Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 1 februarie 2019. Tensiuni, enervare și stres pe toate planurile

Horoscop zilnic – 1 februarie 2019. Tensiuni, enervare și stres pe toate planurile

Datele generale ale zilei de 1 februarie – Februarie vine vijelios și oarecum agresiv. Primele zile ale lunii vor fi tensionate, intense și vei avea o profundă senzație de nemulțumire indiferent de situație. Este multă presiune în jurul tău, iar cea mai bună cale pentru a face față la toate este lista cu priorități și o doză importantă de efort pentru a te menține cât mai zen cu putință.

Mai sunt 27 de zile, fără cea de azi și vine primăvara.

BERBEC – Orice faci astăzi nu îți iese așa cum ai fi vrut. Mai bine amână-ți toate deplasările pentru altă dată. Nu ai parte de evenimente deosebite în viața sentimentală. S-ar putea să începi niște cursuri de specializare și să trebuiască să pleci din localitate sau chiar în altă țară.

TAUR – Ar fi indicat să nu-ți faci niciun plan astăzi pentru că s-ar putea să nu-ți iasă. Diseară te vezi cu un amic. Preferi să stai retrasă și să te odihnești în liniște, decât să ieși să te distrezi cu iubitul tău. S-ar putea să te asociezi cu cineva pentru a începe o afacere de mare anvergură. La început cheltuielile vor fi mai mari decât încasările, dar nu dispera.

GEMENI – Ai păreri diferite de cele ale persoanelor din jurul tău și riști să te cerți cu ele sau să fii dată la o parte din anturaj. Dacă vrei să păstrezi o relație, mai trebuie să faci și compromisuri din când în când. Ești foarte încăpățânată. La serviciu te simți în largul tău pentru că prestezi o activitate care îți place.

RAC – Mare atenție la semnalele pe care ți le dă organismul, încearcă să te avertizeze că ceva nu merge bine. Dacă un bărbat din anturajul tău țe-ar invita la o cafea, nu l-ai refuza. Simți nevoia să ieși din monotonie. Poziția ta la locul de muncă se consolidează pe zi ce trece. Ești foarte conștiincioasă.

LEU – Întâmpini dificultăți la tot pasul. Cu calm și răbdare vei putea trece de această perioadă complicată din viața ta. Viața sentimentală nu este foarte bună. Te-ai distanțat de partenerul tău. Trebuie să termini ceva ce ai început mai demult și parcă nu mai ai răbdare până la capăt. Ești obosită.

FECIOARA – Vrei să te asociezi cu anumite persoane doar pentru a obține anumite avantaje. S-ar putea să nu fie o idee bună pe termen lung. Ai în minte niște planuri cu care partenerul tău nu este de acord. Nu vă înțelegeți în privința cheltuielilor. Problemele personale îți influențează rezultatele profesionale. Încearcă să le delimitezi, ca să nu ai de suferit pe ambele planuri.

BALANTA – S-ar putea să faci câteva drumuri la medic, pentru a-ți face niște analize. Cu sănătatea nu e de glumit. E posibil să începi o idilă pe internet. Ești fericită. Întâmpini dificultăți la serviciu din cauza lipsei de comunicare. Te simți foarte obosită.

SCORPION – Pentru că ai primit niște bani, s-ar putea să mergi la cumpărături cu familia. Încadrează-te în buget, chiar dacă te tentează să cumperi mai multe decât îți sunt necesare. Te bazezi mult pe ajutorul partenerului tău, ți-ar fi greu să te descurci fără el. Te înțelegi bine cu toți colegii și vă ajutați unii pe alții la nevoie.

SAGETATOR – S-ar putea să apară neînțelegeri în familie din cauză că aveți păreri diferite în anumite privințe. Nu trebuie să vă certați din această cauză. Dacă ești în căutarea unui partener, ai șanse mari să-l găsești. Iar dacă o să cunoști pe cineva, nu te grăbi să te căsătorești. Nu sunt evenimente deosebite în plan profesional. Ai o zi obișnuită de lucru.

CAPRICORN – Ai o zi frumoasă, pe care ți-o petreci acasă, în compania rudelor. Te simți excelent. E posibil să începi o relație cu un bărbat pe care îl cunoști deja. Ai șanse să te îndrăgostești. Dacă nu te descurci la serviciu, cere sfatul persoanelor care se pricep, te vor ajuta cu drag.

VARSATOR – Ești în formă bună și mergi prin magazine să-ți cumperi ceva de îmbrăcat. Poate mai găsești ceva interesant la reduceri. Relația cu partenerul de viață începe să se îmbunătățească. Ești fericită alături de el. Ești în centrul atenției la serviciu datorită capacității tale de a comunica cu toată lumea.

PESTI – Petreci o zi frumoasă în familie. Te înțelegi foarte bine cu copiii. Îmbini cu succes munca cu viața sentimentală. Partenerul tău este foarte încântat. Îți merge bine din punct de vedere profesional, dar nu te mulțumi doar să ai succes pe moment.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply