Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Cum iti influenteaza viata cifra energetica?

Cum iti influenteaza viata cifra energetica?

In numerologie, cifra energetica – sau cifra fundamentala – pune in lumina ce poate fi realizat dintre acele lucruri la care te predispun efectele combinate ale cifrei destinului si cele ale cifrei numelui complet. Efectul este subtil, dar influenta cifrei energetice in viata unei persoane este mereu simtita, chiar daca in plan secund.

Atunci cand exista un dezechilibru intre cifra destinului si cifra numelui, este posibil ca acele caracteristici oferite de cifra energetica sa fie respinse. Tot ceea ce ai de facut pentru a o calcula este sa aduni cifra destinului cu cifra numelui complet, pana cand obtii o singura cifra.

Cum calculezi cifra destinului?
Numerologia foloseste 11 numere pentru a descifra destinul unei persoane, de la 1 la 9, plus numerele maiastre 11 si 22. Cum o calculezi? Desfasoare data completa a nasterii si apoi aduna toate cifrele. Daca rezultatul obtinut este mai mare decta 9 si nu este 11 sau 22, cifrele care compun numarul se mai aduna inca o data.

  • Exemplu: o persoana nascuta pe 24.05.1985, isi va calcula numarul destinului astfel: 2+4+0+5+1+9+8+5 = 34, apoi 3+4 = 7. Asadar, numarul destinului este 7.

Cum calculezi cifra numelui?
Scrie numele complet si, sub fiecare litera, trece echivalentul ei numeric, luandu-l din tabelul de mai jos:

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z

Aduna apoi cifrele, iar in cazul in care numarul astfel obtinut are doua sau mai multe cifre, aduna-le din nou, pana cand obtii un numar format dintr-o singura cifra.

  • Exemplu: Nume la nastere – Viorica Nistor. Aduni numerele corespunzatoare literelor: V+I+O+R+I+C+A+N+I+S+T+O+R, adica 4+9+6+9+9+3+1+5+9+1+2+6+9 = 73. „Reduci” acest numar la unul, adunand 7+3=10 si 1+0=1. Deci, cifra numelui in cazul prezentat este 1.

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2014/02/02/1-1154.jpgCifra 1

Viata iti este influentata de originalitate, hotarare si ambitie. Sunt favorizate acele realizari legate de pozitia conducatorului, a inventatorului sau a initiatorului.

Cifra 2

Viata iti este influentata de darul de a lucra bine intr-o echipa, de a colabora si de a da dovada de tact si diplomatie. Realizarile care sunt favorizate sunt legate de pozitia artistului inspirat, a prietenului devotat, a pacificatorului.

Cifra 3

Viata iti este influentata de darul de a te exprima cu usurinta, de a aduce bucurie si fericire celor din jur. Vor fi favorizate acele realizari legate de pozitia creatorului, a animatorului, a aceluia care stie sa aduca veselie in jurul lui.

Cifra 4

Viata iti este influentata de talentul de a crea un mediu stabil in jur si de a aborda lucrurile cu spirit practic, construind temelii solide in orice ai intreprinde. Realizarile vor fi consecinte ale unui progres constant si se vor datora calitatilor tale de constructor cu simt practic si de persoana de nadejde.

Cifra 5

Viata iti este influentata de capacitatea de a comunica si de a te simti in largul tau in mijlocul celorlalti si, in egala masura, de perpetua cautare in directia libertatii si a progresului. Realizarile se vor datora popularitatii, intereselor multiple, acelor trasaturi specifice comerciantului innascut.

Cifra 6

Viata iti este influentata de faptul ca esti mereu dispusa sa-ti asumi responsabilitatea si sa-ti valorifici creativitatea. Ai darul de a aduce armonie in sufletele celorlalti. Vor fi favorizate acele realizari legate de pozitia de profesor, de artist sau de protector.

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2014/02/02/2-169.jpgCifra 7

Viata iti este influentata de capacitatea innascuta de a folosi singuratatea si intuitia, dar si de cautarea continua a implinirii interioare. Vor fi favorizate acele realizari care privesc constientizarea laturii spirituale a vietii, o perspectiva filosofica asupra acesteia si asumarea propriei individualitati.

Cifra 8

Viata iti este influentata de energia pe care o raspandesti, de eficienta in progresul lent, dar sigur, catre recompense materiale. Vor fi favorizate acele realizari legate de pozitia de manager, de cea a filantropului sau, in general, de cea a persoanelor care dobandesc succesul material.

Cifra 9

Viata iti este influentata de darul de a-i intelege pe ceilalti, de vederile largi si de pretuirea acordata compansiunii. Realizarile favorizate vor fi legate de situatia artistului dramatic – nelimitate posibilitati de implinire si independenta.

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus