Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Formula prosperității

Formula prosperității

Descoperind secretele științei antice a magiei numerelor, vei afla cum să obții bunăstarea materială, atât de dorită de fiecare dintre noi.

Principiile de bază ale numerologiei au fost elaborate din Antichitate. Conform acestei științe, orice număr compus din mai multe cifre se reduce la unul simplu, de la 1 la 9. Fiecare din aceste numere poartă înscrise în el anumite caracteristici. Dacă aplicăm principiul la data nașterii unei persoane, determinăm anumite trăsături de caracter sau aptitudini ale ei. Cu ajutorul unor calcule simple, fiecare om poate afla numărul său personal, care sugerează în ce fel va câștiga mai mulți bani și cu cine se poate asocia ca tandemul respectiv să aibă eficiență maximă.

Să spunem că data nașterii tale este 2 iunie 1980. Adună succesiv cifrele care intră în alcătuirea acestei date:

2+6+1+9+8+0=26

2+6=8

Așadar, 8 este numărul tău personal sau codul numerologic. Fă același calcul cu data nașterii unui potențial partener de afaceri și vei afla care sunt șansele să aveți o colaborare fructuoasă.

Perspective clare

Plusuri. Ești activă, energică, îi poți influența pe cei din jur, știi să-i atragi de partea ta.

Minusuri. Uneori ești prea inflexibilă, îți susții punctul de vedere chiar dacă este greșit.

Cum să câștigi mai bine. Nu te pierde în lucruri mărunte. Vei avea succes dacă lucrezi în companii mari. De exemplu, în domeniul comercializării aparaturii electrocasnice.

Parteneri. Cei mai buni aliați îți sunt reprezentanții numerelor 3 și 6. Cu 2 și 4, tandemul nu are succes.

Teoria pașilor mărunți

Plusuri. Ai un simț deosebit al situației și al dispoziției celor din jur. Poți fi un executant perfect.

Minusuri. Reacțiile tale sunt mult prea emoționale în anumite situații. Orice indispoziție te împiedică să te mobilizezi.

Cum să câștigi mai bine. Ocupă-te de comercializarea mărfurilor de consum imediat. De exemplu, poți investi în domeniul produselor alimentare.

Parteneri. Colaborare perfectă cu numerele 4 și 8. E indicat să eviți relațiile cu 1 și 3.

3 În ritm alert

Plusuri. Ești o fire optimistă, ai încredere în tine și în succes. Stabilești cu ușurință contactele de afaceri necesare.

Minusuri. Organizarea ta cam lasă de dorit și ai tendința de a ignora detalii importante.

Cum să câștigi mai bine. Vei obține profituri maxime participând la proiecte importante – domeniul comercial sau în showbizz.

Parteneri. Relații fructuoase cu reprezentanții întreprinzători ai numerelor 1, 8 și 9. În asocierea cu 2 sau 6, nu prea ai șanse de succes.

Tu faci jocurile

Plusuri. Mulți consideră că ești o persoană norocoasă. Secretul tău constă însă în abilitatea de a risca și de a câștiga.

Minusuri. Problemele apar din cauza încăpățânării tale și a faptului că nu știi să-i asculți pe cei din jur.

Cum să câștigi mai bine. Poți face o carieră fantastică lucrând în domeniul științelor.

Parteneri. Partener ideal: optimistul. Cele mai bune variante sunt 2, 3 și 5. Reprezentanții lui 1 sunt antipozii tăi și va fi dificil să colaborați.

5 Pe aripile fanteziei

Plusuri. Poți deveni un izvor nesecat de idei creatoare, știi când este necesară o abordare originală.

Minusuri. O persoană atât de entuziastă duce cu greu un lucru la bun sfârșit!

Cum să câștigi mai bine. Talentul tău se va manifesta cel mai evident în domenii precum turismul, jurnalistica sau comerțul. 

Parteneri. Împreună cu energicii 1, 4 și 9, vei obține multe rezultate de excepție. Reprezentanții lui 6 nu vor fi de încredere.

Fără vorbe multe

Plusuri. Cu un simț diplomatic înnăscut, îți găsești parteneri solizi. Ai simțul afacerilor, recunoști dintr-o privire un business profitabil.

Minusuri. Uneori te miști prea încet când trebuie acționat rapid. Iar pasiunea pentru confort te distrage de la responsabilitățile directe.

Cum să câștigi mai bine. Vor fi profitabile toate acțiunile legate de artă. Și jurisprudența poate fi un domeniu promițător.

Parteneri. Prietenoșii 1 și 8 te vor susține în tot ce faci, spre deosebire de 9.

Depășind obstacole

Plusuri. Ai o intuiție ieșită din comun și ești o persoană flexibilă, care nu se dă înapoi de la compromisuri.

Minusuri. Dorința de a fi pe placul tuturor nu-ți permite să fii un bun conducător.

Cum să câștigi mai bine. Cele mai bune rezultate le vor avea activitățile din domeniile medicinei, științei și educației.

Parteneri. Ideale sunt relațiile cu reprezentanții hotărâți ai numerelor 5 și 8. Însă colaborarea cu 7, același cod numerologic, va fi foarte dificilă.

8 Putere de muncă

Plusuri. Ești de invidiat pentru determinarea și puterea ta de muncă. În plus, ai și mult talent organizatoric.

Minusuri. Stilul tău autoritar de conducere și viziunea conservatoare pot îndepărta colaboratori valoroși.

Cum să câștigi mai bine. Câștiguri rapide pot aduce afacerile din industria hotelieră sau imobiliară. Poți opta și pentru o carieră politică.

Parteneri. 2 și 6 îți recunosc superioritatea. Cu numărul 9, nu vei putea evita disputele.

9 Unul pentru toți

Plusuri. Știi să iei decizii independente și să-ți asumi responsabilitatea.

Minusuri. Nu discuți niciodată despre intențiile tale și acționezi necruțător față de cei care se îndoiesc de competența ta.

Cum să câștigi maii bine. Vei avea succes dacă îți deschizi propria afacere, dacă lucrezi în armată sau în sectorul de stat.

Parteneri. Te descurci minunat fără parteneri. Ți se potrivesc doar cei cu spirit diplomatic: 3 și 5. Ceilalți aduc haos în activitatea ta.

 

Citește și:

 

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr7/23.02.2017
Autor: Burda Romania
Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns