Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 1 august 2019. Prima zi din ultima luna de vara!

Horoscop zilnic – 1 august 2019. Prima zi din ultima luna de vara!

Datele generale ale zilei 1 august 2019. Ziua de azi este speciala! Este prima zi din ultima luna de vara. Este luna noua si o energie debordanta care ne impinge cu forta inainte. Este o zi in care se poate incepe, se poate face imposibilul daca chiar vrei asta, pentru ca toate ne sunt alaturi si ne sunt favorabile. Peste acest bine general se aseaza o stare generala de angoasa si tensiune provocata de incarcatura emotionala a acestei zile si a perioadei care urmeaza. Fiecare semn zodiacal este favorizat profesional si dezavantajat sentimental, in egala masura.

Zodiile de apa sunt agitate si tulburi, zodiile de foc sunt favorizate si pline de energie, zodiile de aer sunt plictisite si lipsite de chef, iar zodiile de pamant preocupate de viitor si stresate de trecerea timpului.

BERBEC – Ești sensibilă emoțional și nu ai chef să faci nimic. Te mobilizezi cu greu să ieși din casă. S-ar putea ca problemele tale emoționale să fie din cauza partenerului. Stai liniștită, până diseară o să vă împăcați. La serviciu te comporți normal, nu vrei ca cineva să afle de problemele tale personale.

TAUR –  Niște prieteni te sună ca să vă întâlniți, dar tu nu vrei să-i vezi. S-ar putea ca ei să te fi supărat cu ceva. Nici în relația cu partenerul lucrurile nu sunt roz. De vină este starea ta de spirit. La serviciu treaba merge bine și chiar ești lăudată de șefi.

GEMENI – Le spui amicilor tot ce ai pe suflet, chiar dacă riști să te cerți cu ei. Nu mai vrei să te prefaci că totul este bine.
Iubitul este supărat pe tine din cauză că nu mai dai niciun semn de viață. Contează foarte mult tonul cu care le faci observație subalternilor sau colaboratorilor.

RAC –  S-ar putea să-ți pară rău de ceva și să încerci să remediezi situația. Tu și partenerul tău aveți interese și lucruri comune, cum ar fi: mașina, casa, copiii. De aceea nu aveți cum să vă despărțiți. Ai un succes deosebit în afaceri, pentru că reușești să atragi oportunitati noi.

LEU –  Ești hotărâtă să iei viața în mâini și să reușești să-ți rezolvi toate problemele. S-ar putea să renunți să-ți cumperi ceva pentru că ai alte lucruri mai importante de făcut. Partenerul s-a obișnuit cu tine, știe că ai momente când vrei să fii lăsată în pace. S-ar putea să se întâmple ceva bun la serviciu, care să-ți aducă recunoașterea profesională pe care o meriți.

FECIOARA – E posibil să ai niște discuții cu vecinii, pe teme minore. Încearcă să aplanezi conflictul. Îți poți da seama dacă te iubește, prin faptul că face mici gesturi romantice. Nu trebuie neapărat să-ți ofere cadouri scumpe. Relația cu partenerii de afaceri merge greoi. Nu puteți să ajungeți la o înțelegere.

BALANTA – E posibil să ai niște probleme de sănătate din cauza alimentației. Ai grijă ce mănânci! Nu te gândești decât la tine și nu-ți pasă ce face partenerul de viață. Nu vrei decât să stai în pat și să dormi. Nu ai chef de treabă și încerci să te sustragi de la îndatoririle de serviciu.

SCORPION – Ești fericită și plină de viață. Chiar dacă nu reușești să petreci mult timp cu partenerul tău, știi să prețuiești clipele petrecute împreună. În carieră lucrurile merg bine pentru tine. Cineva, acolo sus, te ghidează pe drumul cel bun.

SAGETATOR – Eși reticentă față de o rudă în vârstă, care îți dă sfaturi. Nu crezi că îți vrea binele. Ești foarte ocupată și îl lași pe partenerul tău să se descurce singur. S-ar putea să ți se pună anumite condiții la serviciu. Dacă nu ești de acord cu ele, poți să-ți cauți un alt job.

CAPRICORN – În afară de faptul că mergi la serviciu, nu mai ieși din casă. Partenerul tău te așteptă cu nerăbdare acasă. Se plictisește fără tine. Ești preocupată de carieră și s-ar putea să te apuci de studiu pentru a-ți aprofunda cunoștințele.

VARSATOR –  Ești foarte atentă cu banii și te abții să-ți cumperi ceva, chiar dacă îți fac cu ochiul niște rochițe de vară. Îți este gândul numai la iubitul tău, nu poți să stai o clipă fără el. Trebuie să dai randament și să faci treabă bună. Altfel, concurența o să vă fure toți clienții.

PESTI – Te simți obosită și nu ești în stare să faci nimic. Mobilizează-te! Din punct de vedere sentimental nu se întâmplă nimic deosebit. Rezolvi cu succes o problemă apărută la serviciu. Toată lumea te felicită.

Citeste si cu ce zodii esti compatibila?, afla amanunte despre cele mai geloase zodii si nu rata detaliile de aici (Ciocolata pentru zodii).

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

 

 

Comments

comments

Leave a Reply