Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Cum îți găsești sufletul pereche în funcție de zodie

Cum îți găsești sufletul pereche în funcție de zodie

Vrei să-ți întâlnești jumătatea, dar n-ai habar cum poți înlesni acest lucru? Îți spunem noi care sunt zodiile compatibile cu tine și cum poți ajunge să faci cunoștință cu partenerul ideal.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Imprevizibil prin definiție, acest nativ are un stil de viață cât mai dinamic. La fel de activi sunt și Gemenii, cel mai compatibil semn zodiacal pentru Berbeci, iar locurile frecventate de acești nativi sunt sălile de sport, cafenelele, piețele în care se petrec mitinguri politice sau sediile unor ONG-uri care pledează pentru cauze nobile. De fapt, tot ce are de-a face cu activități umanitare și idei progresive este de mare interes pentru potențialul tău partener de viață.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Nativii care ți se potrivesc cel mai bine, Racul și Fecioara, sunt preocupați de investiții profitabile și sunt de găsit la seminarii cu tematică financiară sau în cadrul oricărui grup care are în vedere propria prosperitate. Alte domenii de interes pentru aceștia sunt sănătatea și sportul, așadar sala de fitness poate fi locul ideal în care să-ți găsești jumătatea. Atenție însă la timiditatea care-i caracterizează! Cel mai probabil, vei fi nevoită să faci tu primul pas…

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Preferând compania celor care le pun la încercare intelectul, Gemenii își pot direcționa atenția către reprezentanții zodiilor Leu, Berbec sau Balanță, care sunt nelipsiți din biblioteci, ceainării, săli de teatru sau galerii de artă. Acești nativi adoră, de asemenea, să aibă o viață socială cât mai bogată și, ca atare, nu este exclus să dai peste sufletul tău pereche chiar la o petrecere.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Presupusul tău partener de viață este visătorul Pești. Dar, la fel de bine, poți face casă bună și cu pasionalul Scorpion sau familistul zodiacului, Taurul. Caută-ți jumătatea pe plajă, într-o cafenea romantică sau într-un centru de meditație. Declicul se va produce între voi în momentul în care vă descoperiți reciproc imaginația bogată și nevoia de stabilitate.   

Leu (23 iulie – 22 august)

Astrele au decis: cea mai compatibilă zodie pentru tine este Săgetătorul! Extrovertit și aventurier, acest nativ este o companie plăcută, indiferent de circumstanțe. Îl poți întâlni într-o excursie sau chiar lucrând în cadrul unei agenții de călătorii. Cum amândoi agreați ideea de a vă face noi cunoștințe, există mari șanse să vă intersectați drumurile. Un alt posibil pretendent este Berbecul, un nativ mereu în căutarea unor experiențe noi.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Cel mai bine te potrivești cu Taurul și Capricornul, care sunt cât se poate de realiști, dar și pretențioși, ca să nu spunem de-a dreptul critici. Un curs de gătit gourmet sau un tur într-o cramă vestită poate fi prilejul perfect să vă întâlniți. De asemenea, târgurile tradiționale sunt adesea frecventate de cei care-ți sunt predestinați. 

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Atunci când mergi la deschiderea unei galerii de artă, caută-l din priviri pe cel mai înfocat vorbitor din încăpere. Poate fi cel care-ți va deveni soț! Sau cel puțin persoana alături de care să petreci una dintre cele mai frumoase perioade din viața ta. Și acesta este, fără doar și poate, născut în zodia Gemeni sau Leu! Tot ce trebuie să faci atunci e să comentezi exponatele în mod scandalos. Dacă reușești să-i atragi atenția, viitorul împreună vă e pecetluit!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Fii cu ochii-n patru după un Rac, Pești sau Capricorn în grupul tău de cunoștințe. Chiar și printre prietenii virtuali îți poți găsi alesul. Fără prejudecăți prea multe, Scorpionul din tine va îndrăzni să se facă observat de acești nativi și să-i intre măcar unuia dintre ei pe sub piele. E de preferat un contact direct, având în vedere că ești capabilă să faci o primă impresie foarte bună. E de ajuns un salut și un schimb de cărți de vizită, ca să ia naștere o frumoasă idilă între voi.   

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Leul adoră să fie în centrul atenției, este întotdeauna sufletul petrecerii și poate fi și… jumătatea ta. Astrologii sunt de părere că există o compatibilitate incontestabilă între Săgetători și Lei, lucru de care trebuie să ții seama când mergi la următoarea petrecere, deoarece acolo sunt șanse să dai peste alesul tău. Dar nu numai Leii îți sunt compatibili, Vărsătorul și Berbecul sunt de asemenea buni candidați la statutul de partener de viață.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Scorpionii sunt cea mai compatibilă zodie pentru Capricorni, iar reprezentanții acestui semn zodiacal sunt preocupați de rezolvarea enigmelor, se simt atrași de mistere. Înscrie-te atunci la seminarii de dezvoltare personală, la workshop-uri care explorează psihicul uman sau la cursuri de astrologie, nu se știe când te săgetează Cupidon! Iar Fecioarele – alți nativi potriviți ție – sunt de găsit prin parcuri, la cursuri de design interior sau în magazine cu produse pentru casă. 

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Un mariaj pe viață poți avea cu un Berbec veritabil, în timp ce alături de Gemeni poți trăi cea mai pasională poveste de dragoste din viața ta. Fă-ți intrarea într-un grup de business sau într-o echipă de sportivi amatori, dacă vrei să faci o impresie bună în fața Berbecilor. Iar atunci când îți propui să cucerești pe cineva născut în zodia Gemeni, dă dovadă de pragmatism și ia decizii pe loc, pentru a-ți surprinde în mod plăcut eventualul viitor partener. 

Pești (19 februarie – 20 martie)

Taur sau Rac? Cu oricare dintre acești nativi alegi să-ți petreci tot restul vieții, ai șanse la fel de mari să cunoști împlinirea în doi. Și nici nu trebuie să-ți cauți jumătatea prea departe, pentru că ambii nativi potriviți ție sunt familiști convinși și pot fi întâlniți chiar în cartierul în care locuiești, practicând activități sportive sau dând o mână de ajutor vecinilor. 

Citește și:

Trei zodii cu noroc la bani în această toamnă

Cele mai proaste obiceiuri ale fiecarei zodii

Cele mai blande femei ale zodiacului

Articol preluat din ediția de august 2016 a revistei Femeia.

Autor: Alexandra Rotărescu

Foto: pixabay.com

Comments

comments

Leave a Reply