Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Dictionar de vise > Distractie si sport

Distractie si sport

Artificii

Artificiile reprezinta posibile obstacole in calea implinirii unor planuri la care tii mult si, cu cat sunt mai spectaculoase, cu atat mai mult vor dura frustrarile.

Baschet

Baschetul reprezinta relatii sexuale satisfacatoare.

Biliard

Prevestete posibile certuri in familie legate de o proprietate. Daca insa esti un jucator regulat de biliard, visul nu are nici o semnificatie.

Circ

Daca visezi ca mergi cu copii la circ, te poti astepta la un mare noroc in plan financiar. Altfel, este o avertizare sa fii mai atenta la impresia pe care o faci asupra celor din jur.

Clovn

Daca visezi un clovn, poti descoperi ca unele dintre actiunile tale sunt interpretate gresit.

Fotbal

Cand visezi ca joci fotbal, vei primi o suma neasteptata de bani, fie dintr-un pariu norocos, o recompensa de la serviciu sau o mostenire. Meciul de fotbal urmarit la televizor este o avertizare sa fii mai selectiva atunci cand iti faci prieteni noi.

Medalie

Daca visezi ca porti o medalie, vei primi recunoastere pentru o treaba bine facuta. Insa daca observi medaliile altora este o avertizare sa-ti controlezi vanitatea si gelozia.

Muzica

Muzica frumoasa, armonioasa, semnifica noroc in toate, iar muzica neplacuta si cu volumul la maxim resprezinta certuri amoroase si dificultati in afaceri.

Pariuri

O suma semnificativa de bani castigata din pariuri este un avertisment sa nu risti nimic din ceea ce-ti face placere pentru a castiga. Daca insa visezi ca ai pierdut, o oportunitate iti va iesi in curand in cale.

Petrecere

Este mai de bun augur sa visezi ca te duci la o petrecere, decat ca dai o petrecere.

Prieteni

Daca visezi ca ai prieteni adevarati este un semn de viata sociala fericita. Daca visezi prieteni de departe, vei primi vesti neasteptate; daca vestile vor fi bune sau proaste depinde de situatia in care se afla prietenul tau in vis, daca este in pericol sau nu.

Sah

Acest vis prevesteste obstacole in calea ta. Te poti astepta la o perioada agitata la serviciu.

Vacanta

In vis, vacanta semnifica munca grea rasplatita pe masura.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus