Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Destinații și distracții pentru fiecare zodie

Destinații și distracții pentru fiecare zodie

Pentru unii nativi, nu contează condițiile în care călătoresc cât compania în care se află. Pentru alții, planificarea distracțiilor zilnice este crucială chiar și în concediu. Ce presupune pentru întregul zodiac vacanța ideală?    

Berbec

Activ și tot timpul în mișcare, Berbecul are nevoie de aventuri extraordinare pentru a simți că trăiește cu adevărat. Așadar, îi propunem un itinerar care să-l energizeze, să-i pună sângele în mișcare. Nu punem accent pe frumusețile peisajului, ci pe activitățile disponibile în locul în care decide să-și petreacă vacanța. Un safari prin Africa de Sud sau tot felul de sporturi practicate în aer liber ăi sunt potrivite acestui nativ.

Taur

Cum au tendința de a se pune mereu pe primul loc, Taurii își doresc să profite de cele mai bune servicii când rezervă cameră la hotel. Caută cazarea perfectă, unde să aibă la dispoziție room-service, restaurante șic, spa luxoase și buticuri pline cu produse de top și iau în calcul doar destinații de cinci stele. Închirierea unei vile pe o plajă exotică poate fi cel mai indicat mod de a-și petrece timpul liber pentru un Taur. 

Gemeni

Sunt sociabili și adoră spațiile aglomerate, unde pot interacționa cu oameni proveniți din orice colț de lume. E de preferat ca Gemenii să-și programeze vacanțele astfel încât să petreacă tot mai mult timp în spații urbane, cu o viață de noapte palpitantă. Puburile londoneze sunt ideale pentru socializare și o distracție de zile mari. De asemenea, capitala Angliei oferă experiențe culturale de neuitat.

Rac

Căutând neîncetat compania familiei sau a prietenilor apropiați, le recomandăm Racilor o călătorie în grup împreună cu cei dragi. Pot închiria un apartament sau o vilă întreagă la fel de bine cum pot rezerva mai multe camere de hotel pentru toți cei care-i însoțesc în evadarea ideală. Satele din sudul Italiei pot fi opțiunea perfectă pentru ei, datorită atmosferei liniștite care domnește acolo.   

Leu

Locurile extravagante sunt pe lista destinațiilor preferate de Lei. Acești nativi apreciază opulența și pun preț pe calitatea superioară a serviciilor în restaurantele și hotelurile pe care le frecventează. Nu-i de mirare că Parisul le surâde de fiecare dată când se pregătesc de împachetat. La fel de mult pot fi încântați de tot ce le poate oferi Dubaiul: cazare de cinci stele, shopping și răsfăț total în centrele de înfrumusețare.

Fecioară

Sunt cât se poate de pretențioși, nu suportă scăpări precum așternuturi șifonate sau baterii consumate în telecomanda televizorului, prin camerele de hotel. Ca atare, Fecioarele își programează concediul cu seriozitate, pentru a nu risca apariția vreunei surprize. Atenție la detalii, acești nativi au nevoie de un plan bine pus la punct și de atracții turistice care să le mențină viu interesul. Un oraș în care istoria și cultura pot fi întâlnite la fiecare colț de stradă este Roma. 

Balanță

Sunt deschiși la orice gen de călătorie: pe uscat sau în croazieră, în vârf de munte sau la malul mării, în centrul unui oraș cosmopolit sau într-un safari, admirând natura și animalele sălbatice. Mai mult, pentru Balanțe nu există moment mai potrivit decât prezentul pentru a porni în aventura vieții lor! Spre ce orizonturi să se îndrepte? Cambodgia poate fi o variantă de luat în seamă; la fel de bine, insula grecească Mykonos atrage turiștii cu petreceri de pomină.

Scorpion

Pe cât de încăpățânați, pe atât de capricioși. Contrar aparențelor, Scorpionii preferă stea într-o cafenea retrasă și să citească decât să participe la un concert gălăgios. Dacă alegeți Veneția ca destinație în această vară, plimbarea cu gondola va fi pe placul vostru. În același timp, Franța are multe de oferit: o vizită la palatele din Bordeaux și degustarea vinului local vor fi experiențe de neuitat pentru acești nativi. 

Săgetător

Se plictisesc repede și au nevoie de alte și alte provocări pentru a se simți bine. Drept urmare, Săgetătorii trebuie să aleagă destinații în care distracția să fie garantată. În Istanbul, de pildă, puteți admira moscheile, după care vizitați piețele cu mirodenii, iar seara luați cina în restaurante care servesc preparate delicioase. De asemenea, în Egipt există numeroase atracții turistice, începând cu piramidele și terminând cu siturile arheologice.

Capricorn

Nu se pun niciodată în situații vulnerabile și sunt niște turiști precauți, care se înscriu, de obicei, în excursii de grup, în cadrul cărora pot bifa vizite la diverse ateliere de artă, situri arheologice și muzee. Drept urmare, Capricornii pot admira expozițiile de artă sau monumentele istorice din Berlin. Alternativa o reprezintă Praga, unde plimbările prin oraș pot fi pe gustul acestui nativ.

Vărsător

Curios și cu o imaginație debordantă, nativul acestei zodii n-are nici cea mai mică intenție de a respecta indicațiile ghidului atunci când se află în vacanță. Alege potecile cel mai puțin umblate, zonele neexplorate și destinațiile pline de mister. Turistul Vărsător se va simți în largul său în locuri exotice sau mai puțin frecventate, precum Peru, unde poate descoperi istoria bogată și ruinele din Machu Picchu. 

Pești

Complet relaxați și în continuă căutare de confort și relaș, Peștii sunt fericiți când își petrec o după-amiază liniștită pe o plajă semipustie, unde nu există semnal pentru telefonul mobil. Tânjesc după momentele în care domnește calmul, pentru a evada din stresul cotidian. Le recomandăm experiențe culturale memorabile în metropole precum Tokyo sau o redefinire a sinelui în India. 

Citește și:

Trei zodii cu noroc la bani

Cele mai proaste obiceiuri ale fiecarei zodii

Cele mai blande femei ale zodiacului

Articol preluat din ediția de iulie 2016 a revistei Femeia.

Autor: Alexandra Rotărescu

Foto: Guliver/Thinkstock

Comments

comments

Leave a Reply