Esti aici

Femei

Balet

Daca visezi ca dansezi chiar tu este un semn bun, daca urmaresti reprezentatia cuiva este un avertisment sa fii atenta la sanatatea ta.

Farmec

Daca visezi ca te afli printre oameni fermecatori, atractivi, vei avea parte de imbunatatiri in toate planurile.

Frumos

Daca visezi ceva frumos, in orice forma, vei avea parte de succes, atat in dragoste, cat si in cariera.

Matusa

Daca visezi o matusa din partea tatalui poate fi un semn ca ar trebui sa-ti franezi tendintele de nerabdare, in timp ce o matusa din partea mamei inseamna ca vei beneficia de pe urma unei rude.

Moda

Daca visezi ca te uiti la haine in vitrine semnifica numai munca, fara distractie. Depune un efort si iesi in grup.

Par

Daca visezi ca ai un par bogat si cu aspect placut este un semn de sanatate, progres si multumire, iar parul murdar, care cade sau parul afectat in orice fel semnifica dificultati in viitor. Daca visezi ca iti perii parul inseamna gasirea unei solutii la o problema care te preocupa de multa vreme. Daca perii parul altcuiva, vei primi o cerere de ajutor din partea unui prieten.

Aranjatul sau periatul parului cuiva de sex opus indica o rezolvare fericita la o problema de ordin sexual. Daca visezi ca te tunzi este un semn de succes intr-o noua sfera de activitate. Daca iti impletesti parul insemna o prietenie noua, iar daca impletesti parul altcuiva se prefigureaza o cearta. Ondularea sau intinderea parul semnifica o imbunatatire a situatiei maritale sau o noua iubire.

Decolorarea parului sugereaza ca ar trebui sa fii mai putin deschisa spre flirt, iar vopsirea parului – ca permiti vanitatii sa-ti afecteze bunul simt. Daca visezi ca te trage cineva de par este un avertisment fata de prietenii sau colegii care nu sunt de incredere.

Parul alb ori sur, gri semnifica vesti triste. Visul in care esti coafata de un stilist este o avertizare importiva barfei. Daca visezi ca mananci sau mesteci par este semn ca ar trebui sa dai mai multa atentie problemelor tale si mai putina problemelor altora.

Rochie

Daca visezi ca ai vazut sau ti-ai cumparat o rochie noua si atractiva reprezinta o mare satisfactie de ordin social. O rochie brodata semnifica placeri sexuale ocazionale.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus