Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 10 decembrie 2018. Capricornii primesc o mana de ajutor, Scorpionii fac calcule

Horoscop zilnic – 10 decembrie 2018. Capricornii primesc o mana de ajutor, Scorpionii fac calcule

Datele generale ale zilei de 10 decembrie – Incearca in fiecare zi sa aduni amintiti. Imagini, momente, situatii… Aduna si pune deoparte pentru a putea avea o istorie a ta, un drum care sa fie stiut si cunoscut. Fa in asa fel incat sa aduni amintiri celor din jurul tau, despre tine, despre ei… Creaza amintiri! Sunt cele mai valoroase comori. Gandeste-te ca esti parte din tot ceea ce se intampla si crede ca poti schimba lucrurile prin deciziile si actele tale de vointa.

Astrele sunt binevoitoare azi si ne imping cu delicatete de la spate.

BERBEC – S-ar putea să pleci în vacanță, într-un loc foarte frumos, posibil la munte. Ia-ți haine foarte groase! Te înțelegi perfect cu partenerul de viață și vă distrați amândoi toată ziua. Lasă afacerile deocamdată, distrează-te, încarcă-te cu energie ca să poți munci cu spor după aceea.

TAUR – E posibil să mergi la un film sau la un spectacol. De ceva vreme nu ai mai ieșit din casă. Ești bucuroasă că iubitul tău îți face toate poftele iar tu profiți de el. Nu prea te interesează viața profesională în această perioadă. E vremea să te distrezi.

GEMENI – S-ar putea să mergi diseară la petrecere, dacă ai pe cineva care își sărbătorește ziua numelui. Ca de obicei, te simți bine în astfel de momente. Ai o fire veselă și știi să te distrezi. Nu prea îl bagi în seamă pe partenerul tău, când ești înconjurată de multă lume. La serviciu e o atmosferă liniștită, nu se întâmplă nimic deosebit.

RAC – Ești norocoasă, încă mai primești cadouri, chiar dacă sunt mici. Te simți bine și ești fericită. S-ar putea să te enerveze câteva gesturi sau vorbe ale partenerului de viață. Nu-ți strica această zi, ignoră-l! La serviciu nu se întâmplă nimic deosebit, dar dacă lucrezi în comerț s-ar putea să fie aglomerație.

LEU –Ai pe cineva în familie care se sărbătorește astăzi, nu uita să-l suni! Partenerul tău e mai timid când vine vorba să petreacă în familie. Nu scoate o vorbă când stă la masă cu părinții. Te-ai săturat să muncești, ai nevoie de o vacanță prelungită. Ești foarte obosită.

FECIOARA – Dacă te simți singură, sună o prietenă să vină la tine. Nu e bine să stai tristă în această perioadă. Partenerul nu îți înțelege nevoia de dragoste și nu-ți oferă iubirea care-ți trebuie pentru a fi fericită. Și în această perioadă ai mult de lucru, așa că s-ar putea să muncești.

BALANTA – Vei petrece seara în compania celor dragi. Trebuie să iei un cadou pentru cineva apropiat care își serbează ziua numelui. S-ar putea ca partenerul tău să nu fie toată ziua lângă tine, e posibil să lucreze astăzi. Chiar dacă ești liberă, vei primi niște telefoane de la serviciu. Colegii te întreabă ce au de făcut.

SCORPION – Te simți bine alături de familie, stai la masă cu toți și te distrezi. Prietenele te sună întruna. Partenerul tău stă lângă tine și se simte bine. Vă iubiți foarte mult. Astăzi nu lucrezi, ai liber după ce ai muncit mult înainte de sărbători.

SAGETATOR – Ești foarte liniștită, fericită și cauți orice prilej ca să te distrezi cu prietenii tăi. Îți fug ochii după un bărbat arătos și dacă ești cu partenerul tău, s-ar putea să observe. O colegă te sună să-ți spună ultimele noutăți de la serviciu. Nu prea te va bucura ce o să auzi.

CAPRICORN – O femeie intervine în viața ta și te ajută să treci peste momentele neplăcute. Sensibilitatea emoțională de care dai dovadă nu-l impresionează pe iubitul tău. Preferă femeile puternice, nu pe cele plângăcioase. Ai mult de muncă până să ajungi la un nivel satisfăcător. S-ar putea să fie nevoie să urmezi niște cursuri.

VARSATOR – Te ocupi de treburile casnice, gătești ceva bun pentru musafiri. Diseară vei avea invitați. Faci totul cu partenerul tău, te ajută la treabă și ești mulțumită de el. Jobul pe care îl ai îți dă posibilitatea să te ocupi de familie și de casă. Ai un program lejer.

PESTI – Ai o zi frumoasă, îți merge bine. E posibil ca o mică răceală să te supere. Mai multă înțelegere din partea ta ar face ziua mai frumoasă. Nu-l mai cicăli pe partenerul tău. E posibil să-ți fi luat concediu, ori nu prea ai de lucru astăzi.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns