Esti aici

Fecioara

Atunci o Fecioara intalneste un Berbec s-ar parea ca cele doua zodii nu au nimic in comun si nu au ce invata una de la alta. Acestei relatii ii trebuie timp pentru a se dezvolta si fiecare trebuie sa invete sa-l inteleaga pe celalalt.

Cei doi pot parea total opusi: in timp ce Berbecul este impulsiv, dominant, agresiv si nerabdator, Fecioara este tacuta, orientata catre detalii, chiar timida. Dar tocmai aceste diferente ii fac sa invete multe unul despre celalalt, daca trec peste aparente si privesc lucrurile in adancime.

La inceputul relatiei, totusi, cei doi s-ar putea sa-si vada doar defectele. Fecioara crede ca Berbecul este prea impertinent, iar Berbecul crede despre Fecioara ca este foarte posomorata. Dar daca reusesc sa-si priveasca mai degraba calitatile decat defectele, vor descoperi foarte multe lucruri.

Berbecul o invata pe Fecioara sa fie amuzanta si spontana si sa nu mai ai lucrurile atat de in serios, iar Fecioara il invata pe Berbec sa fie rabdator, politicos, atent la detalii si sa aprecieze si lucrurile simple. Berbecul este guvernat de planeta Marte, iar Fecioara de Mercur.

Astfel, Berbecul se repede cu capul inainte la atac, fara a analiza problema inainte. Fecioara vrea insa mai intai sa analizeze totate detaliile inainte de a trece la fapte. Aceste aspecte sunt valabile atat in cariera cat si in relatiile personale.

Berbecul este un semn de Foc, iar Fecioara de Pamant. Desi acestor doi li se poate parea foarte dificil sa se puna in locul celuilalt, atunci cand lucreaza impreuna fac o echipa excelenta. Berbecul este un semn Cardinal, iar Fecioara unul „Schimbabil”.

Fecioara nu vrea sa fie lider, ci este mai multumita sa urmeze sugestiile celorlalti odata ce a hotarat ca este viabila. Berbecul vrea sa faca aceste sugestii, intodeauna. Este o relatie benefica daca urmaresc acelasi scop.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este eficacitatea pe care o au cand lucreaza in echipa, fie profesional, fie in viata personala. Personalitatile lor atat de opuse in multe privinte fac relatia dintre cei doi, una complementara. 

Cand Fecioara si Taurul se intalnesc intr-o relatie, este o combinatie intre pragmatism si materialism. Cei doi pot fi foarte devotati unul altuia si sinceri, si au o mare integritate. Fecioarei ii place puterea de concentrare si dedicatia Taurului, in timp ce acesta preciaz istetimea Fecioarei.

Datorita naturii precaute a Fecioarei, aceastei relatii ii trebuie timp sa se dezvolte, dar odata formata va fi una de lunga durata. Cei doi au multe in comun: apreciaza bunul simt si sunt materialisti, dar muncesc din greu pentru a-si crea confortul care le este necesar.

Taurul este mai senzual si mai indulgent decat Fecioara care tinde sa fie cea care tine fraiele relatiei. Fecioara poate fi critica, iar incapatanarea inascuta a Taurului o poate calca pe nervi si o determina sa critice si mai mult.

Cei doi trebuie sa invete sa nu se ia prea in serios atunci cand sunt nervosi. Dar sunt personalitatile lor similare ii determina sa se inteleaga destul de bine unul pe celalat sis a nu-si piarda cumpatul.

Taurul este guvernat de Venus (Dragoste si Bani), iar Fecioara de Mercur ( Comunicare). Amebele planete sunt in apropierea Soarelui, deci au multe lucruri in comun cu toate ca par foarte diferite.

Venus reprezinta romantism si senzualitate, acestea fiind importante pentru Taur. Mercur reprezinta comunicarea, deci Fecioara va avea o abordare mai intelectuala a problemei. Fecioara este foarte buna in a-i intelege pe ceilalti si poate invata sa fie partenerul romantic si senzual pe care Taurul il cauta.

Ambii sunt semne de Pamant, ceea ce inseamna ca sunt statornici si practici si le plac lucrurile valoroase. Le place sa se inconjoare cu lucruri frumoase – o casa impunatoare, opera de arta, masini luxoase. Dragostea de lux si dorinta lor de securitate financiara ii determina sa munceasca din greu.

