Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Compatibilitati in functie de grupa sangvina

Compatibilitati in functie de grupa sangvina

 


Combinatia A+A.
Sunteti gata sa investiti multa incredere intr-o relatie, dar exista riscul sa deveniti extrem de posesivi. Stabiliti un plan comun si aveti toate sansele sa imbatraniti impreuna.

Combinatia A+0. Este o relatie pe care va puteti baza, pentru ca va completati reciproc. Cei cu grupa 0 sunt mai cerebrali si vor gasi o sursa de inspiratie fascinanta in perechea cu grupa A.

Combinatia A+B. Sunteti ca si cainele cu pisica si aceste nepotriviri risca sa se agraveze in timp. Este o combinatie pe care e de preferat sa o eviti.

Combinatia A+AB. O alaturare cu multe urcusuri si coborasuri: A este genul care traieste cu capul in nori, iar AB se face vinovat de instabilitate si nehotarare.

Combinatia 0+0. Perfect! V-ati gasit, cu conditia sa nu intrati in competitie. Va ghiciti gandurile, stiti ce vreti unul de la celalalt si veti fi intotdeauna inconjurati de prieteni plini de admiratie.

Combinatia 0+B. Alcatuiti un cuplu stabil si reusit, in mare parte datorita puterii de adaptare a partenerului cu grupa sangvina 0.

Combinatia 0+AB. 0 ar merita un imn de lauda; este o grupa sangvina ai carei posesori sunt diplomatii acestei lumi. Chiar daca relatia cu un AB este dificila, 0 se descurca de minune si in acest caz. In consecinta, o relatie care promite.

Combinatia B+B. Sunteti mult prea rationali si caposi amandoi. Pentru ca aceasta combinatie sa functioneze, este nevoie de foarte multa rabdare si intelegere. Daca nu sunteti amandoi dispusi sa faceti compromisuri, ar fi mai bine sa nu va implicati intr-o relatie.

Combinatia B+AB. O pereche cu mai multe sanse de a rezista, daca barbatul este cel care are grupa sangvina B. Astfel, el va fi pilonul stabil al cuplului si ii va permite partenerei sa fie exuberanta si imprastiata.

Combinatia AB+AB. Este greu sa depasiti stadiul de amicitie, pentru ca nu rezistati pe termen lung impreuna. Sunteti mult prea agitati amandoi, pentru ca sa va simtiti confortabil sau ca sa puneti bazele unei familii.

Comments

comments

Leave a Reply