Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Dictionar de vise: Nunta

Dictionar de vise: Nunta

Aur

Hainele de aur sau accesoriile semnifica recunoastere si onoare. Daca esti in cautare de aur – o situatie nesatisfacatoare se va schima in bine din initiativa ta. Daca visezi ca gasesti aur, ca lucrezi cu el sau ca il topesti este o avertizare ca trebuie as fii atenta sa nu fii indusa in eroare de aparente. Daca ascunzi aur inseamna ca nu esti destul de agresiva atunci cand trebuie sa-ti aperi interesele proprii. Daca furi sau numeri obiecte din aur este un semn ca dragostea pentru bani te poate costa. Obiectele fabricate din aur – bijuterii, medalii – sau placate cu aur reprezinta castig financiar constant.

Divort

Semnificatia acestui vis depinde de statutul marital al persoanei care viseaza. Daca esti casatorita, te poti baza pe partenerul tau de viata. Daca esti singura, este o avertizare ca probabil iti place de persoana nepotrivita.

Dragoste

O iubire sincera semnifica fericire si multumire prin imbunatatirea conditiilor de viata. Daca visezi o iubire ilicita este un semn de tristete. Daca in vis esti un simplu observator al dragostei, vei avea succes in actiunile curente.

Flori

Florile proaspete, colorate reprezinta fericire. Daca florile sunt moarte, sau ofilite, sau daca le-ai aruncat, este o avertizare ca neglijenta sau increderea prea mare preced un declin. Florile artificiale sunt un semn ca te vei afla intr-o situatie presanta si vei actiona impotriva principiilor tale; nu te lasa influentata. Florile salbatice semnifica o aventura fericita si interesanta.

Jartiera

Daca jartiera este desprinsa sau slabita este o avertizare de pericol din partea unor rauvoitori. Pierderea jartierei este semn de probleme viitoare, dar daca cineva o gaseste si ti-o inapoiaza, te poti astepta la ajutor din partea unui prieten. Daca nu ti-o inapoiaza, vei avea parte de o tradare neasteptata. Visul in care gasesti o jartiera te avertizeaza ca mergi pe gheata subtire.

Logodna

Daca visezi o logodna (realizata sau rupta) vei avea probleme in familie sau in dragoste.

Mariaj

Daca esti singura si visezi ca esti casatorita inseamna ca esti implicata intr-o relatie nefericita.

Mireasa

Vei avea noroc daca te-ai visat mireasa sau daca ai visat o alta mireasa. Daca ai sarutat mireasa, vei avea parte de o mica mostenire.

Orez

Daca mananci orez in vis, se apropie o fericire exceptionala in viata ta personala, mai ales in cea romantica. Daca vezi, servesti sau gatesti orez – vei putea sa indeplinesti niste obligatii care te ingrijoreaza. Daca visezi ca ai cules chiar tu orez sau ca asisti la recoltarea lui, te poti astepta la dezvoltarea unei afaceri profitabile. Daca visezi ca arunci cu orez la o cununie inseamna vesti bune, cel mai probabil legate de o calatorie.

Sot

Daca ai visat ca esti casatorita, iar in realitate nu esti, pregateste-te de o cearta serioasa cu iubitul sau o despartire.

 

Comments

comments

Leave a Reply