Taurul este un semn Fix, iar Balanta, unul Schimbabil. Taurul este incapatanat si se razgandeste foarte greu. Fecioara il poate invata sa fie mai flexinil in gandire.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este dedicatia cu care muncesc catre acelasi scop comun. Interesele comune ii face un cuplu compatibil.

Cand Fecioara si Gemenii sunt impreuna este crucuial pentru supravietuirea relatiei sa isi faca timp pentru a se obisnui fiecare cu aordarea celuilalt asupra dragostei si a vietii in general.

Gemenii pot vedea ambele parti ale unei situatii si tind sa oscileze intre doua decizii si uneori parca au dubla personalitate. Fecioara poate fi un pic prea serioasa pentru gustul Gemenilor.

Deoarece au personalitati atat de diferite, va fi foarte dificil sa se accepte unul pe cealalat asa cum sunt. Fecioarei ii va fi greu sa accepte usurinta cu care Gemenii abordeaza orice problema precum si slaba eficienta de care acestia dau uneori dovada.

Totusi, au multe de invatat unul de la celalalt. Fecioara il va ajuta pe Geaman sa fie mai implicati in viata de zi cu zi, precum si sa analizieze o idee in profunzime in loc sa analizeze numai suprafata acesteia. Gemenii in schimb vor aduce distractie si neprevazut in viata Fecioarei.

Ambele semne sunt guvernate de planeta Mrcur (Comunicare). Gemenii reprezinta partea masculina a planetei Mercur, iar Fecioara, partea feminina.

Fecioara este un semn de Pamant, iar Gemenii sunt un semn de Aer. Fecioara este practica, directa si precisa. In timp ce ea se intreaba „Cum am va ajuta acest lucru sa-mi ating scopul in viata?”, Gemenii nu pierd timpul cu intrebari existentiale si actioneaza bazandu-se pe intuitia de moment.

Probleme pot aparea atunci cand Fecioara este prea critica sau Gemenii sunt prea capriciosi sau detasati. Atata timp cat Fecioara accepta flirturile Geamanului totul va fi in regula. Ambii sunt semne Schimbabile. Sunt destul de flexibili si se adaopteaza cu usurinta schimarilor. Cu toate acestea, pot sari usor de la un lucru la altul.

Fecioara trebuie sa-i acorde Geamanului libertatea de a se bucura de viata si sa nu fie mult prea critica daca relatia nu este perfecta. Fecioara va putea sa prea ideiile Gemenilor si sa le puna in aplicare chiar si cand Gemeni au trecut mai departe.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este sentimental de siguranta pe care si-l ofera reciproc, odata ce Fecioara are rabdare pentru a-i lasa pe Gemeni sa se convinga ca relatia lor poate de lunga durata. Atata timp cat vor pastra o comunicare deschisa intre ei, relatia va fi una satisfacatoare pentru ambii parteneri.

Relatia dintre Fecioara si Rac este una puternica, realista si va deveni din ce in ce mai buna odata cu trecerea timpului. Ambii parteneri sunt disciplinati si isi urmaresc cu orice prêt scopurile.

Sunt sinceri si devotati unul altuia si o profunda admiratie unul pentru celalalt. Fecioara respecta devotamentul si forta Racului, iar acesta aprecieaza inteligenta si adaptabilitatea Fecioarei.

Cu toate ca relatia lor poate avea un inceput lent, cu timpul legaturile dintre ei vor deveni din ce in ce mai puternice. Relatia lor este bazata pe bun simt si principii puternice.

Le plac confortul si bunastarea materiala, dar se vor simti bine numai daca ceea ce au este dobandit prin munca cinstita. Pot aparea discutii daca Fecioara devine prea critica pentru sensibilitatea emotionala a Racului.

Racul trebuie sa invete sa inteleaga ca este in natura Fecioarei sa discute despre lucrurile care nu-i plac si nu ia crticile ca pe un atac personal. Fecioara ar putea fi deranjata de incapatanarea Racului, dar in final este o caracteristica pe care un partener care dispune de multa rabdare cum este Fecioara va ajunge sa-l aprecieze.

Racul este guvernat de de Luna (Emotii), iar Fecioara de Mercur (Comunicare). Cu toate ca sunt planete foarte diferite, ambele sunt in apropierea Soarelui.

Luna cultiva instinctul matern si dragostea, atat de importante pentru Rac. Mercur reprezinta comunicarea, dar si flexibilitatea, deci Fecioara se va adapota usor si va lua deciziile in fuctie de avantajele de moment.

