Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Constelatiile iti dezvaluie personalitatea

Constelatiile iti dezvaluie personalitatea

 

Conform astrologiei, conjunctia astrilor in momentul nasterii iti marcheaza destinul. Dar constelatia sub care ne-am nascut e cea care iti guverneaza personalitatea. Descopera care este constelatia ta in functie de ziua si luna in care te-ai nascut.

Daca te-ai nascut:

 • Intre 15 februarie si 8 martie indiferent de an
Regele
 • Intre 9 martie si 3 aprilie indiferent de an
Dragonul
 • Intre 4 si 28 aprilie indiferent de an
Taurul
 • Intre 29 aprilie si 19 mai indiferent de an
Spicul
 • Intre 20 mai si 16 iunie indiferent de an
Unicornul
 • Intre 17 iunie si 10 iulie indiferent de an
Delfinul
 • Intre 11 iulie si 13 august indiferent de an
Acvila
 • Intre 14 august si 4 septembrie indiferent de an
Sarpele
 • Intre 5 si 30 septembrie indiferent de an
Balena
 • Intre 1 si 26 octombrie indiferent de an
Lebada
 • Intre 26 octombrie si 12 noiembrie indiferent de an
Lira
 • Intre 13 noiembrie si 5 decembrie indiferent de an
Vizitiul
 • Intre 6 decembrie si 2 ianuarie indiferent de an
Carul mare
 • Intre 3 si 22 ianuarie indiferent de an
Carul (mic)
 • Intre 23 ianuarie si 14 februarie indiferent de an
Parul lui Berenice

Regele – Misterioasa

Frumoasa si enigmatica, transformi tot ce te inconjoara intr-o atmosfera calda si intima. Te pasioneaza tot de tine de estetica. Dulceata si farmecul tau sunt irezistibile, si traiesti cateva aventuri inainte de a-ti intilni marea dragoste. Momentul tau cel mai bun este intre orele 17 si 18:30.

Dragonul – Puternica

Aceasta constelatie te face puternica si hotarata. In dragoste, ca si in razboi, ori invangi, ori pierzi. Pentru tine, munca are o mare importanta, iar independenta este sacra. Pune-ti in miscare motoarele cand soarele este sus pe cer, in mijlocul zilei.

Lebada – Romantica

Dai mare importanta adevarului si autenticitatii, manata de spiritul romantic si idealist. Te ingrozeste ipocrizia; preferi sa rupi o relatie decat sa te multumesti cu putin. Esti foarte pasionala si pui suflet in tot ceea ce faci. Pentru a ti se implini toate visele, iarna este cel mai bun moment.

Sarpele – Distanta

Se spune ca esti rece, cand in realitate ti-e frica doar de deceptii. Uneori, lumea ti se pare ostila. Pentru tine nu exista decat o singura dragoste si aceea este pentru toata viata. Dimineata devreme este momentul tau propice, care te inspira sa iei decizii.

Lira – Curioasa

Viata ti se pare un poligon de experimentare si crezi ca niciodata nu vei avea timp sa inveti totul. Daca iti intilnesti sufletul pereche, foarte bine. Daca nu, ti-e indiferent: ai alte preocupari. Momentul tau cel mai bun este la rasaritul soarelui.

Carul mic – Vesela

Te caracterizeaza dinamismul, pofta de viata si dorinta de a invata. Barbatul ideal trebuie sa lupte pentru tine, sa-ti demonstreze ca e cel mai puternic si seducator. Dupa ora 8 seara este momentul tau cel mai favorabil.

Balena – Sofisticata

Dotata cu o forta si o inteligenta iesite din comun, esti stralucitoare si iti place ca ceilalti sa depinda de tine. Esti sofisticata si superfeminina; ti-e greu sa te implici intr-o relatie sentimentala, de teama plictiselii. Perioada cea mai buna a zilei – incepind cu 5 dupa-amiaza.

Vizitiul – Inventiva

Te caracterizeaza originalitatea si imaginatia. Esti hotarata sa demonstrezi ca lumea este inca in curs de inventare. Ti-e imposibil sa-ti dedici viata unei singure persoane. Aperi uniunea libera, libertatea si tot ce este deschis si generos. In timpul verii, iti pui in functiune tot talentul.

Parul lui Berenice – Indragostita

Vrei sa iti rezolvi singura toate problemele, sa lupti pentru a-ti impune ideile sau pentru a-ti apara cauza. Iti place schimbarea si ti-e frica de viata de cuplu. Cu toate acestea, vei trai o mare dragoste. Mijlocul zilei este potrivit temperamentului tau fierbinte.

Taurul – Rabdatoare

Deviza ta poate fi: “Obtii totul daca stii sa astepti.” Cu rabdare, amabilitate si putere de convingere, reusesti ca persoana care te intereseaza sa te considere indispensabila. Puterea ta de convingere este in punctul sau maxim la apusul soarelui.

Unicornul – Remarcabila

La fel ca acest animal ciudat si fantastic, iesi atit de mult din tipar, incat este imposibil sa treci neobservata. Nu este vorba doar de frumusete sau de inteligenta, ci de prezenta. Frumoasa si libera ca vantul, este dificil sa fii retinuta. Momentul tau cel mai bun: noptile cu luna plina.

Spicul – Subtila

Esti timida si plina de farmec. Pe barbati ii fascineaza aceasta combinatie de inocenta si ingenuitate. Chiar daca esti spontana si putin trasnita, stii foarte bine ce vrei: un barbat cu care sa construiesti un cuib plin de dragoste. Cel mai bun moment pentru a rezolva problemele: ora 10 dimineata.

Acvila – Pasionala

Este dificil sa fii cucerita, deoarece vrei totul: pasiune, vis, fidelitate, tandrete. Visezi sa atingi varful vietii tale profesionale; cheia se numeste ambitie. Perioada optima pentru a straluci: toata noaptea.

Delfinul – Simpatica

Esti sportiva, plina de inteligenta si foarte comunicativa. Nu te intrece nimeni cand e vorba sa stabilesti contacte si sa initiezi; crezi in fraternitate si umanism. Cauti un barbat care sa doreasca, la fel ca tine, ca lumea sa fie mai putin egoista. Cel mai bun moment pentru atingerea obiectivelor este primavara.

Carul mare – Incantatoare

Ai o latura absolut seducatoare: ingenua si plina de fantezie, fermecatoare si eleganta. Te preocupa mult aspectul tau si stii sa dai tot ce ai mai bun din tine. Perioada cea mai buna pentru a-ti expune ideile (si chiar pentru a te marita!) este toamna, in special in lumina crepusculara.

 

Comments

comments

Leave a Reply