Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Astrosfaturi > Garderoba ti-e scrisa in stele

Garderoba ti-e scrisa in stele

Săgetătorul se împiedică în rochie

În şifonierul lor găseşti, în mare parte, pantaloni, salopete şi taioare. Au aplecare mai mult spre latura sportivă a modei şi, de multe ori, ţinutele lor de stradă provin mai mult de aici decât din domeniul casual. Preferă să poarte pantaloni skinny, tocuri înalte şi accesorii de mari dimensiuni.

Capricornul se îmbracă puternic

Nativele din Capricorn nu sunt dependente de tendinţele modei, ci îşi păstrează stilul bine definit, simplu ca tăietură, dar cu un mesaj foarte clar şi impunător. Nu se dau înapoi nici să folosească unele articole din garderoba partenerului: un ceas, o pălărie, o pereche de bretele, o cămaşă.

Vărsătorul caută piesele unice

Tot ce este în serie limitată devine interesant pentru o nativă din Vărsător. Iar dacă piesa respectivă vine într-o culoare neon, e clar: va face orice ca s-o aibă! În rest, Vărsătoarele se dau peste cap să-şi imprime tuşa personală pe fiecare ţinută, devenind astfel cele mai pricepute native ale zodiacului în combinarea de imprimeuri şi tăieturi.

Peştii sunt pricepuţi, dar nu le pasă

Astrele le-au dat din plin înclinaţie către alcătuirea unei garderobe la modă, dar nativele acestei zodii sunt mai preocupate de confort şi lejeritate decât de tendinţe. În funcţie de interesul lor, se pot afişa într-o ţinută răpitoare sau pun pe ele hainele perfecte pentru a trece neobservate.

Leoaicele se fac remarcate

Nativele acestui semn de foc ori sunt prinţesele zodiacului, ori nu dau doi bani pe modă. Cele dintâi fac orice ca să iasă mereu în evidenţă, investesc în accesorii de lux şi în piese de colecţie care să atragă atenţia celor din jur. Adoră nuanţele de galben şi auriu.

Feminitate de Fecioară

Hainele Fecioarelor sunt simple şi funcţionale. Totuşi, acest aspect este contrabalansat de caracterul feminin pronunţat al garderobei sale. Astfel, avem de-a face cu o nativă îndrăgostită de modă, dar care insistă să aleagă doar piese şic, care n-o stânjenesc.

Balanţele asortează

În ţinuta unei Balanţe, totul trebuie să fie asortat ca la carte: poşeta cu pantofii, machiajul cu hainele, iar bijuteriile să fie neapărat la set. Preocupate de corectitudinea vestimentaţiei lor, în multe dintre cazuri Balanţele se apucă ele însele de creat haine. Cât despre ieşit din casă cu fusta necălcată sau bluza pătată nici nu poate fi vorba!

Scorpionul e sexy, dar nu vulgar

Nativele acestei zodii vor să împace aplecarea către piesele sexy şi impulsul subconştient spre conservatorism. Pentru a ieşi în evidenţă, nu se folosesc de culori ţipătoare, ci de tocuri înalte şi bluze care le pun talia în valoare.

 

Mersul astrelor pe cer nu-ţi influenţează doar grosimea portofelului, randamentul de la birou sau liniştea din familie, ci şi modul în care-ţi alcătuieşti garderoba. 

Berbecii mizează pe roşu

Nativii acestei zodii se dau în vânt după culorile puternice, iar pastelurile nu sunt deloc stilul lor. N-au răbdare să adapteze ţinutele de podium personalităţii lor şi le poartă ca atare. Mereu pe fugă, ei preferă piesele simple, cu linii drepte sau în formă de A.

Clasicul merge la Tauri

Mai rar apar victime ale modei printre nativele acestei zodii, pentru că Taurii sunt interesaţi de piesele clasice, care nu se demodează niciodată. Mai mult, nu-şi fac un obicei din petrecut timpul în magazine şi preferă să investească mult în piese puţine, dar de calitate ridicată, la care asortează podoabe mari.

Gemenii n-au haine banale

Fuga de plictiseală îşi pune amprenta şi pe felul lor de a se îmbrăca, unul plin de culoare, cu imprimeuri şi forme deosebite. Nu ezită să-şi alcătuiască ţinute-costum şi să pozeze în personaje care atrag atenţia. Hainele lor fistichii te fac să-i judeci fără a-i cunoaşte personal.

Racii se îmbracă cel mai bine

Rochiile ocupă o mare parte din garderoba unei Răcoaice, care va merge pe materiale fine, vaporoase, cuminţi. Dar, când iese la vânătoare, doamna Rac va alege cea mai sexy pereche de jeanşi din şifonier, punându-şi în valoare fundul, zonă pe care mizează mereu. Şi se dă în vânt după contraste în aceste momente.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus