Esti aici

Gemeni

Cand un Geaman si un Berbecul sunt impreuna, relatia lor are o natura atat intelectuala cat si fizica. Cei doi iubiesc activitatea si raman optimisti chiar si in cele mai grele momente. Semnele care sunt atat de diferite comunica excelent de cele mai multe ori.

Berbecul are un anumit spirit de pionierat care este atractiv pentru Gemeni. Totusi certuri se pot isca daca Berbecul ia flirturile Gemenilor prea in serios sau Gemenii simt ca Berbecul este prea posesiv.

Sunt o pereche potrivita, cu toate ca Berbecul vrea sa experimenteze lucruri, iar Gemenii sa le discute. Impreuna, pot face lucruri pe care singuri le-ar fi ratat.

Ambii dispun de multa energie si au teluri comune. Gemenii sunt ganditori si vorbareti, le place stimularea intelectuala si analizeaza toate partile unei probleme.

Berbecului ii place sa se implice in noi proiecte, iar Gemenii il vor sprijini. In timp ce Gemenii poate fi cu mintea in doua locuri, Berbecul este direct si hotarat si fac o combinatie buna.

Berbecul este influentat de planeta Marte, iar gemenii de Mercur. Aceste planete reprezinta Pasiunea si Comunicarea. Datorita abordarilor diferite, aceste doua zodii lucreaza bine in echipa, completandu-se reciproc.

Discutiile aprinse condimenteaza relatia acestora, Gemenii participand la acestea din placere, in timp ce Berbecul le va lua in serios.

Berbecul este un semn de Foc, iar Gemenii de Aer. Aerul alimenteaza Focul, facandu-l sa se extinda. Gemenii il ajuta pe Berbec sa-si puna in valoare adevaratul potential si au energia necesara pentru a tine pasul cu ideile nebunesti si cu neastamparul Berbecului.

Aceasta combinatie intre pasiune si intelect face ca totul sa fie posibil in acest cuplu. Ambele semne au o paleta larga de interese. Berbecul este un semn Cardinal, iar Gemenii, unul Schimabil. Berbecul initiaza planuri noi – calatorii, sporturi noi, idei incitante – iar Gemenii sunt mereu gata sa-l urmeze. Intre ei exista un nivel scazut de competitie.

Berbecul iubeste gloria si faima, iar Gemenii sunt perfect multumiti sat raga sforile din umbra. Ambele semne se pricep mai bine sa intieze lucruri decat sa le termine, deci daca unul dintre ei se plictiseste de directia in care relatia lor se indreapta, celalalt va fi si el de acord ca este timpul sa incerce ceva nou.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este abilitatea lor de a lucra impreuna si de a experimenta lucruri pe care altfel le-ar fi ratat.

Cand Gemenii si Taurul sunt impreuna trebuie sa isi acorde timp pentru a se obisnui cu relatia si a vedea cum se pot intelege mai bine. Au multe sa-si ofere unul celuilalt si multe de invatat din aceasta relatie, dar va trebui un pic de efort din partea fiecaruia.

Gemenii sunt adesea cu mintea in doua locuri. Daca posesivul Taur este dispus sa ofere Gemenilor securitatea si intimitatea de care au nevoie si in acelsi timp sa le respecte independenta, lucrurile vor merge bine in acesta relatie.

Este posibil ca Taurul ca aiba asteptari prea mari de la Gemeni inca de la inceputul relatiei, dar gemenii pot deveni stabili si demni de incredere – Taurul trebuie numai sa aiba rabdare.

Atitudinea practica a taurului difera mult de cea intelectuala a Gemenilor. Gemenilor li se poate parea greu de inteles modul de a gandi al Taurului, in timp ce Taurul va accepta cu greu usurinta cu care Gemenii abordeaza problemele si lipsa de substanta a acestora.

Taurul ii poate ajuta pe Gemeni sa fie mai implicati in viata de zi cu zi si sa analizeze o problema in profunzime, in loc sa se uite numai peste suprafata. In schimb Gemenii il pot ajuta pe Taur sa se distreze mai bine, aducand fericirea in vietile amandoura.

Taurul este guvernat de planeta Venus (Dragoste), iar gemenii de Mercur (Comunicare). Deoarece aceste doua planete sunt aproape de Soare, sunt apropiati unul de celalalt chiar daca au abordari diferite.

Venus se refera la placerea fizica, romantism si senzualitate, iar Mecur reprezinta atat energiile masculine cat si feminine si Gemenii o preiau pe cea care le serveste mai mult la un moment dat.

Taurul cauta un partener de incredere, sezual. Gemenii au o abordare intelectuala, insa sunt foarte potriviti pentru a-i intelege pe altii. Dar pot invata sa fie partenerul romantic si senzual de care Taurul are nevoie.

Taurul este un semn de Pamant, iar Gemenii de Aer. Gemenii iau deciziile pe baza intelectului, in timp ce Taurul este mai practic. Taurul se intreaba „cum ma va ajuta asta sa-mi ating scopul in viata?”, in timp ce Gemenii pur si simplu aleg ceea ce ii intereseaza la un moment dat, fara a avea un plan elaborat.

Daca Taurul se dovedeste a fi prea posesiv sau Gemenii sunt prea relaxati si detasati, relatia este posibil sa aibe de suferit. Amandoi trebuie sa inteleaga ca au viziuni diferite asupra lumii.

Taurul poate fi prea conservator pentru Gemenii iar Gemenii pot parea prea spontani partenerului lor. Atata timp cat Taurul intelege ca desi Gemenilor le place sa flirteze, relatia lor este foarte importanta pentru ei, totul este bine. Gemenii trebuie sa-si foloseasca flexibilitata in a accepta dorinta partenerului.

Taurul este un semn Fix iar Gemenii, unul Mobil; Taurul tinde sa se concentreze asupra unui singur lucru, persoane, idei, in timp ce Gemenii se deplaseaza de la un lucru/idee la alta, dupa instinct. Deci Taurul trebuie sa le ofere Gemenilor independenta si spatiul de care au nevoie.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este sentimental de siguranta pe care si-l ofera unul altuia. Atata timp cat ambii parteneri comunica deshis, va fi o relatie stabila si fericita.

O relatie Gemeni – Gemeni este ca o intalnire intre patru persoane. Aceasta relatie nu va niciodata plictisitoare, ceea ce e bine pentru ca Gemenii tind sa se plictiseasca repede.

Avand aceeasi nevoie de stimulare intelectuala si de comunicare, se stimuleaza reciproc. Aceastei zodii ii sunt caracteristice libertatea si varietatea de expresie, iar doi Gemeni impreuna fac o pereche reusita. Sunt sufletul petrecerii, iar daca stiu sa evite micile neintelegeri, relatia lor va fi una foarte fericita si stabila.

Cei doi sunt sarcastici si ironici unul fata de celalalt, iar probleme pot aparea atunci cand remarcile duse la extreme ii vor face sa nu mai ia relatia in serios. Daca ambii vot invata sa acorde mai multa atentie sentimentelor decat intelectului atunci cand este vorba despre dragoste, relatia va fi una fericita.

Gemenii sunt guvernati de planeta Mercur (Comunicare), ca atare cei doi pot discuta despre orice fara sa oboseasca. Mercur (sau Hermes in mitologia greaca) iubea calatoriile, iar Gemenii ii impartasesc dragostea pentru varietate, atat in locatii cat si in subiecte de discutii. Cei doi trebuie insa sa fie atenti sa nu trnasforme conversatiile in barfe.

Gemenii sunt un semn de Aer, de aici si natura lor intelectuala. Abilitati mentale superioare precum si energia pe care o au in fiecare actiune pe care o intreprind, face ca cei doi sa fie plini de succese atat acasa cat si la servici. Dorinta de nou si plictiseala ii face sa fie intr-o cautare continua.

Gemenii sunt un semn Schimbabil, iar natura lor flexibila si intelegatoare ii face sa fie o pereche potrivita. Sunt stapani pe arta compromisului si stiu cum sa aplaneze conflictele care apar intre ei. Singurul lucru care ar putea degenera in cearta sunt discutiile care scapa de sub control. Dar din fericire Gemenii realizeaza ca cearta nu duce nicaieri.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este stimularea si energia intelectuala pe care si-o ofera unul altuia. Impreuna nu vor avea o viata plictisitoare si pot realize mai multe decat ar fi facut-o fiecare dintre ei singur.

Relatie dintre Gemeni si Rac este una destul de ciudata. Sensibilul si emotivul Rac are probleme in a comunica clar, iar comunicarea este in natura Gemenilor. Natura cavalereasca a Gemenilor si vorbaria specific ail poate determina pe Rac sa iasa din carapace mai repede decat de obicei.

Racul in schimb, ii poate invata pe Gemeni sa incetineasca ritmul si sa aprecieze lucrurile marunte. Problemele pot aprea atunci cand Gemenii il ignora pe Rac si nu-i ofera atat de multa intimidate si siguranta cat are nevoie. Au maniere atat de diferite de abordare incat trebuie sa invete sa-si inteleaga si sa-si accepte diferentele.

Racul este un semn al casei si inimii, in timp ce Gemenii sunt ganditorii. Gemenii sunt foarte protectori, reprezentand un cavaler in armura stralucitoare pentru Rac.In schimb, Racul ii ofera Geamanului o anumita siguranta emotionala si fericire in viata domestica.

Uneori Racul isi poate crea o imagine idealizata a partenerului sau sau poate devenii prea posesiv. Geamanul il poate ajuta sa-si recapete increderea in relatia lor. Gemenii au nevoie sa asculte sfaturile Racului; Racul are un instinct foarte puternic si sfaturile sale ii pot ajuta pe Gemenii sa nu faca greseli prostesti sau sa ia decizii pripite.

Gemenii sunt guvernati de planeta Mercur (Comunicare), iar Racul, de Luna (Emotii). Racul are probleme de exprimare si tinde sa-si tina emotiile departe de ochii celorlalti. Invidiaza abilitatea Gemenilor de a comunica deschis.

In schimb Racul ii poate invata pe Gemeni sa incetineasca ritmul si sa se bucure de micile placeri ale vietii, in loc sa se grabesca catre o experienta noua. Gemenii sunt un semn de Aer, iar Racul, de Apa.

Daca reusesc sa treaca peste diferentele dintre ei, pot face o echipa grozava. Pana la urma, cele mai bune decizii se iau atunci cand combini intelectul cu sentimentele.

Problemele lor apar din dificultatile de cooperare. Vin din doua lumi atat de diferite incat uneori par sa nu aiba nimic in comun. Totusi Racul poate exagera si-i poate sufoca pe Gemeni cu prea multa afectiune in timp ce Gemenii il poate face pe Rac sa-si epuizeze toate energiile. Gemenii si Racul trebuie sa discute deschis si la obiect pentru a pastra o balanta.

Gemenii sunt un semn Schimbabil, iar Racul, unul Cardinal. Gemenii sunt flexibili, dispusi sa urmeze ideile alora, in timp e Racul este initatorul si ii place sa preia conducerea.

Gemenii incearca sa domine prin confruntare si curaj, dar pentru ca lucrurile sa mearga bine intre ei, trebuie sa faca cu randul la conducere.

 • Cel mai bun aspect al relatiei celor doi este acela ca, odata ce au realizat ca sunt aliati, pot face multe lucruri impreuna. Gemenii gandesc mereu in perspectiva, iar Racul le va sprijini ideile din umbra. Abilitatea fiecaruia de a aduce in relatie ceea ce celuilalt ii lipseste, ii face un cuplu compatibil.

Cand Gemenii si Leul sunt impreuna, relatia celor doi este vesela si activa, caracterizata de optimism. Gemenii cauta mereu stimularea mentala si sunt atarasi de spiritul creativ si dinamic al Leului. Totusi, pot aparea probleme in acesta relatie daca Leul ia prea in serios flirturile Gemenilor, sau daca acestia cred ca Leul vrea sa aiba controlul total.

Cu toate ca abordarile lor sunt diferite – Gemenii prefera sa nalizeze toate fetele unui lucru, in timp ce Leul este impulsiv si nerabdator – sunt o pereche potrivita.

Ambii au multa energie, Leului ii place sa fie la carma oricarui proiect, iar Gemenii vor libertate de gandire si de exprimare. Cand Gemenii sunt indecisi Leul il va ajuta sa ia o decizie, insa trebuie sa aiba grija sa-i lase totusi

Leul este guvernat de Soare (Ego), iar Gemenii de Mercur (Comunicare). Ambele semne au abilitati de comunicare, dar abordari diferite. Pot avea dispute aprinse, dar in timp ce Gemenii le gasesc ca fiind stimulative din punct de vedere intelectual, Leul le ia in serios si se simte ofensat.

Gemenii sunt un semn de Aer, iar Leul, unul de Foc. Aerul mentine Focul in viata, facandu-l sa se raspandeasca. Gemenii tin usor pasul cu creativitatea si energia Leului.

Ambele zodii au interese foarte largi, iar dorinta Leului de a se afla mereu in centru le ofera multiple satisfactii despre care vor discuta mai tarziu cu Gemenii.

Leul este un semn Fix, iar Gemenii, unul Schimbabil. Leul este incapatanat si ferm, un lider innascut si foarte rigid in ceea ce priveste schimarea opiniilor proprii. Cand Leul ia o decizie, si-o mentine pana la capat. Gemenii, pe de alta aprte, sunt flexibili pana la extrem.

Se plictisesc usor si nu au probleme in a-l lasa pe Leu sa preia conducerea – pana la un anumit punct. Gemenii vor sa fie liderii propriilor ganduri. Sunt fericiti sa stea in umbra, in timp ce Leul se afla in lumina reflectoarelor.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este viziunea adolescentina, chiar copilareasca pe care o au asupra lumii. Pot avea mare succes impreuna, datorita naturii lor exploratoare si optimiste.

 

Cand Gemenii si Fecioara sunt impreuna este crucuial pentru supravietuirea relatiei sa isi faca timp pentru a se obisnui fiecare cu aordarea celullait asupra dragostei si a vietii in general. Gemenii pot vedea ambele parti ale unei situatii si tind sa oscileze intre doua decizii si uneori parca au dubla personalitate. Fecioara poate fi un pic prea serioasa pentru gustul Gemenilor.

Deoarece au personalitati atat de diferite, va fi foarte dificil sa se accepte unul pe cealalat asa cum sunt. Fecioarei ii va fi greu sa accepte usurinta cu care Gemenii abordeaza orice problema precum si slaba eficienta de care acestia dau uneori dovada. Totusi, au multe de invatat unul de la celalalt.

Fecioara il va ajuta pe Geaman sa fie mai implicati in viata de zi cu zi, precum si sa analizieze o idee in profunzime in loc sa analizeze numai suprafata acesteia.

Gemenii in schimb vor aduce distractie si neprevazut in viata Fecioarei. Ambele semne sunt guvernate de planeta Mrcur (Comunicare). Gemenii reprezinta partea masculina a planetei Mercur, iar Fecioara, partea feminina.

Fecioara este un semn de Pamant, iar Gemenii sunt un semn de Aer. Fecioara este practica, directa si precisa. In timp ce ea se intreaba „Cum am va ajuta acest lucru sa-mi ating scopul in viata?”, Gemenii nu pierd timpul cu intrebari existentiale si actioneaza bazandu-se pe intuitia de moment.

Probleme pot aparea atunci cand Fecioara este prea critica sau Gemenii sunt prea capriciosi sau detasati. Atata timp cat Fecioara accepta flirturile Geamanului totul va fi in regula. Ambii sunt semne Schimbabile. Sunt destul de flexibili si se adaopteaza cu usurinta schimarilor. Cu toate acestea, pot sari usor de la un lucru la altul.

Fecioara trebuie sa-i acorde Geamanului libertatea de a se bucura de viata si sa nu fie mult prea critica daca relatia nu este perfecta. Fecioara va putea sa prea ideiile Gemenilor si sa le puna in aplicare chiar si cand Gemeni au trecut mai departe.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este sentimental de siguranta pe care si-l ofera reciproc, odata ce Fecioara are rabdare pentru a-i lasa pe Gemeni sa se convinga ca relatia lor poate de lunga durata. Atata timp cat vor pastra o comunicare deschisa intre ei, relatia va fi una satisfacatoare pentru ambii parteneri.

Relatia dintre Gemeni si Balanta este una foarte buna, bazata pe intelegere si pe aceleasi interese intelectuale. Natura duala a Gemenilor se potriveste perfect cu echilibrul oferit de Balanta, iar aceasat este intotdeauna bine dispusa de inventivitatea si comunicativitatea Gemenilor.

Balanta iubeste arta si frumosul, iar Gemenii iubesc ideea de frumos. Ambii dispun de multa energie mentala si vin cu tot felul de idei marete pe care le dezvolta impreuna. Balanta are capacitatea de a initia proiecte, ceea ce Gemenilor le lipseste. Ambii impart nevoia de libertate intelectuala.

Balanta este guvernata de planeta Venus (Dragoste), iar Gemenii de Mercur (Comunicare). Colaboreaza foarte bine, combinatia dintre dragoste si comunicare fiind una benefica.

Balanta este iubitoare de pace si intelegere, iar Gemenii pot dezbate anumite probleme numai pentru amuzament. Insa Balanta va evita cu orice pret sa intre in contraziceri si discutii.

Ambele zodii sunt semne de Aer. Gemenii iubesc energia Balantei si tin foarte usor pasul cu ea si cu ideile noi ale acesteia. Au interese multiple, ceea ce le va da material pentru discutii. Gemenii sunt un semn Schimbabil, iar Balanta este un semn Cardinal.

Balantei ii place sa conduca intr-o relatie, initiaza noi idei si proiecte de petrecere a timpului liber impreuna, iar Gemenii se multumesc sa o urmeze.

Balanta initiaza proiecte, dar are probleme in a le duce mai departe. Gemenii nu au probleme de schimbare a directiei ori de cate ori Balanta se plictiseste si vera sa incerce altceva.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Gemeni – Balanta este abilitatea de a colabora pe plan intellectual. Impreuna pot veni cu idei si puncte de vedere noi, si se ajuta reciproc sa evolueze.

 

Cand Gemenii si Scorpionul sunt impreuna intr-o relatie trebuie sa invete sa accepte faptul ca sunt diferiti – iar daca reusesc, vor fi un cuplu de nesaparat. In timp ce Gemenii sunt comunciativi, adaptabili si comozi, Scorpionul este secretos, incapatanat si concentrate asupra scopului final.

Gemenii tind sa nu ia lucrurile in serios, inclusiv in dragoste, in timp ce Scorpionul vrea o conexiune puternica si o relatie bazata pe intimidate si discretie. Aceste este in general foarte loial si dedicat relatiei. Relatia dintre ei va fi una pasionala si caracterizata prin dispute datorate geloziei Scorpionului si placeri de a flirta a Gemenilor.

In ciuda acestui lucru, totusi, nu va fi o relatie plictisitoare. Ambii iubesc sa-si asume riscuri si vor avea parte de multe aventuri impreuna. Daca vor sa pastreze echilibrul relatiei, trebuie sa faca un efort si sa inteleaga ca sunt diferiti.

Gemenii sunt guvernati de planeta Mercur (Comuncaire), iar Scorpionul, de Marte (Pasiune) si Pluto (Putere). Scorpionul este preocupat mai mult de intimitatea fizica si emtionala si are nevoie de multe declaratii din partea partenerului de viata.

Comunicativitatea Gemenilor compenseaza acest lucru, oferindu-i Scorpionului ceea ce are nevoie. Gemenii nu se vor preface intr-o relatie, deci Scorpionul va trebui sa se relaxeze si sa invete ca increderea nu-i va fi tradata.

Gemenii sunt un semn de Aer, iar Scorpionul de Apa. Cele doua elemente pot fi o combinatie foarte buna. Cele mai bune decizii se iau atunci cand se tine seama si de intelect (Aerul) si de emotii (Apa) – de minte si de inima. Provocarea o reprezinta combinarea acestor elemente astfel incat sa lucreze pasnic impreuna.

Scorpionul este maestrul strategiei, deci daca trebuie luata o decizie, il vor ajuta pe Gemeni sa aleaga cea mai buna optiune. Gemenii in schimb, il invata pe Scorpion sa mearga mai departe daca eforturile ii sunt zadarnicite.

Probleme pot aparea atunci cand manipularile emotionale ale Scorpionului, le scad energia si entuziasmul Gemenilor. Gemenii sunt un semn Schimbabil, iar Scorpionul, unul Fix. Gemenii tind sa faca lucrurile doar de dragul experientei, in timp ce Scorpionul are intotdeauna un plan in minte.

Scorpionul il poate invata pe Gemeni sa termine un proiect inainte de a se lansa in altul. Odata ce amandoi isi dau seama ca pot avea o relatie satisfacatoare, totul va merge ca pe roate.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este puterea pe care o au atunci cand lucreaza impreuna. Sunt amandoi niste invingatori si refuza sa renunte fara lupta, nemultumindu-se cu locul doi, chiar si atunci cand este vorba despre relatia lor.

 

Perechea Gemeni – Sagetator poate fi una spectaculoasa. Sunt foarte compatibili si orice greutati ar putea intampina de-a lungul relatiei, vor fi trecute foarte usor.

Gemenii pot oferi aventurosului Sagetator independenta de care are nevoie intr-o relatie. In timp ce Sagetatorul are nevoie de independenta fizica, Gemenii au nevoie de independenta emtionala.

Ambii iubesc exeperientele, oamenii si senzatiile noi si vor avea parte de multe aventuri impreuna. Se plictisesc repede si de aceea se deplaseaza de la un lucru la celalalt, dar si pentru a trai cat mai multe experiente.

Pe langa faptul ca fac o pereche ideala, cei doi sunt cei mai buni perieteni. Impart acelasi stil de viata, sunt optimisti si entuzisti si se isi intleg foaret bine nevoile unul altuia. Sagetatorul poate fi uneori putin prea necioplit si spune lucrurile fara sa gandeasca in prealabil, dar din fericire Gemenii pot uita si ierta repede. Nici unul dintre ei nu are timp sa tina supararea.

Gemenii sunt guvernati de Mercur (Comunicare), iar Sagetatorul de Jupiter (Noroc). Jupiter reprezinta filozofia, intelegerea in timp ce Mercur reprezinta inventivitatea. De cate ori Gemenii au cate o idee noua, Sagetatorul este nerabdator sa o exploareze alaturi de partenerul sau.

Gemenii sunt un semn de Aer, iar Sagetatorul de Foc. Este o relatie activa! Aerul ajuta Focul sa se raspundeasca si sa cresca, iar Gemenii au exact acelasi efect asupra Sagetatorului. Relatia lor este una pasionala, intense si niciodata plictisitoare.

Sunt semne opuse in zodiac si uneori se pot rani destul de rau unul pe celalalt. Cu alte cuvinte, atunci cand lucrurile merg bine, este grozav, dar cand relatia incepe sa scartaie, este grav.

Cel mai adesea certurile pot aparea deoarece ambii vor sa fie seful si sunt foarte competitivi. Partea buna este ca, desi apar divergente intre ei, acestea nu sunt de lunga durata. Ambii sunt semne Schimababile si sunt extreme de compatibili. Sunt extrem de flexibili si adaptabili la orice schimbare.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este interesul reciproc in a-si cultiva cunostintele si a-si utilize intelectul. Entuzismul, energia si interesele comune, ii fac un cuplu extrem de compatibil.

 

Cand Gemenii si Capricornul sunt impreuna, poate fi dificil sa relizeze de ce sunt de fapt un cuplu, modurile lor de abordare fiind extrem de diferite. Daca insa relatia lor are la baza dragostea si respectul reciproc, vor putea sa invinga obstacolele, dar trebuie sa munceasca din greu pentru asta.

Gemenilor le trebuie libertate de gandire si se bazeaza pe umor si abilitatile intelectuale pentru a avansa in viata. Capricornul este preocupat de avansare si de statutul social si se bazeaza pe urmarea regulilor si pe corectitudine pentru asta. Provocarea cea mai mare a acestui cuplu va fi sa sa mentina o atitudine pasnica in relatia lor si sa isi coordoneze actiunile.

Capricornul este foarte modest si tacut, foarte diferit de comunicativul zi zgomotosul Geaman. Capricornul tinde sa fie incet in miscari, incapatanat, in timp ce Gemenii sunt flexibili si se razgandesc des.

Geamanul este pripit si trage imediat concluzii in timp ce Capricornul nu se fereste de la o munca obositoare daca stie ca acesta ii va aduce rezultate pe masura.

Totusi, daca cei doi invata sa se inteleaga si sa se tolereze, pot realize mai multe impreuna decat ar reusi fiecare dintre ei pe cont propriu. Cele doua semne fac o pereche mai buna ca parteneri de afaceri decat ca iubiti.

Gemenii sunt guvernati de planeta Mercur (Comunciare), iar Capricornul, de Saturn (Putere). Aceste planete sunt opuse. Saturn reprezinta energia rece, masculina, se refera la perseverenta si il ajuta pe Capricorn sa avanseze in ciuda dificultatilor care ii ies in cale. Mercur poseda atat energie feminine, cat si masculina si le confera Gemenilor calitatile intelectuale si de comunicare.

Nici unul dintre cele doua semne nu renunta usor, iar impreuna isi pot reprima unul celuilalt emotiile. Gemenii sunt un semn de Aer, iar Capricornul de Pamant. Capricornul este practic si eficient.

Si nu isi asuma riscuri inutil. Gemenii in schimb sunt analitici si isi asuma riscuri, urmandu-si instinctele, indifferent catre ce rezultate ii vor duce.

In timp ce Capricornul se intreaba „La ce imi la folosi acest lucru in atingerea scopului meu in viata?”, Gemenii pur si simplu se lasa dusi de val. Gemenii sunt un semn Schimbabil, iar Capricornul, unul Cardinal. Capricornul initiaza proiecte, ii place sa detina controlul.

Gemenii sunt mai flexibili si il urmeaza pe Capricorn in planurile pe care le face. Daca amandoi pun valoare pe relatia lor si vor sa dureze, trebuie sa invete sa faca compromisuri si-si acorde spatiu din cand in cand.

 • Cel mai bun aspect ala cestei relatii este reprezentat de faptul ca fiecare aduce in relatie calitati unice.. Atata timp cat isi respecta punctele de vedere diferite si sunt ei insusi, in loc sa incerce sa ii impuna partenerului standarde imposibil de atins, se pot intelege. Este o relatie plina de provocari, dar daca vor invata unul de la celalalt, merita.

 

Cand Gemenii si Varsatorul formeaza un cuplu, se bucura de o conexiune mentala deosebita si stimulatoare. Gemenii iubesc ideile noi, iar vizionarul Varsator este o sursa inepuizabila de astfel de idei. Ambele semne au nevoie de independenta si isi inteleg foarte bine nevoile unul celuilalt.

Singurele probleme apar atunci cand Gemenii cred despre Varsator ca este prea incapatanat sau cand Gemenii sunt prea inceti pentru rapiditatea Varsatorului. Acest inconvenient nu va cauza insa probleme mari. In general colaboreaza foarte bine si se inteleg unul pe celalalt.

Amandoi au foarte multa energie, mintile lor agree vin tot timpul cu idei noi, iar cu determinarea Varsatorului, acestea sunt puse si in practica. Ambii se bazeaza pe agerime si detesta sa piarda timpul.

Varsatorul ii poate ajuta pe Gemeni sa revina pe drumul cel bun, daca deviaza de la cursul normal, dar trebuie sa invete sa le acorde libertate de miscare si gandire. Gemenilro nu le place sa se simta fortati sau presati. Varsatorul este guvernat de planeta Saturn (Carisma) si Uranus (Rebeliune), iar Gemenii, de Mercur (Comunicare).

Varsatorul este marele caritabil al zodiacului, Gemenii sunt marii ganditori si comunicatori. Mintea ascutita a Gemenilor ii este de folos Varsatorului in vremuri de restriste.

Ambii sunt semne de Aer, iar legatura lor mentala este puternica si ambii sunt extrem de sociabili. Gemenii sunt dispusi sa fie condusi de Varsator in obiectivele pe care si le propun in comun. Ambele zodii au interese diversificate, iar placerea Gemenilor pentru discutii intelectuale le da destul material pentru dezbateri aprinse.

 • Gemenii sunt un semn Schimbabil, iar Varsatorul, unul Fix. Gemenilor le plac independenta si libertatea de miscare si sunt adaptabili la orice schimbare. Varsatorul este mai hotarat, chiar incapatanat si ii place sa detina conducerea intr-o relatie.Cel mai bun aspect al acestei relatii este abilitatea de a lucra impreuna si capacitatea de a se inspira reciproc. Comunicare buna dintre ei, face ca relatia sa fie una de succes.

 

Gemenii si Pestii fac un cuplu reusit, bazat pe admiratie reciproca. Gemenii sunt isteti si comunicativi si pot aduce o unda de umor in viata Pestilor, ajutandu-i totodata sa-si indeplineasca visele. Pestii au darul intuitiei, ambele zodii fiind flexibile si agile.

Gemenii trebuie sa fie atenti cu ceea ce au de gand sa spuna deoarece Pestii pot fi jigniti foarte usor. Chiar si atunci cand au probleme cei doi vor putea sa ierte si sa uite foarte usor. Gemenii si pestii sunt prieteni buni, dar si iubiti.

Gemenii sunt guvernati de planeta Mercur (Comunicare), iar Pestii, de Jupiter (Noroc) si Neptun (Iluzie). Jupiter se refera la invatare si filozofie, dar si la noroc, iar Neptun este cel responsabil de natura visatoare a Pestilor. Mercur se refera la agerime, inovatie si inventie – cuvintele de ordine pentru Gemeni.

Gemenii sunt un semn de Aer, iar Pestii, de Apa. Este o combinatie intre intelectual si emotional, iar daca cei doi invata sa colaboreze, vor realiza multe impreuna.

Probleme pot aparea atunci cand Pestii simt ca Gemenii nu sunt indeajuns de intelegatori sau cand Gemenii se simt stanjeniti de sensibilitatea Pestilor. Dar ambii incearca sa treaca repede peste divergentele pe care le au si sa ierte.

Gemenii si Pestii sunt ambii semne Schimbabile, ceea ce ii face compatibili. Ambii sunt flexibili si adaptabili la schimbari. Se razgandesc destul de greu si nici unul nu simte nevoia sa fie seful si isi ofera reciproc libertatea de care au nevoie.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii il reprezinta interesul reciproc de a-si cultiva cunostintele si de a-si folosi intelectul, flexibilitatea, interesele si personalitatile similare. Toate acestea ii fac un cuplu compatibil.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus