Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Crocodilul – Puterea de a reinvia

Crocodilul – Puterea de a reinvia

Pentru toate popoarele din Mexicul antic, Pamantul s-a nascut dintr-un crocodil care traia in valurile de la inceputul lumii.

Ce spune legenda: Ca divinitate, Crocodilul este, in primul rand, zeul agriculturii si reprezinta infinita putere de regenerare a vegetatiei. El simbolizeaza de asemenea abundenta si plenitudinea, fiind simbolul continuitatii ciclurilor pamantesti, care ne poarta de la viata catre moarte si apoi renastere.

Cu sufletulul sau etern, are puterea de a reinvia. Uneori, capul sau se divide in doua parti si, la fel ca primordialul Janus, vegheaza aupra zilei si noptii.

Nativii din Crocodil se nasc cautatori. De aceea, esti o adevarata devoratoare de cunostinte, impinsa inainte de convingeri de neclintit care te motiveaza sa-ti consumi energia nelimitata, pentru a-ti atinge scopurile prin obiectivitate si organizare.

Fiind o fire introvertita, iti vei gasi satisfactia intelectuala in propriile ganduri, chiar daca asta te va face extrem de tenace si dogmatica. Pentru tine, totul trebuie sa fie clar si logic.

Compatibilitate: Trebuie sa-l cauti pe misteriosul Sarpe, daca vrei sa gasesti partenerul ideal.

Atuuri: Crocodilii sunt capabili de diplomatie in relatiile de familie, dovedind mari talente in arta prieteniei. Nimic nu-i deranjeaza mai mult decat atacurile, ticalosiile si disputele irationale.

Culoarea norocoasa: Verde deschis

Denumire originala: Cipactli

Comments

comments

Leave a Reply