Fecioara abordeaza viata din punct de vedere intelectual si ii place sa analizeze modul de gandire al celorlalti. Fecioara se poate adapta repede devotamentului si vietii domestice a Racului. Nu vor aparea niciodata discutii cu privire la neintelegerea nevoilor celuilalt partener.

Racul este un semn de Apa, iar Fecioara, de Pamant. Semnele de Pamant, dupa cum le spune si numele, sunt stabile si practice, cu picioarele pe pamant, dar pot fi materialiste si interesate de bunurile materiale. Cei doi se vor inconjura de obiecte frumoase si confortabile.

Semnele de Apa se ghideaza dupa intuitie si sentimente, facand ca Racul sa fie motorul emotional al relatiei, in mod subtil bineinteles. Dorinta de prosperitate si de a avea o casa frumoasa si o viata luxoasa, ii va determina sa munceaca din greu pentru a obtine ceea ce isi doresc. Ambii parteneri au o atitudine practica, iar situatiile in care lucrurile le vor scapa de sub control vor fi foarte rare.

Racul este un semn Cardinal, iar Fecioara, unul Schimbabil. In timp ce Racul este activ, Fecioarei ii place sa aiba o anumita rutina. Dar daca vrea cu adevarat, aceasta isi va gasi un loc in planurile Racului.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este dedicarea acestora pentru a-si realiza scopurile comune. Ambilor parteneri le place sa aiba o viata de familie stabila, o casa frumoasa si posesiuni materiale. Aceste aspecte ii fac o pereche compatibila.

 

Cand o Fecioara si un Leu sunt impreuna e posibil ca initial sa creada ca nu au nimic sa-si ofere unul celuilalt. Este o relatie care evolueaza in timp, ajungand treptat sa se inteleaga si sa se aprecieze reciproc.

Leul este extrovertit , dominant si carismatic si adesea are o rabdare limitata. Fecioara este retrasa si studioasa, dar adesea mai adaptabila decat Leul. Cu toate ca sunt diferiti, pot face o pereche reusita, completandu-se reciproc.

La inceputul relatiei vor vedea numai defectele partenerului. Leul poate parea prea autoritar, iar Fecioara prea critica. Dar cand vor incepe sa se accepte asa cum sunt si isi vor descoperi calitatile, relatia lor se va dezvolta.

Leul ii va arata Fecioarei cum sa se distreze, sa fie spontana si mai putin critica, iar Fecioara il va invata cum sa aiba rabdare, sa se concentreze pe energia intelectuala si sa fie sensibil la nevoile celorlalti.

Leul este guvernat de Soare, iar Fecioara de Mercur. Soarele emana caldura si lumina, caracteristice Leului, care asteapta ca toti cei din jurul sau sa accepte si sa-i multumeasca pentru aceste cadouri.

Fecioara este foarte preocupata de detalii, analizandu-le in profunzime inainte de a se apuca de un proiect. Ambele semne trebuie sa inteleaga modul de gandire al partenerului pentru ca relatia lor sa evolueze.

Leul este semn de Foc, iar Fecioara este un semn de Pamant. Leul se lanseaza in noi proiecte fara sa se gandeasca la consecinte mai intai, in timp ce Fecioara are o abordare mai practica.

Fecioara se intreaba cu ce o va ajuta o anumita actiune in indeplinirea scopului final in timp ce Leul pur si simplu face ceea ce simte la un moment dat. Desi celor doi le va fi greu sa se inteleaga unul pe celalalt, cand lucreaza impreuna ei formeaza o excelenta echipa de afaceri.

Leul este un semn Fix, iar Fecioara, unul Schimbabil. Fecioarei ii place sa munceasca din greu si sa se implice in domenii diferite de activitate. Leului ii place sa fie lider, sa conduca un proiect. Datorita absentei conflictului in aceasta privinta Leul si Fecioara lucreaza foarte bine impreuna in atingerea scopului.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Leu – Fecioara este eficacitatea pe care o au ca echipa, atat in planul afacerilor cat si in planul personal. Personalitatile lor, desi diferite in foarte multe privinte, se completeaza bine una pe alta formand o relatie reusita.

Cand doua Fecioare formeaza un cuplu, acesta este caracterizat de armonie si pace. Parteneriatul dintre doua persoane practice, devotate si afective este unul foarte bun. Totusi, perfectionalismul si scepticismul de care dau dovada cei doi, pot conduce la conflicte, care vor fi rezolvate usor prin comunicare deschisa.

Relatia Fecioara – Fecioara functioneaza ca un mecanism bine uns, in special pentru cei care locuiesc impreuna sau sunt deja o familie. Nu exista niciodata confuzie in ceea ce priveste impartirea responsabilitatilor si ambii parteneri sunt foarte fericiti cu aceasta conventie.

Mentinerea ordinei in viata si in casa, realizarea de liste si planuri sunt a doua natura a Fecioarei. Atata timp cat nu sunt prea critici unul cu celalalt, relatia lor le va aduce satisfactie din toate punctele de vedere.

Fecioara este guvernata de Mercur, planeta ce reprezinta comunicare. Sunt un cuplu romantic si sunt capabili sa citeasca nuantele ascunse in spatele cuvintelor si sa gandeasca analitic. Punctul forte alre lor il reprezinta comunicarea deschisa, alaturi de gandirea logica. Sunt o echipa dinamica si inventiva.

Fecioara este un semn de Pamant, de aici si caracterul practic al acesteia. Acestui cuplu ii va face placere sa se inconjoare de lucruri frumoase si elegante si nu se multumesc niciodata cu locul doi. Prefera sa incerce sa atinga perfectiunea, decat sa se multumeasca cu ceva satisfacator.

Prefera sa analizeze o situatie inainte de a se lansa in actiune si daca este nevoi, vor face sacrificii pentru a avea succes. Fecioara este un semn Schimbabil, este usor adaptabila oricarei situatii. Conflictele intre ei sunt foarte rare, iar daca apar, vor fi repede rezolvate.

Nici unul nu simte nevoia sa-l domine pe celalalt si se sprijina reciproc. Fecioara duce mereu pana la capat un plan odata inceput, iar aceasta pereche este una de succes.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Fecioara – Fecioara este reprezentat de pragmatismul de care dau dovada in rezolvarea problemelor, puterea de munca dar si de distractiein acelsi timp si devotamentul reciproc. Impreuna, fac o pereche perfecta.

Relatia dintre Fecioara si Balanta este ca cea dintre doua piese ale unui puzzle. Se vor completa reciproc foarte bine. Ambii cauta securitate intr-o relatie si au in comun dragostea pentru frumos si pentru cultura.

Vor lucra impreuna eficient deoarece au aceleasi dorinet si vad lumea din aceeasi perspectiva. Aceasat relatie va demara incet, insa pe masura ce ambii ajung sa se aprezieze si sa se respecte, va deveni o legatura puternica.

Atat Fecioara, cat si Balanta apreciaza placerile materiale, masinile frumoase, obiectele de arta, luxul in general. De asemenea iubesc teatrul, fotografia, si orice alta forma de arta.

Fecioara apreciaza farmecul si diplomatia Balantei, iar aceasta apreciaza dragostea pentru ordine si curatenie caracteristica Fecioarei. Cei doi vor vedea probabil fete diferite ale unei probleme insa vor actiona numai dupa ce au cantarit argumentele fiecaruia.

Fecioara este guvernata de planeta Mercur, iar Balanta de Venus. Fecioara este un excelent comunicator si analist. Balanta este caracterizata de echilibru si ambele zodii au o personalitate placuta. Acesti parteneri au in comun dragostea pentru comunicare si pentru bunul gust.

Datorita influentei lui Venus, Balanta poate fi lenesa si ambii parteneri pot fi perceputi adesea ca fiind snobi: Fecioara datorita asteptarilor ridicate, iar Balanta datorita superioritatii intelectuale.

Fecioara este un semn de Pamant, iar Balanta de Aer. Balantei ii place sa analizeze orice, in timp ce Fecioara e mai pragmatica. Fecioara se intreaba cu ce o va ajuta o actiune sa obtina ceva, in timp ce Balanta se concentreaza pe un subiect la indemana, in fuctie de moment.

Conflictele pot aparea atunci cand Fecioara este prea mofturoasa, sau Balanta prea manipulativa. Ambele semne trebuie sa realizeze ca viziunea lor asupra lumii difera.

Fecioara este un semn Schimbabil, iar Balanta unul Cardinal. In aceasta relatie, Balanta va lua deciziile. Fecioara este intelegatoare si sociabila, iar Balanta conduce fara a exagera cu autoritatea.

Totusi indecizia Balantei poate deveni suparatoare pentru Fecioara, insa abilitatea acesteia de a analiza toate fetele unei probleme o va determina pe Fecioara sa o aprecieze. Daca Balanta este initiatoarea in aceasta relatie, Fecioara este cea care se asigura ca totul va fi dus la bun sfarsit.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii eset dragostea comuna pentru frumos. Estetica este importanta pentru ambii parteneri. Gusturile similare si romantismul fac ca aceasta relatie sa fie plina de armonie.

Cand Fecioara si Scorpionul sunt impreuna, este o uniune intre doua semne diferite ale zodiacului. Acest aspect confera relatiei lor o legatura emotionala intensa. Acest cuplu este loial si sensibil, destul de retras, nu-i plac locurile aglomerate si petrecerile.

Le place sa lucreze impreuna in indeplinirea telurilor, iar Fecioara doreste ordine, in timp ce Scorpionul vrea putere. Ambii sunt materialisti, dar in acelasi timp le face placere sa-si ajute prietenii sau comunitatea.

Fecioara este mai retrasa, in timp ce Scorpionul este mai sociabil. Datorita acestor diferente, cei doi vor avea multe de invatat unul de la celalalt.

Fecioara este guvernata de Mercur, iar Scorpionul de Marte si Pluto. Aceasta conbinatie va fi foarte intensa, datorita influentei lui Pluto. Cele trei planete care ii influenteaza pun bazele unei relatii umane: Mercur aduce comunicarea in timp ce Marte aduce pasiunea, romantismul si curajul, Scorpionul este pasional, calitate ce atrage Fecioara.

Scorpionul este atras de devotamentul si pragmatismul Fecioarei. Fecioara este un semn de Pamant, iar Scorpionul de Apa. Scorpionul este o zodie foarte profunda, este asemeni unui ocean si prea multe turbulente, pot cauza furtuni. Scorpionul se poate ascunde in carapace, dar cand presiunea devine prea mare, explodeaza brusc.

Nevoia reciproca de securitate emotionala ii va determina sa fie extrem de loiali. Fecioara este mai simplista, analizand numai suprafata lucrurilor, fara sa vada in profunzime. Scorpionul o va invata sa priveasca in detaliu, iar Fecioara ii va arata acestuia cum sa se increada in aparente.

Fecioara este un semn Schimbabil, iar Scorpionul unul Fix. Odata ce au un tel comun, nimic nu le va putea sta in cale. Atunci cand apar conflicte Fecioara este destul de inteleapta sa se retraga si sa nu dea ocazia aparitiei unei certi. Scorpionul poate fi prea incapatanat uneori.

Este esential ca cei doi sa discute ceea ce este cu adevarat important pentru ei si sa-si atribuie roluri egale. Relatia nu este plina de conflicte, cum s-ar putea crede. Ambii prefera mai degraba sa lucreze impreuna decat sa se certe.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este abilitatea de a duce la indeplinire scopurile comune. Hotararea de care dau dovada amandoi precum si organizarea fac ca relatia sa fie una armonioasa.

 Relatia dintre Fecioara si Sagetator este una echilibrata. Sagetatorul este un explorator care iubeste sa socializeze, in timp ce Fecioara se multumeste sa analizeze descoperirile acestuia. Fecioara ar putea cere perfectiune din partea Sagetatorul prea curand, insa odata cu trecerea timpului, acesta va invata sa aprecieze stabilitatea si realismul oferit de Fecioara.

Cei doi au abordari diferite asupra vietii; Fecioara este mai practica si mai concentrata, iar Sagetatorul este exploratorul energic. Uneori va fi dificil pentru Sagetator sa aiba de-a face cu pragmatismul al Fecioarei, iar aceasta va face fata greu energiei Sagatatorului. Fecioara ii poate oferi Sagetatorului un sprijin solid, iar acesta va aduce varietate si amuzament in viata Fecioarei.

Fecioara este guvernata de planeta Mercur, iar Sagetatorul de Jupiter. Mercur reprezinta comunicarea si analiza, iar Jupiter, filozofia, dorinta de invataer si calatoriile. Cele doua semne se vor sustine reciproc. Se distreaza analizand un film sau o carte, Fecioara concentrandu-se aspura detaliilor, iar Sagetatorul, asupra imaginii de ansamblu.

