Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Erotic > Cum cuceresti un barbat in functie de zodie?

Cum cuceresti un barbat in functie de zodie?

 

Fiecare zodie are un element primordial – Apa, Aer, Pamant sau Foc – care ne influenteaza personalitatea si felul in care ne comportam cu cei din jurul nostru. Ce inseamna fiecare ?

Focul se aprinde la libertate, ca si aerul, dar intr-un mod diferit. Pamantul doreste stabilitate, ca si apa, dar au cai diferite de a ajunge la ea. Se creeaza astfel urmatoarele complementaritati: Aerul si Focul, Pamantul si Apa. Cunoscand ce efecte au aceste elemente asupra personalitatii fiecaruia, poti sti ce ai de facut pentru a seduce barbatul de care esti indragostita.

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2014/03/23/1-312.jpgZodii: Berbec, Leu, Sagetator

  • Semn: Foc

Afla ce ti-au pregatit astrele in Horoscopul dragostei 2016.

Focul aduce personalitatii un plus de putere, pasiune si forta. Barbatul acestui semn este ambitios, disciplinat, creativ si capabil sa ofere caldura intr-o relatie. Se spune ca, daca vrei sa iubesti un barbat al Focului, trebuie sa detii arta iubirii… E o adevarata provocare sa-i atragi atentia. Asta pentru ca, desi pare greu de cucerit, ii place jocul seductiei, mai ales daca el e in ipostaza cuceritului. Asadar, tu ai rolul principal, tu detii controlul. Iar daca reusesti sa-i oferi clipe unice, l-ai cucerit pentru totdeauna!

Sfaturi

Cand abordezi un barbat al Focului, cel mai bine este sa fii originala. In niciun caz nu te incurca in strategii de flirt batatorite si fa-i surprize dintre cele mai neobisnuite, care sa-i confirme ca iubirea ta pentru el este unica. Iar dupa ce-l cuceresti, nu-l clasa ca pe un… dosar in arhiva.

Zodii: Taur, Fecioara, Capricorn

  • Semn: Pamant

Semn Pamantului aduce stabilitate, spirit practic si metoda. Natura lui este fixa si concentrata, orientata catre interiorizare, abstractrizare si analiza.

Barbatul din semnul Pamantului nu are nevoie de fie cucerit. Nu-i plac linguselile si tertipurile de flirt. Tot ceea ce inseamna arsenal de femeie – clipit languros din gene, machiaj senzual, imbracaminte sexy etc. – nu-i acapareaza atentia.

Pentru un astfel de barbat, lucrurile sunt clare: ii plac femeile bine educate, cu principii solide, care iubesc copiii si pun familia pe primul loc.

Sfaturi
Afla ce ti-au pregatit astrele in Horoscopul dragostei 2016.

A seduce un astfel de barbat doar pentru a-l seduce este cel mai necugetat lucru pe care-l poti face. Daca il vrei neaparat, trebuie sa lasi la o parte arsenalul de siretlicuri pe care le-ai folosit pana acum pentru a atrage un barbat.

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2014/03/23/1-313.jpgZodii: Gemeni, Balanta, Varsator

  • Semn: Aer

Aerul traieste din expansiune, mobilitate si schimburi cu mediul. Aerul inseamna usurinta in comunicare, veselie, inocenta, dar si risipa prin expansiune necontrolata.

Cele trei zodii din semnul Aerului indica barbati duri in celelalte domenii, dar emotionali si sensibili cand vine vorba de dragoste.

Daca vrei sa cuceresti un astfel de barbat, lasa vorbele pe mai tarziu si fa-l sa simta. Fiind o personalitate „aeriana”, are nevoie de locuri intime, de coltisorul lui, de intimitate.

Sfaturi
Afla ce ti-au pregatit astrele in Horoscopul dragostei 2016.

Daca vrei sa cuceresti un barbat din semnul Aerului, trebuie sa fii delicata, sensibila si moderata. Provoaca-l cu gesturi rafinate, cadouri mici, dar de bun gust, cu tandrete si cuvinte care merg direct la inima. Ca sa intri in camaruta lui de intimitate, trebuie sa actionezi cu delicatete.

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2014/03/23/1-314.jpgZodii: Rac, Scorpion, Pesti

  • Semn: Apa

Apa este un element in totalitate emotional, dependent de mediu, care predispune la fantezie, imaginatie, compasiune si analiza psihologica.

Dragostea pentru un barbat al Apei este ravasitoare, navalnica, arzatoare, mistica si de cele mai multe ori… scurta. Este usor de cucerit, dar greu de pastrat, pentru ca da dovada de nestatornicie. Exact ca apa!

Este perfect pentru rolul de amant si pentru o relatie de scurta durata, pentru ca ii plac inceputurile misterioase si tulburi. Ai grija insa: de indata ce se limpezesc apele, isi pierde interesul.

Sfaturi
Afla ce ti-au pregatit astrele in Horoscopul dragostei 2016.

Poti sa incerci sa pastrezi un barbat al Aerului daca nu-i ingradesti libertatea de gandire si imaginatia. In principiu, tu trebuie sa te adaptezi la relatie. El, chiar daca vrea sa o faca, nu se va putea schimba.

Comments

comments

Lasă un răspuns