Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Cum cuceresti un barbat in zodia Berbec

Cum cuceresti un barbat in zodia Berbec

 

Barbatii Berbec sunt cunoscuti pentru spiritul lor de independenta dus la maximum, pentru energia si ambitia lor. Zodie de foc, barbatul Berbec este atras de femei care au caracteristici similare. Iata cateva amanunte care iti sunt de folos daca vrei sa cuceresti un barbat din zodia Berbec.

Fii sincera si directa. Unui barbat Berbec ii plac femeile directe si sincere. Spune ce-ti place si ce nu-ti place cu acelasi ton. Un barbat Berbec o sa aprecieze asta.

Fii increzatoare. Daca vrei sa cuceresti un barbat Berbec atunci trebuie sa fii increzatoare si stapana pe tine. Orice ezitare o sa-ti scada sansele. Un barbat berbec nu este niciodata atras de o femeie slaba in ceea ce priveste felul de a fi. Nu-ti arata nici o slabiciune si-l vei cuceri!

Frumusete. Tuturor barbatilor le plac femeile frumoase, dar asta nu este totul. Un barbat Berbec o sa caute mereu dincolo de prima impresie, frumusetea interioara, pentru ca el apreciza mai mult decat alti nativi personalitate unei femei si trasaturile care o definesc ca femeie. Evident ca un barbat Berbec o sa fie atras de femeile elegante, dar aceasta este doar primul pas.

O abordare pozitiva. Un barbat din zodia Berbec este atras automat de o atitudine pozitiva despre lume si viata. Poate ca suna demonetizat, dar aceasta este realitatea in cazul Berbecilor. Nu te plange, nu te lamenta, nu lasa sa-ti scape nici o urma de pesimism si vei avea un barbat Berbec la picioare.

Fii extrovertita.
Dintre toti nativii, barbatul Berbec este cel caruia ii lipseste complet intuitia. Asa ca nu astepta sa ghiceasca ce vrei tu sa-i sugerezei, ci spune-i direct ce ai pe suflet. Barbatul Berbec iubeste femile extrovertite care spun ce gandesc, dar care sunt capabila sa-si asume si riscurile pentru acesasta.

Fa-i complimente. Desi este o zodie de foc, desi este increzator si tenace, barbatul Berbec are nevoie de confirmari. Cea mai buna solutie este sa-i faci complimente. Daca ii atingi punctele sensibile il vei cuceri fara prea multe batai de cap.

Citeste si caracteristicile comune ale zodiilor de foc

 

Comments

comments

Leave a Reply