despre fiecare amanunte din viata femeii pe care o au alaturi, iar aceasta este una din trasaturile lor negative.

3. Cauta pana la absurd perfectiunea. Cuvantul perfectiune se potriveste perfect barbatilor Fecioara. Ei nu finalizeaza o sarcina daca nu este perfecta. Uneori este bine, alteori este enervant. Raman dependenti de ideea de perfectiune indiferent de actiune. Uneori este placut si laudabil, dar, evident uneori devineobositor si enervant, mai ales pentru cei din jur.

4. Barbatii Fecioara sunt critici. Din cauza ca este franc prin natura lui, barbatul Fecioara poate fi critic uneori. Ei gasesc oricarei situatii un defect, orice lucru este criticat inainte de a fi laudat. Expresia dupa care recunosti un barbat Fecioara este: “E bine, dar cred ca am putea sa facem sa fie si mai bine!”Mai rau este ca te critica pe fata, oricat ar fi de dureros,  si ca fac asta si cu femeia pe care o iubesc.

5. Barbatii Fecioara sunt buni in a lua decizii. Nu se gandesc prea mult inainte de a lua orice decizie in viata. Atunci cand sunt indragostiti, pur si simplu se angajeaza fata de partenera. Nu le place sa-si schimbe partenerii de viata. Sunt hotarati si pereseverenti.

 

Comments

comments

One thought on “Cinci secretele ale barbatilor Fecioara

  1. Din tot ce am citit, foarte adevarat este totul. probabil, acestea cunt si defecte de se insoara greu…

Leave a Reply