Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Cum ne influenteaza Super Luna si eclipsa de Luna

Cum ne influenteaza Super Luna si eclipsa de Luna

În acest sfârșit de săptămână Luna este cea care ne va domina. Satelitul natural al Pământului trece prin două fenomene speciale și spectaculoase – Super Lună şi eclipsă de Lună, care vor avea loc simultan în noaptea de duminică spre luni, la peste 30 de ani de la producerea unui eveniment similar.

Apariţia simultană a Super Lunii şi a unei eclipse de Lună s-a produs cel mai recent în 1982. Următorul eveniment astronomic similar va avea loc în anul 2033. În aceste condiții Luna va domina și va fi vedetă!

Ce este Super Luna? Super Luna este un fenomen ciclic care se produce atunci când Luna plină se află la cea mai mică distanță faţă de Terra şi apare mult mai mare decât în alte nopţi. În general, se produc între trei şi şase Super Luni pe an. În timpul acestei apropieri, diametrul Super Lunii pare cu 14% mai mare decât cel al Lunii pline obişnuite. Inedit este faptul că Super Luna coincide cu o eclipsă de Lună ceea ce va da peste cap toate influențele astrale asupra pământenilor.

Foarte mulți oameni se tem de Luna Plină sau dau vina pe această pentru lucrurile rele care li se întâmplă în anumite zile. Combinața Lună Plină (eclipsele nu pot avea loc decât în zilele cu lună plină), Super Luna și eclipsa par de-a dreptul apocaliptice. Află la ce te poți aștepta!

Mișcările Lunii dar în special fazele Lunii își pun amprenta pe formă fizică și mentală în care ne aflăm. Motivul îl constituie faptul că apa se găsește în organismul uman într-un procent de 70%, iar Luna duce la apariția fenomenelor de flux și reflux, e de așteptat să determine o serie de manifestări și în organismul și comportamentul nostru.

Zodiile de Pământ sunt cel mai puțin influențate, în timp ce zodiile de Aer și zodiile de Apă vor fi puternic marcate de acest cumul de fenomene astrale. Zodiile de Foc sunt influențate mai ales de eclipsă, care este puternic acentuată de combinața cu Super Luna.

Zodiile de Apa, mai exact Racul, Scorpionul și Peștii, sunt ceva mai sensibili la energiile pe care le comportă Luna, iar viața lor poate fi dată puternic peste cap. partea bună este că aceste ”valuri” sunt trecătoare iar o parte din efecte sunt benefice.

Nativii din zodiile de Apă și de Aer nu trebuie să se lase copleșiți de evenimentele din aceste zile și trebuie să dovedească abilitatea de a le transforma în momente pozitive.

Sfaturi pentru toată lumea

  • Potențialul energetic covârșitor al acestui eveniment astral care duce la hiperactivitate mentală și fizică.
  • Există riscul unor momente critice pentru sănătate, de la tensiune crescută, la risc ridicat de accident vascular.
  • Crește riscul de hemoragie.
  • Evenimentul aduce un plus de energie.
  • Dacă ai de lucru și ai nevoie de o noapte albă, noaptea cu Super Lună și Lună plină este ideală

În loc de concluzie: nu există nici un risc major și nici nu vom fi martorii Apocalipsei!

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: FreeDigitalPhotos

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus