Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Cum te influenteaza planeta zodiei tale

Cum te influenteaza planeta zodiei tale

Jupiter

Guverneaza zodia Sagetatorului si pe cea a Pestilor. Este simbolul justitiei, religiei, filosofiei. Jupiter aduce noroc, spirit elevat, predispune la reusite pe plan material, afectiv si spiritual, favorizeaza bunul simt, respectul, umanismul si sacrificiul. Cei influentati de Jupiter sunt sinceri, generosi, idealisti, dar si lacomi, amatori de placeri senzuale, orgoliosi si uneori razbunatori. Planeta are si influente negative, nativii devenind vicleni, fatarnici sau viciosi, sclavi ai placerilor.

Saturn

Guverneaza zodia Capricornului si pe cea a Varsatorului. Este o planeta masculina, pozitiva, care simbolizeaza stabilitatea si timpul. Saturn aduce seriozitate, spirit practic, siguranta, rabdare, diplomatie, bune maniere. Ii face pe cei nascuti in zodiile guvernate de el sa fie usor malancolici, disciplinati, ambitiosi, uneori restrictivi. In spiritul imprimat de aceasta planeta, exista o doza de tenacitate, de rezistenta si o mare dorinta de a invinge. Nativii sunt foarte muncitori si ajung, mai devreme sau mai tarziu, la o implinire deplina pe toate planurile. Calitatile s-ar putea transforma uneori in defecte, ducand la rigiditate, ambitie extrema si agresiva, incapatanare pana la absurd.

Uranus

Guverneaza zodia Varsatorului. Simbolizeaza prietenia, libertatea, neprevazutul. Caracterizeaza tot ce are legatura cu imaginatia, inventivitatea, extravaganta. Semnifica schimbarea, nonconformismul, originalitatea, facandu-i pe nativii guvernati de el sa fie temerari, mereu dornici a depasi recorduri. Influenta negativa se traduce prin egoism, ineficienta, imprudenta, sfidarea oricarei forme de organizare.

Neptun

Guverneaza zodia Pestilor. Este o planeta feminina si are, asemenea lui Uranus, influenta mai degraba asupra generatiilor decat indivizilor. Simbolizeaza necunoscutul, iluzia. Le confera nativilor pe care-i guverneaza spirit creator, aptitudini deosebite pentru domeniile artistice, tendinta de abandonare a bunurilor materiale. Neptun favorizeaza misterul, sfintenia, curatenia, dar si lipsa de scrupule, puterile extrasenzoriale, precum si sarlatania.

Pluton

Guverneaza zodia Scorpionului. Miscarea sa lenta influenteaza mai mult generatiile, referindu-se la transformari, distrugere, renastere, putere. Nativii guvernati de Pluton sunt dinamici, mereu dornici de a invinge, independenti. Defectele induse de Pluton sunt: intoleranta, extremism, cruzime, inselatorie, minciuna. Plutonieni pot suferi de gelozie devastatoare, care duce chiar si la crime pasionale.

Soarele

Guverneaza zodia Leului. Este simbolul perfectiunii, al infinitului, astru masculin, pozitiv. Este cel care genereaza ambitia, spiritul de sinteza si organizarea, dar si generozitatea si entuziasmul. Nativii guvernati de Soare sunt creativi si deschisi, iubitori de arte, mandri si binevoitori. Din pacate, calitatile se pot transforma rapid in defecte sub aceeasi influenta a Soarelui: autoritarism, ingamfare, cruzime, violenta, nestapanire.

Luna

Guverneaza zodia Racului. Este un simbol al sufletului, un astru de natura negativa, care pune in valoare latura feminina a individului. Nativii guvernati de Luna isi schimba starea sufleteasca dupa fazele ei. Sunt contemplativi, cu inclinatii spre paranormal, sensibili, iritabili, susceptibili, egoisti. Par timizi, dar ajung cu destula usurinta sa fie mincinosi, lenesi, alcoolici.

Mercur

Guverneaza zodia Gemenilor si pe cea a Fecioarei. Este o planeta neutra, simbol al tineretii, careia i se datoreaza insusiri precum indrazneala, spiritul de initiativa, simtul practic. De altfel, Mercur era, in mitologia romana, zeul comertului, al negustorilor si diplomatilor. Nativii guvernati de aceasta planeta sunt comunicativi, inteligenti, indemanatici, intuitivi, buni oratori, au gratie. Se dovedesc a fi buni medici, avocati, diplomati, negustori. In varianta negativa, care poate aparea cand scapi fraiele influentelor asrtologice, mercurienii devin escroci, falsificatori, avari, ipocriti.

Venus

Guverneaza zodia Taurului si pe cea a Balantei. Este o planeta feminina, simbol al dragostei, al frumusetii, dar si al vanitatii si placerilor. Venus le da nativilor guvernati de ea voluptate si farmec, inclinatii artistice si placerea de a avea prieteni. Influentele negative se reflecta in incapatanare, orgoliu, desfranare.

Marte

Guverneaza zodia Berbecului si pe cea a Scorpionului. Este un astru masculin si pozitiv. Simbolizeaza nevoia de progres, impulsivitatea, virilitatea. In Antichitatea romana, Marte era zeul razboiului, asociat cu ideea de lupta si agresivitate. Cei guvernati de Marte au curaj, sunt dinamici, practici, oameni de actiune. Din pacate, nu sunt prevazatori, asa ca, oricat de mult ar castiga, nu vor fi niciodata cu adevarat bogati. Ii anima insa spiritul de competitie si capacitatea de instruire a altor oameni. Sunt buni strategi. Defectele aduse de Marte sunt brutalitatea, gelozia, dorinta de razbunare, nervozitatea agresiva.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus