Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 10 iulie 2018

Horoscop zilnic – 10 iulie 2018

Datele generale ale zilei: 10, marti. Exista un combustibil secret care ii face pe oameni sa mearga inainte si atunci cand nu mai pot, si atunci cand sunt epuizati, chiar si atunci cand nu mai au nici o speranta. Combustibilul acesta se numeste iubire… Toti avem nevoie din cand in cand de realimentare cu acest minunat combustibil. Oamenii care se stiu iubiti sunt buni, frumosi si iubesc cu patima la randul lor!

Vibratia zilei este 1, ceea ce inseamna ca suntem implicati in rezolvarea unor chestiuni urgente si restante pe care trebuie sa le rezolvam pentru a putea merge mai departe.

Gandul bun al zilei: Pentru ca raul sa triumfe este suficient ca oamenii buni sa nu faca nimic.

BERBEC – Pot apărea evenimente neprevăzute legate de casă sau familie. Depinde de tine cum gestionezi situația. Partenerul nu are nicio vină că te cerți cu alții, așa că nu ridica tonul la el. Nemulțumirile profesionale te macină din ce în ce mai mult. Gândește-te la o soluție!

TAUR –  Ai muncit mult și în weekend, de aceea începi săptămâna foarte obosită. E bine că nu te mai cerți cu partenerul tău. Dacă nu vă înțelegeți, atunci ignorați-vă câteva zile! Trebuie să dai dovadă de calm și diplomație în relațiile cu șefii și colegii, ca să-ți fie bine la serviciu.

GEMENI – Cauți să te simți bine prin desfășurarea unor activități care te relaxează. Vrei să uiți de supărările din ultimele zile. Ai fost la un pas de a te despărți de iubitul tău. Acum ați revenit amândoi la sentimente mai bune. Din cauza problemelor personale ești în întârziere cu un proiect la care lucrezi singură.

RAC –  Nu ai timp să te ocupi de treburile casnice sau să rezolvi niște probleme personale, așa că îi rogi pe ceilalți membrii ai familiei să te ajute. Viața sentimentală îți este dată peste cap de gesturi sau vorbe spuse de persoana iubită. Nu le pune atât de mult la suflet! Ai nevoie de mai mulți bani pentru a putea plati facturile. S-ar putea să-ți cauți ceva de lucru.

LEU –  Ai o zi încărcată de evenimente, care te fac să treci prin diferite stări emoționale. Din punct de vedere sentimental ești norocoasă. Ai mai multă încredere în tine! Chiar dacă nu ești în vacanță, te simți ca și cum ar fi ziua ta libera.

FECIOARA – Nu ai reușit să pui mai mulți bani deoparte pentru concediu, așa că nu ești prea veselă. Te cerți cu partenerul pentru că nu aveți altceva de făcut. Nu este o zi potrivită pentru examene. Există posibilitatea să nu le treci.

BALANTA – Trebuie să iei niște decizii importante și îți este foarte greu să o faci rapid. Starea ta de neliniște îți afectează și relația cu partenerul de viață. Nu este o zi fericită din punct de vedere sentimental. Ești îngrijorată cu privire la locul de muncă. S-ar putea să-ți schimbi jobul.

SCORPION – Tu ești cea care ia deciziile în familie, dar această responsabilitate este uneori prea grea pentru tine. Iubitul tău se simte neglijat, așa că s-ar putea să-și caute alinarea în brațele altcuiva. Apelezi la sentimente pentru a convinge partenerii de afaceri să colaboreze cu tine.

SAGETATOR – Ești foarte înțelegătoare. Unii interpretează greșit bunăvoința ta și profită de tine. E posibil să cunoști un bărbat datorită unor activități comune și să te cuplezi cu el. S-ar putea să-ți dai seama de caracterul unor persoane care te sabotează pe ascuns.

CAPRICORN – Reușești să te impui în fața unor persoane care îți știrbesc imaginea. S-ar putea să afli ceva despre iubitul tău, care o să te facă să nu mai vorbești cu el. S-ar putea să trebuiască să faci niște compromisuri pentru a-ți păstra locul de muncă.

VARSATOR –  Incearcă să te detașezi de toate problemele și să te bucuri de această zi frumoasă. Fii cât se poate de sinceră cu partenerul de viață. Nu te ascunde de el. Cineva te acuză că nu ți-ai făcut bine treaba și vei fi nevoită să te aperi.

PESTI – Încearcă să rămâi optimistă în ciuda tuturor problemelor! Dacă nu ești căsătorită, s-ar putea să-ți dorești acest lucru. Nu-l întreba direct pe partenerul de viață, ia-l pe ocolite. Sunt posibile unele blocaje la locul de muncă, care îți vor limita modul de lucru.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply