Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop la extrem

Horoscop la extrem

Trecerea în noul an este punctul central al perioadei, fiind marcată de aspecte astrale tensionate, trăite la extrem. Venus se apropie de Pluton și înțelegem că aparținem unui grup și trebuie să lăsăm de la noi pentru a ne integra, chiar dacă nu o facem cu convingere. Înainte de a ne trezi dominate total de vibrația Lunii în Scorpion, ne dezmeticim și devenim încrâncenate, hotărâte să acționăm cu orice risc în privința planurilor de viitor. Se anunță confruntări afective.

Berbec
Deși nu există sărbătoare fără cheltuială, este indicat să fii foarte chibzuită cu banii, pentru că altfel se anunță mari probleme financiare. La serviciu, proiectele tale prind contur dacă nu te lași distrasă de o relație cu un coleg. Încurcăturile îți dau dureri de cap la propriu și chiar puseuri de tensiune. Acasă, se anunță tensiuni care se atenuează spre sfârșitul perioadei.

Taur
Veniturile tale sunt protejate dacă nu te lași convinsă să dai bani cu împrumut nici măcar celor apropiați. Riscul de a rupe legăturile cu ei din cauza asta este foarte mare. Profesional, ești hotărâtă să reușești cu orice preț și nimic nu pare să-ți stea în cale. Ai o energie de invidiat, dar ar trebui să profiți de zilele de sărbătoare fără să-ți descarci bateriile. Acasă, îi stru­nești pe cei dragi cu o mână de fier. Temperează-ți avântul ca să nu generezi vreun conflict!

Citește și: Fii zi de zi în acord cu astrele

Gemeni
Nu se poate spune că nu ai bani, dar este prudent să eviți cheltuielile mari, oricât de tentante ți se par. La serviciu, ești dezorientată și iei greu hotărârile care se impun. În plus, te pasc tensiuni nervoase și insomnii. Spre sfârșitul perioadei, susținută de Marte, îți revii în mod impresionant. Acasă, copiii și părinții tulbură atmosfera de sărbătoare – primii din cauza excesului de energie, ceilalți din pricina sănătății șubrede. În final, treci cu bine peste încercări.

Rac
Intuiția ta funcționează perfect în privința banilor și iei hotărârile corecte pentru a spori veniturile chiar și de sărbători, când cheltuielile se țin lanț. La serviciu, ai grijă să nu dai mai mult decât ți se cere, dar rezolvă prompt îndatoririle! După sărbători, se anunță o perioadă favorabilă în carieră. Ține în frâu pofta de mâncare și odihnește-te suficient, ca să nu ai probleme mai târziu. Acasă, atmosfera de sărbătoare îți umple inima.

Leu
Sectorul banilor anunță câștiguri nesperate din zone neexplorate până acum. La serviciu, este posibil să ai unele neînțelegeri cu colegii, dar energia de care dai dovadă te ajută să te impui și să rezolvi toate problemele care se ivesc. Nerăbdarea ta se poate transforma în febrilitate, chiar irascibilitate și îți produce insomnii și provoacă neînțelegeri cu cei din jur. Tocmai de aceea este posibil ca în familie să nu ai parte de tihna la care visezi, deși faci tot posibilul ca să te simți bine.

Fecioară
Chiar dacă nu ai prea reușit să faci economii, sfârșitul anului îți aduce câștiguri nesperate, iar începutul celui nou îți dă șansa de a câștiga la jocurile de noroc. La serviciu, ești invidiată de colegi, așa că ferește-te de discuții în contradictoriu! În general, ți-e greu să găsești echilibrul între viața profesională și cea personală. Atenție, te pasc mici accidente casnice! Îți dorești ce-i mai bun pentru acasă, dar nu fii tocmai acum prea exigentă!

Balanţă
Influențele planetare îți sporesc nevoia de confort și ești mai hotărâtă ca oricând să-ți cumperi diferite lucruri. Nu este înțelept! E bine să te strunești, mai ales că nu se întrevăd șanse suplimentare de câștig. Dorința de a răzbi este păguboasă și la serviciu, așa că nu te angaja să înde­plinești prea multe sarcini! Cu sănătatea o duci din ce în ce mai bine, dar nu se poate spune același lucru despre relația cu familia. Fii calmă!

Citește și: Horoscopul banilor in 2016

Scorpion
Jupiter anunță sporirea veniturilor, trebuie doar să cheltuiești acești bani cu folos. La serviciu, sunt posibile unele schimbări, în special la începutul noului an. Păstrează-ți calmul și luciditatea! Acordă o atenție sporită alimentației atât în privința conținutului, cât și a numărului de mese! Acasă, ai parte de calm și veselie. Singurul nor este posibil să fie adus de problemele de sănătate ale unuia din părinți.

Săgetător
Nu ești singura care se confruntă cu probleme financiare chiar în acest moment al anului. Nu dispera și cheltuiește puținul pe care-l ai numai după ce gândești de două ori fiecare pas, mai ales că în curând situația ta financiară își va reveni la normal. La serviciu, fii pe fază și profită de șansa care ți se oferă. Nu pierde controlul și cumpănește bine. Ai grijă la răceli și oboseală! Acasă, atmosfera de sărbătoare și bucuria celor dragi te fac să uiți de lucrurile mai puțin plăcute.

Capricorn
Astrele nu te prea susțin din punct de vedere financiar, așa că fii foarte atentă dacă ai de reglementat o succesiune și nu împrumuta bani sub nicio formă, oricât de tentant ar fi motivul! La serviciu, reușești să fii foarte convingătoare și chiar este posibil să semnezi un contract imediat după Anul Nou. Atenție mare la nervi și bulimie! Acasă, totul este cum îți dorești, mai ales că te dai peste cap să le fie bine tuturor. Ești recompensată.

Vărsător
Ai parte de câștiguri bune, dar încearcă să nu cheltuiești mult chiar în ultima săptămână a anului, indiferent cât de tentant ți se va părea! Shoppingul nu rezolvă decât aparent angoasele. La serviciu, ești plină de idei și proiecte originale și te impui fără rezerve. Chiar dacă vacanța de iarnă este în toi, nu renunța la regimul alimentar pe care-l urmezi de mai mult timp. Acasă, este o atmosferă de sărbătoare, cu veselie și înțelegere deplină.

Peşti
Jupiter te ajută să cheltuiești cu folos și numai cât este necesar. După revelion, câștigurile nu vor întârzia să apară, așa că poți să uiți de orice fel de constrângeri. La serviciu, ești în al nouălea cer datorită unor rezultate remarcabile. Nu-ți pierde controlul din pricina euforiei! Surescitarea te poate costa, iar dacă nu ești atentă, îți pot da de furcă unele accidente casnice minore. Acasă, te dai peste cap pentru ai tăi, dar devii posesivă.

Citește și: Horoscopul sanatatii. Previziuni pentru 2016

Articol preluat din revista Femeia de Azi
Autor: Andreea Nistor-Elek
Sursa foto: Pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus