Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 11 mai 2018

Horoscop zilnic – 11 mai 2018

Datele generale ale zilei: 11, vineri. Exista un combustibil secret care ii face pe oameni sa mearga inainte si atunci cand nu mai pot, si atunci cand sunt epuizati, chiar si atunci cand nu mai au nici o speranta. Combustibilul acesta se numeste iubire…. O zi cu iubire sa fie!

Vibratia zilei este 11, ceea ce inseamna ca suntem cu totul speciali, capabili de gestui mari si fapte bune.

Gandul bun al zilei: Uneori a-ti cere iertare este cel mai bun lucru pe care il poti face.

BERBEC – Evită discuțiile în contradictoriu, pentru că nu îți aduc nimic bun. Gelozia e bună într-o relație, dar în doze mici. Dacă durează mai mult, e dăunătoare! Relațiile cu colegii și șefii sunt tensionate. Nu mai pune paie pe foc!

TAUR – Elimină din mintea ta gândurile negative, nu are rost să-ți faci griji fără motiv. Dai vina pe partenerul tău pentru eșecurile din cuplu, dar ai și tu partea ta de vină. Ai parte de o mulțime de provocări la locul de muncă și încerci să-ți organizezi timpul în așa fel încât să faci față.

GEMENI – Ești destul de obosită și stresată, nu mai forța organismul cu mâncăruri grele! Te porți frumos cu partenerul tău și îi faci toate poftele. Și el e la fel de atent cu tine. Imaginea ta profesională are de suferit din cauza greșelilor pe care le faci. Nu ești deloc atentă!

RAC – Ești suficient de odihnită pentru a putea face față problemelor care nu-ți dau pace. Nu mai fugi de ele! Te vaiți că partenerul tău nu te apreciază, dar nici tu nu te porți cum trebuie. Amândoi sunteți de vină. Te-ai obișnuit cu serviciul și știi la ce să te aștepți, așa că nimic nu te mai poate lua prin surprindere.

LEU – E posibil să începi o dietă pentru slăbit sau pentru a ameliora anumite probleme de sănătate. Ai suficient timp la dispoziție să stai cu partenerul tău. Distrați-vă! Fii pregătită să faci față unui program prelungit de muncă și să ai multă răbdare.

FECIOARA – Ești tentată să cheltui mai mult decât trebuie, dar te oprești la timp. Ai o stare negativă care îți influențează comportamentul față de partenerul de viață. Gândește pozitiv! Apar tot felul de situații la serviciu care te fac să te simți prost. Încearcă să treci peste ele fără să le pui la suflet.

BALANTA – Gândește pozitiv și vei vedea cum viața ta se va schimba în bine! Nu vrei să te grăbești într-o relație, îți dorești ca totul să vină de la sine. Trebuie să ții seama de faptul că ai de predat o lucrare până la o anumită dată și nu ai voie să întârzii.

SCORPION – Te lași influențată de persoanele din anturajul tău. Nu te mai lua după alții! Nu pune la suflet vorbele pe care tu și partenerul tău vi le spuneți la supărare! Te descurci singură la serviciu pentru că nu ai pe cine să te bazezi în momentele complicate.

SAGETATOR – Ar trebui să te străduiești să ții regim alimentar, ca să nu te mai doară stomacul. Și tu și partenerul tău sunteți încăpățânați și nu cedați sub nicio formă. Dragostea înseamnă să oferi fără să aștepți nimic în schimb. Vrei să câștigi cât mai mult și s-ar putea să-ți pui un comision mult mai mare decât ar fi normal.

CAPRICORN – E posibil să pleci de acasă câteva zile. Ai ocazia să te distrezi.  Partenerul vrea să stea permanent cu tine, însă tu nu ești dispusă să-ți sacrifici timpul pentru el. Poți să lași liniștită treaba în mâinile colegilor, se vor descurca foarte bine. Și dacă au nevoie de un sfat, pot să te sune.

VARSATOR – S-ar putea să ai probleme cu stomacul dacă nu o să-ți stăpînești emoțiile. E posibil să-ți iei câteva zile libere ca să ți le petreci cu partenerul tău. Simți nevoia să stai cât mai mult cu el. Câștigi bine, dar nu-ți ajung banii din cauză că ești cheltuitoare.

PESTI –Îi sfătuiești pe alții să meargă la medic, dar tu nu te duci din cauză că nu ai timp. Ai grijă de tine! Partenerul te susține în toate deciziile. Ești fericită în dragoste. Crezi că meriți mai mult din punct de vedere profesional și s-ar putea să-ți cauți de lucru în altă parte.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply