Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Cum cuceresti un barbat Varsator

Cum cuceresti un barbat Varsator

 

Se spune despre barbatii din zodia Varsatorului ca sunt speciali. Ce ii face deosebiti? Sunt loiali si au marele dar de a se implica total intr-o relatie. Barbatul Varsator este atras de femeile ii accepta asa cum sunt, cu rele si cu bune. O realatie cu un barbat Varsator este fascinanta. Depinde insa numai de femeie cum evolueaza aceasta.

Un sfat: nu grabi niciodata o relatie cu un Varsator. Lasa-i impresia ca ramai in espectativa si ca esti in oarecare asura indeciza. Este detaliul care te poate face irezistibila si ti-l poate aduce la picioare.

Mandreste-te cu inteligenta ta. Barbatii Varsator sunt foarte sensibili lainteligenta femeilor, nu doar la frumusete. De fapt ei vad altfel frumusetea. Le plac femeile inteligente si spirituale. Le plac femeile cerebrale, constiente de inteligenta si abilitatile lor. Nu suporta femeile inchipuite si nici pe cele care se pisices. Barbatii Varsator sunt neinteresati de femeile care nu spun ceea ce gandesc. Le place sa se complaca in conversatii de profunzime intr-o relatie. Aprecieaza femeile care au opinii clare despre ele.

Fii extrovertita. Un barbat Varsator cauta compania femeilor care sunt deschise si extrovertite. Calitatile bune de comunicare sunt un ceva ce ii atrage la femei. Nu le plac femeile care nu se pot exprima corespunzator sau care simuleaza.

Fii prietena cu el. Un barbat Varsator cauta inainte, o stabila si profunda relatie de prietenie. Romantismul este important pentru ei, dar prietenia cu partenera joaca un rol esential. Pentru a impresiona un Varsator, o abordare prietenoasa te-ar putea ajuta cu siguranta. Abia dupa, vine pasiunea.

Onestitatea este o alta calitate pe care un barbat Varsator o apreciaza si o cauta la o femeie. Minciunile ii indeparteaza. Le place sa se implice si sa fie credinciosi intr-o relatie, si asteapta acelasi lucru de la partenera.

Fii pozitiva. O abordare pozitiva a vietii este un al detaliu pe care un barbat Varsator il cauta la femeie. Le plac femeile pozitive prin natura. Cauta aceasta calitate la partenera de viata. In plus sunt atrasi puternic de femeile pe care se pot baza si de cele care ii ajuta fara sa puna conditii.

 

Comments

comments

One thought on “Cum cuceresti un barbat Varsator

Lasă un răspuns

Sus