Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Cum cuceresti un barbat in zodia Scorpionului

Cum cuceresti un barbat in zodia Scorpionului

 

Se spune despre barbatii din zodia Scorpionului ca sunt speciali. Ce ii face deosebiti? Sunt misteriosi si au marele dar de a se implica total intr-o relatie. Barbatul Scorpion este atras de femeile ii accepta asa cum sunt, cu rele si cu bune si care care ii accepta neconditionat. O realatie cu un barbat Scorpion poate sa fie o poveste fara sfarsti. Depinde de femeie daca este una frumoasa sau una dramatica!

Cum cuceresti un barbat in zodia Scorpionului? Iata cateva trucuri si sfaturi daca te intereseaza un Scorpion.

Fii increzatoare

Barbatii Scorpion sunt atrasi de femeile care au incredere in ele atunci cand ii abordeaza. Nu le plac femeile care sunt slabe, tematoare si lipsite de initiativa.

Gandeste diferit

Barbatul Scorpion este fascinat de femeile speciale care au o abordare diferita asupra vietii. Le plac provocarile si sunt starniti de femeile care iubesc spontaneitatea si aventura.

Nu-l sufoca

Scorpionii sunt individualitati speciale. Au nevoie de spatiu personal ceea ce pentru o femeie indragostita este greu de inteles. Daca reusesti sa-i lasi un teritoriu al lui il vei cuceri pentru totdeauna.

Fii directa

Scorpionii nu tolereaza minciuna, desi sunt foarte buni atunci cand spun minciuni. Poate tocmai pentru asta se prind imediat cand sunt mintiti, asa ca nu-i spune niciodata minciuni! Scorpionilor le place onestitatea intr-o relatie.

Sprijina-l

Daca ii vei da unui barbat Scorpion o mana de ajutor ai toate sansele sa-l ai alaturi toata viata. Le place sa preia controlul asupra lucrurilor intr-o relatie si femeile care ii sustin si sunt de acord cu tot ce spun ei. Asadar, nu agreeaza femeile rebele prin natura lor.

  • Scorpion – stil vestimentar

Sprijina-l emotional

Poate arata misterios din afara, dar in adancul sufletului este foarte emotional, sensibil si delicat. Le place compania femeilor care le inteleg emotiile, dar care au decenta de a nu le specula. Ei cauta sprijin emotional de la partenera intr-o relatie, desi nu stiu intotdeauna sa ofere sustinere emotionala partenerei.

Accentueaza-ti frumusetea

Un barbat din zodia Scorpionului o sa fie mereu atras de femeile frumose si sunt starniti de frumusetea partenerei atunci cand sunt intr-o relatie. Daca vrei sa fii remarcata de un Scorpion trebuie sa stralucesti si sa fii perfect ingrijita, pieptanata si imbracata. Scorpionul este un perfectionist.

 

Comments

comments

One thought on “Cum cuceresti un barbat in zodia Scorpionului

  1. ff adevarat,eu sunt impreuna cu un scorpion de mult timp,si in majoritatea lucrurilor ne intelegem foarte bine,nu ne certam niciodata,suntem dabea la inceputul relatiei si suntem foarte deschisi unul cu celalalt nu ne ascundem,eu sunt zodia leu si ma potrivesc in general cel mai bine cu zodiile sagetator,fecioara,scorpion,varsator si alti lei,si nu ma potrivesc cu zodiile berbec,balanta,capricorn si rac

Leave a Reply