Fecioara este un semn de Pamant, iar Sagetatorul, de Foc. Sagetatorul isi doreste libertatea in timp ce Fecioara isi doreste siguranta domestica si financiara. Sagetatorul initiaza proiectele din dorinta de a face ceva nou in timp ce Fecioara este mai pragmatica.

Desi sunt destul de diferiti unul de celalalt, cand lucreaza impreuna formeaza o echipa plina de succes, completandu-se unul pe celalalt. Ambii sunt semne Schimbabile si se pot concentra asupa mai multor lucruri deodata. Se completeaza reciproc si lucreaza foarte bine impreuna.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este siguranta pe care si-o ofera atunci cand inteleg ca au mulet in comun. Formeaza un culpu minunat, in special daca invata sa analizeze problemele si prin ochii partenerului. Atata timp cat comunica unul cu celalalt si apreciaza relatia dintre ei, relatia lor va fi una stabila si fericita.

Relatia dintre o Fecioara si un Capricron este una pragmatica si inteligenta. Ambii sunt extrem de rationali si au asteptari mari de la ei insusi si de la ceilalti. Fecioarei ii plac dedicarea si intensitatea Capricornului, iar acesta admira intuitia si atentia la detalii a Fecioarei. Impreuna formeaza un cuplu efrm ancorat in realitate.

Ambii iubesc securitatea materiala, abordeaza viata in mod realist si nu se lasa influentati de emotii. Fecioara il poate ajuta pe Capricorn sa aiba o atitudine mai relaxata si sa se bucure de rezultatele obtinute impreuna.

Capricornul, la randul sau, o poate ajuta pe Fecioara sa isi atinga scopurile si sa-si faca visele sa devina realitate. Impreuna, vor avea o viata confortabila.

Fecioara este guvernata de mercur, iar Capricornul de Saturn. Mercur este pragmatic si comunicativ, iar Saturn reprezinta disciplina, ambitia si munca din greu pentru atingerea scopurilor. Fecioara ii va arata Capricornului cum sa se bucure de roadele muncii sale si va avea grija in acelasi timp sa pastreze relatia dintre ei in buna forma.

Capricornul ii va arata Fecioarei cum sa fie mai disciplinata si sa-si urmareasca scopul. Impreuna acest cuplu se va bucura de o viata fericita si linistita.

Si Fecioara si Capricornul sunt semne de Pamant. Pe langa ordine si disciplina cuplul este foarte posesiv si se va inconjura de obiecte de bun gust. Mai degraba asteapta decat sa se multumeasca cu mai putin.

Toate acestea, impreuna cu dorinta de securitate financiara, ii determina pe cei doi sa munceasca din greu pentru a aeva tot ceea ce isi doresc. Sunt un cuplu sensibil si rareori vor avea probleme datorate exagerarii unuia dintre ei.

Fecioara este un semn Schimbabil, iar Capricornul, unul semnul Cardinal. Fecioara este mai adaptabila la situatiile noi si nu are nici o problema in a-l urma pe Capricorn in proiectele sale atata timp cat are un rol destul de important. Aceasta relatie va functiona bine daca Capricornul va initia idei, iar Fecioara se va asigura ca sunt duse la bun sfarsit.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este dedicarea de care dau dovada in realizarea scopurilor comune. Ambii parteneri apreciaza o viata sigura, comoda si lucreaza bine impreuna pentru atingerea obiectivelor. Interesele lor comune vor transforma relatia intr-una plina de succes.

Cand Fecioara si Varsatorul sunt impreuna, scot la iveala tot ce este mai bun, sau dimpotriva, mai rau in celalalt. Fecioara are o abordare mai rigida si mai stiintifica asupra vietii. Abordarea poetica a Varsatorului, nu are nici o legatura cu cea a Fecioarei. Dar cei doi pot depasi aceste aspecte si pot invata multe unul despre celalalt.

Varsatorul este pasional si temperamental, iar Fecioara este mai metodica si nu-i place sa iasa in evidenta. Aceasta este foarte organizata si ii place curatenia. Varsatorul este modern si rutina il plictiseste.

Fecioara il va gasi interesant pe Varsator, insa ar putea sa fie frustrata in incercarea de a intelege ce se petrece in mintea acestuia. Varsatorul nu va aprecia criticile partenerului, dar va descoperii ca Fecioara ofera un sprijin foarte bun.

Fecioara este guvernata de Mercur, iar Varsatorul de Saturn si Uranus. Uranus reprezinta toate lucrurile ciudate. Mercur este comunicativa si concentrata pe organizare si eficienta, lucruri foarte importante pentru Fecioara. Saturn reprezinta munca si disciplina in timp ce Uranus este axata pe gandirea futurista.

Fecioara ii va arata Varsatorului ca odata cu organizarea vine si confortul si acesta din urma ii va arata Fecioarei cum sa-si sustina punctul de vedere cat mai ferm.

Fecioara este un semn de Pamant, iar Varsatorul de Aer. Varsatorul cauta stimulaera spirituala in viata, iar Fecioara este mai intelectuala. Fecioara se intreaba mereu „de ce?” sau „cum?”, in timp ce Varsatorul se concentreaza pe ceea ce e la indemana si se intreaba „ce urmeaza?”

Uneori le va fi dificil sa inteleaga modurile de abordare diferite. Conflictele pot aparea daca Fecioara vrea sa obtina o relatie perfecta sau daca Varsatorul este prea indiferent. Ambii trebuie sa aprecieze viziunea celuilalt asupra lumii si sa realizeze ca au multe de invatat unul de la altul.

Fecioara este un semn Schimbabil, iar Varsatorul unul Fix. Varsatorul poate fi nerezonabil, incapatanat si capricios.Amandoi sunt foarte perseverenti cand urmaresc un scop anume.

Fecioara este adaptabila la orice situatie sociala. Ea va fi bucuroasa sa lucreze alaturi de Varsator intr-un proiect al acestuia atata timp cat are un rol destul de important.

Conflictele sunt rare si deobicei rezolvate de Fecioara, aceasta fiind mai realistica decat Varsatorul si pana la un anumit moment poate chiar va ceda pentru a nu se isca discutii.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii eset faptul ca atunci cand isi propun ceva, vor duce lucrurile la bun sfarsit. Relatia lor va fi placuta pentru ambii parteneri.

Cand Fecioara si Pestii sunt impreuna, formeaza in general o relatie reusita. Cele doua zodii sunt opuse si relatia dintre astfel de semne tinde sa fie una echilibrata, completandu-se reciproc.

Ambii sunt comunicativi si adesea isi dedica timpul sa-i ajute pe ceilalti. Fecioara ii poate ajuta pe Pesti sa-si indeplineasca visele si sa-si puna ideile in practica, oferind un punct de sprijin solid pentru emotivii nativi ai acestei zodii.

Pestii ii ofera Fecioarei bunatatea, blandetea si profunzimea emotionala, toate admirate si apreciate de aceasta. Fecioara este interesata de confortul material si va avea uneori probleme in intelegerea si acceptarea naturii simpliste a Pestilor.

Aspiratiile lor in viata pot fi destul de diferite. Odata ce au reusit sa treaca peste aceste mici divergente si vor invata sa-si combine energiile intr-un scop comun, relatia lor va fi plina de reusite.

Fecioara este guvernata de planeta Mercur iar Pestii de Jupiter si Neptun. Cand Mercur si Neptun se intalnesc, ia nastere o frumoasa coneziune spirituala. Impreuna, reprezinta perechea ideala.

Jupiter aduce in relatie gandirea filozofica, placerea calatoriilor si uneori excesul. Acest trio planetar face ca intre cei doi comunicarea sa fie perfecta, iar relatia va fi plina de creativitate.

Fecioara este semn de Pamant, iar Pestii de Apa. In general cei doi sunt compatibili, Apa si Pamantul fiind entitati palpabile. Fecioara are o viziune stabila asupra vietii si va putea sa-i ajute pe Pesti sa-si fixeze emotiile si ideile pe un anumit fagas.

Insa prea mult bine se poate transforma in rau daca cei doi nu sunt precauti. Instabilitatea Pestilor ar putea deveni iritanta pentru Fecioara, iar Pestii vor considera ca Fecioara gandeste prea stiintific.

Ambii sunt semne Schimbabile. Amandoi trec de la o problema la alta dupa cum simt la un moment dat. Fiecare este inspirat si ajutat de catre celalalt permanent. Conflictele apar rar intre cei doi si deobicei se rezolva de la sine, amabii parteneri fiind maestrii in arta compromisului.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Fecioara-Pesti il reprezinta gingasia cu care au grija unul de celalalt. Aceasta, alaturi de un devotament puternic, face ca relatia sa fie una puternica, de lunga durata si invidiata de catre ceilalti.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus