Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Gemeni – experimentezi tot

Gemeni – experimentezi tot

  • Ce spun stelele? Gemenii traiesc pe baza de energie mentala si prefera mancarurile simple si proaspete, asa ca ai putine sanse sa-ti manifesti dubla personalitate prin dimensiuni. Norocul tau, fiindca nu prea ai dezvoltat entuziasmul gimnastic – transpiratul in sala de sport nu ti se va parea niciodata ceva suficient de interesant de facut.
  • Factori de risc: ciugulitul – Gemenii adora sa experimenteze, inclusiv sa guste din cele mai variate si neasteptate specialitati. La petreceri ii gasesti de obicei studiind oferta de aperitive – cate putin, dar din fiecare, doar de dragul de a nu-si refuza o experienta gustativa. Sociabilitatea ta naturala poate fi o arma – gaseste un auditoriu simpatic ca sa-ti folosesti gura fara sa acumulezi calorii.
  • Factori de corectie: deviza ta: mananc putin si des. Ai nevoie de asta, daca vrei sa te mentii in forma. In plus, prea multa mancare iti incetineste reactiile si te face morocanoasa. Deci ciuguleste si rontaie cat vrei, dar cu discernamant.
  • Secret astral: datorita nu stim carei misterioase influente astrale, Gemenii se topesc de placere la capitolul fructe proaspete si alte binefacatoare cruditati.
  • Ce fel de sport? Incearca mereu exercitii noi, ca sa nu-ti pierzi interesul. Alege o sala de sport cu televizor incorporat, ca sa nu apuci sa simti ca te plictisesti.
  • Cea mai buna alegere: semnul Gemenilor guverneaza bratele – terenul de tenis si piscina sunt locurile unde te vei simti intotdeauna in largul tau.

 

Comments

comments

Leave a Reply