Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 11 iulie 2019. O zi aparent monotona!

Horoscop zilnic – 11 iulie 2019. O zi aparent monotona!

Datele generale ale zilei 11 iulie 2019. Niciodata zilele nu sunt toate la fel. Unele sunt triste, altele vesele, unele sunt nonotone si simple, altele complicate si pline de evenimente. Ziua de azi este una aparent simpla, lipsita de complicatii dar asta nu inseamna ca totul o sa fie lin de la rasarit la apus. Momente tensionate si momente dificile vor fi puse in calea tuturor nativilor, dar vor trece cu bine.

Zodiile de apa sunt calme si resemnate, zodiile de foc sunt oarecum agresive, dar au initiativa,  zodiile de aer sunt abile si inspirate, iar zodiile de pamant au din nou o zi stresanta si aglomerata pe care o vor duce insa la final cu bine.

BERBEC – Cu răbdare și calm rezolvi toate treburile. Găsești soluții la toate problemele tale. Relația cu partenerul de viață este excelentă. La serviciu treaba merge strună, te descurci în orice situație.

TAUR –  S-ar putea să apară neînțelegeri cu anumite persoane, pe care le poti rezolva numai dând dovadă de diplomație. Îți găsești liniștea în brațele iubitului. Lângă el uiți de toate problemele. Nu pierde vremea cu nimicuri, mai bine fă-ți treaba ca să poți pleca la timp acasă.

GEMENI – Ești cu zâmbetul pe buze deoarece îți merge bine pe toate planurile. Partenerul îți face o surpriză și vei fi foarte încântată. Oamenii te apreciază pentru că ești corectă și foarte amabilă.

RAC –  O persoană foarte apropiată îți face o surpriză plăcută, care te va înveseli. Te poți baza pe bărbatul de lângă tine la nevoie, așa că nu trebuie să-ți faci griji. Vei avea discuții mai aprinse cu partenerii de afaceri deoarece nu vă înțelegeți în anumite privințe.

LEU – Ești mult mai sigură pe tine, în ciuda provocărilor vieții. Te simți excelent. Ești liniștită din punct de vedere sentimental. Te-ai obișnuit cu gândul că tu și partenerul tău vă mai certați din când în când. Ai făcut ore suplimentare și acum primești și banii meritați.

FECIOARA – Intri în panică la cea mai mică provocare și așa nu mai faci nimic. Partenerul este mult mai calm decât tine și te poate sfătui să iei deciziile corecte. Lucrezi fără tragere de inimă. Te gândești la vacanță.

BALANTA – Ești fericită și această stare de bine se vede în zâmbetul tău. Viața sentimentală este foarte frumoasă, de aceea ești atât de fericită. Cineva cu funcție importantă îți dă o mână de ajutor. Ești norocoasă.

SCORPION –  Greutățile financiare îți dau bătăi de cap și de aceea ești puțin nervoasă. Împreună cu partenerul de viață încearcă să găsești o soluție la problemele care te frământă. Discuțiile cu colegele te ajută să-ți schimbi starea de spirit. Te vei simți mult mai bine la serviciu.

SAGETATOR –  Preferi să-ți petreci seara în pat, uitându-te la televizor. Ești epuizată. Iubitul încearcă să te înveselească, dar fără succes. E posibil să te cerți cu cineva la serviciu și să fii supărată toată ziua.

CAPRICORN – Acordă o mare atenție odihnei. Te poți distra și azi! E posibil să începi o nouă idilă, cu un bărbat care te va cuceri prin cuvinte frumoase și declarații de dragoste. Din cauza oboselii nu te poți concentra la afaceri. Mai bine amână-le pentru altă dată.

VARSATOR – Deși ai multe treburi de făcut, îți pierzi vremea vorbind cu iubitul la telefon. Te porți ca și cum te-ai fi îndrăgostit pentru prima oară. Ești seducătoare. Nu uita de faptul că trebuie să-ți termini treaba la serviciu. Poți vorbi și diseară cu iubitul tău.

PESTI – Ți se pare că nimeni nu te înțelege și nu găsești niciun sprijin din partea nimănui. Ai discuții mai aprinse cu partenerul de viață din cauză că a cheltuit banii, fără să-ți spună. Nu ești în toane bune la serviciu și nu ai răbdare cu ceilalți.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns