Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Cum cuceresti un Sagetator

Cum cuceresti un Sagetator

 

Barbatii Sagetator sunt cunoscuti pentru natura lor deschisa, rebela si pasionata. Barbatii Sagetator se simt atrasi de femeile extrovertite prin natura lor. Iata cum poti sa cuceresti un barbat Sagetator.

Iubeste distractia

Sagetatorii sunt atrasi de femeile care sunt iubitoare de distractie, dar care raman chiar si in mojlocul petrecerii spirituale. Apreciaza simtul umorului la o femeie. In replica nu le plac femeile arogante.

Lasa-i spatiu

Sagetatorii se bucura sa fie cu o femeie care este lipsta de griji si iubesc sa le fie respectat propriul spatiu intr-o relatie. Nu le plac femeile cicalitoare.

Au nevoie de echilibru

Sagetatorii sunt atrasi de femeile care sunt echilibrate si raman departe de femeile care se lauda sau cauta sa iasa in evidenta. Prefera femeile care sunt adevarate si cinstite intr-o relatie.

Le plac femeile inteligente

Sagetatorii sunt atrasi de inteligenta la o femeie si le plac femeile care stiu sa comunice. Modul in care o femeie interactioneaza face diferenta pentru un barbat Sagetator.

Au nevoie de suport

Poate ca nu spun nimic partenerei, dar au nevoie de sprijin emotional intr-o relatie. Pot sa para siguri, dar in adancul sufletului le place sa primeasca asigurari si sustinere de la femeia pe care o iubesc.

Evita atitudinea lipicioasa

Sagetatorii sunt neinteresati de femeile lipicioase. Ei cred intr-o relatie transparenta. Le place sa comunice deschis. Nu suporta dulcegariile si femeile dificile.

Fii inovatoare si indrazneata

Sagetatorii sa plictisesc foarte repede intr-o relatie monotona. Le plac experientele noi de viata, provocarile si indrazneala. Sunt mereu interesati de experiente noi in dragoste. Acest lucru se aplica si in cazul dialogului si a relatiilor de toata ziua.

 

Comments

comments

Leave a Reply