Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 1 martie 2018

Horoscop zilnic – 1 martie 2018

Datele generale ale zilei: 1, joi. Primăvara va veni inevitabil până la urmă… Oricum se poate spune că fiecare dintre noi este victorios. Am trecut împreună peste încă o iarnă, iar ceea ce avem de făcut de azi înainte este să ne trezim din nou la viață, să înviem și să renaștem. Cum? Asta depinde de fiecare în parte, de ambiția, energia și puterea fiecăruia dintre noi.

Vibratia zilei este 1 adică suntem la început de drum. O zi perfectă pentru planuri de viitor. O zi cu speranță.

Gandul bun al zilei: Toți pomii par vii iarna, dar numai primavara se vede cu adevărat cine a rezistat iernii!

BERBEC – Te trezești devreme pentru că ai mai multe drumuri de făcut. Mergi în vizită la niște rude sau prieteni. Primești flori de la un bărbat și te vei simți bine toată ziua. Ai o zi lejeră la serviciu, doar e 1 martie.

TAUR – Ești mult mai veselă și ieși în oraș cu o prietenă. Vă distrați până târziu pentru că nu aveți nimic de făcut. Partenerul îți aduce flori. Arată-i cât ești de încântată. Nu ai mult de muncă, . Ai o zi ușoară la serviciu.

GEMENI – Astăzi ieși în oraș și te plimbi câteva ore. Vremea frumoasă de afară te încarcă cu energie. Partenerul tău îți pregătește o surpriză la care nu te aștepți. Vei fi foarte încântată. Tocmai ai terminat o lucrare și astăzi vrei să te odihnești.

RAC – Mergi în vizită la rude pentru a le oferi un mărțișor. Ești foarte darnică. Partenerul preferă să te scoată în oraș. Te vei simți bine cu el. Astăzi muncești cu spor. S-ar putea să termini mai devreme.

LEU – Ai așteptări mari și dacă nu ți se îndeplinesc dorințele, vei fi dezamăgită. Nu-ți mai face niciun plan astăzi. Aștepți cu nerăbdare să vezi ce surpriză îți va face persoana iubită. Ești foarte emoționată. Primești un mic cadou din partea firmei la care lucrezi. Te simți importantă.

FECIOARA – Ai fi vrut să stai mai mult în pat, dar nu ai vreme de pierdut. Trebuie să mergi la cumpărături. Nu te certa cu iubitul tău chiar astăzi. Ești irascibilă și el face tot posibilul să te mulțumească. Nu acorzi prea mare importanță muncii, te simți bine alături de colegii tăi.

BALANTA – Ești generoasă și oferi mărțișoare chiar și persoanelor cu care nu te înțelegi. Îți dorești ceva anume și dacă partenerul tău nu o să-ți cumpere, te vei supăra pe el. Ai o zi grea, s-ar putea să dai un test sau o probă.

SCORPION – Problemele de sănătate te obligă să mergi la medic. Diseară primești vizita unor amici. Partenerul tău e foarte romantic și îți oferă un mărțișor în formă de inimioară. Vrea să-ți arate cât de mult te iubește. Primești mai multe telefoane din partea clienților care vor să te felicite. Ești foarte apreciată la locul de muncă.

SAGETATOR – Faci un efort deosebit ca să poți cumpăra flori sau mărțișoare pentru persoanele apropiate. Nu o duci bine cu banii. S-ar putea să ai o surpriză din partea unui bărbat de la care nu te aștepți. Te simți iubită. Primești o mică atenție din partea colegilor, în semn de apreciere.

CAPRICORN – S-ar putea să primești o sumă de bani și să mergi la cumpărături. Îți vei lua ceva de îmbrăcat. Primești mai multe cadouri de la cei dragi și te simți bine cu familia ta. S-ar putea să primești o ofertă de colaborare. Cântărește bine situația înainte de a lua o decizie.

VARSATOR – Dimineața vei fi ocupată cu o problemă personală, dar seara ești liberă să faci ce vrei. Te distrezi cu prietenele. Partenerul tău este ocupat, așa că petreci toată ziua fără el. Ești fericită. S-ar putea să pleci mai devreme de la serviciu și să mergi direct în oraș.

PESTI – Ai o zi frumoasă. Soarele îți dă energia de care ai nevoie ca să te simți bine. E posibil să ieși în oraș cu iubitul tău, să mergeți la un film sau la un restaurant. Ești apreciată la locul de muncă și primești mici atenții. Ești bine-văzută de șefi și colegi.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply