Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 11 septembrie 2018

Horoscop zilnic – 11 septembrie 2018

Datele generale ale zilei: 11, marti. Uneori ambita este o trasatura care ne vine din Univers si ne impinge cu… ambitie inainte. Exact asta este atmosfera acestei zile. Ambitie si perseverenta. Acestea vor duce lumea inainte.

Vibratia zilei este 2, ceea ce inseamna ca suntem dispusi la dialog, iar dialogul aduce avantaje.

Gandul bun al zilei: Azi e o zi speciala. Are amintiri multe… Este una din zilele care ne-au marcat pe fiecare dintre noi, si efectele continua sa se produca. Unele din efecte au fost pozitive. 11 septembrie 2001 o zi pe care nu avem voie sa o uitam pentru ca ne-a schimbat lumea!

BERBEC – Problemele financiare îți dau bătăi de cap. Mai ai mult până iei salariul. Discuțiile aprinse cu partenerul de viață nu duc la nimic bun. Stabiliți-vă prioritățile. Ai foarte mult de lucru. Astăzi stai peste program.

TAUR –  Din cauza comportamentului tău riști să-ți pierzi toți prietenii. Ar fi bine să te schimbi. Relația cu partenerul de viață nu este foarte bună și se poate degrada pe zi ce trece. Impune-i niște limite. Ține-te de treabă căci ai mare nevoie de bani!

GEMENI – Zilele grele au trecut, acum îți poți vedea în voie de treburile tale. Nu ai nevoie de un bărbat în viața ta ca să fii fericită. Te poți simți bine și fără el. Muncește mai mult ca să ai succes în carieră. Trebuie să te implici și cu sufletul.

RAC – Relația cu părinții sau copiii se îmbunătățește. Vei avea o zi frumoasă. Sunt șanse mari să apară persoana potrivită în viața ta. Ai încredere în tine! Nu sunt evenimente deosebite în carieră. Șansele de a găsi un job sunt mici.

LEU –  Încearcă să petreci mai mult timp cu familia. Seara ați putea ieși la plimbare prin parc. Ești foarte posesivă și nu-l lași pe partenerul tău să iasă cu prietenii. Nici ție nu ți-ar conveni să nu te lase să te vezi cu prietenele tale. La serviciu nu se întâmplă nimic deosebit. Îți vezi liniștită de treabă.

FECIOARA – Relația cu copiii este foarte bună. Petreci mai mult timp cu ei. Ai mai mulți admiratori, dar niciunul nu are curaj să înceapă o relație serioasă cu tine. Se întâmplă ceva la serviciu care te nemulțumește. Nu-ți exprima sentimentele cu glas tare.

BALANTA – S-ar putea ca niște rude să vină în vizită. Vei petrece aproape toată ziua cu ele. Nu lăsa pe nimeni să se amestece în viața voastră de cuplu. Unii oameni sunt invidioși. S-ar putea să pleci mai devreme de la serviciu din cauza problemelor personale. Vei recupera în altă zi.

SCORPION – Nu ai mai ținut legătura cu anumiți prieteni. Ar fi bine să-i suni. Interese și bunuri comune te leagă de partenerul tău. Nu vă puteți despărți așa ușor. Nu-ți implica prietenii în afacerile tale pentru că s-ar putea să vă certați.

SAGETATOR – Ar fi bine să ai o viață socială activă și să-ți faci prieteni noi. Nu e bine să stai singură. Cu greu te împarți între obligațiile familiale și cele profesionale. Nu mai ai timp să te distrezi cu iubitul tău. Cu răbdare, viața ta profesională se va îmbunătăți semnificativ. Puțin mai mult curaj ți-ar prinde bine.

CAPRICORN – Vei avea un conflict cu o persoană apropiată. Părinții te sfătuiesc ce să faci. Ai grijă pe cine primești în casă, ca să nu ai surprize neplăcute cu partenerul de viață. Auzi bârfe și zvonuri legate de locul de muncă, dar nu trebuie să le bagi în seamă.

VARSATOR –  S-ar putea ca prietenii să-ți caute compania doar ca să profite de bunătatea ta. Ai prea multă încredere în oameni. Ține cont de sfaturile partenerului de viață, el nu este subiectiv, ca tine. Dacă ajuți pe cineva, te aștepți ca persoana respectivă să îți întoarcă serviciul. Vei constata că nu se întâmplă așa.

PESTI – Prietenii te invită în oraș, dar nu ai timp să ieși cu ei. Ai foarte multă treabă. Problemele profesionale te împiedică să petreci mai mult timp cu iubitul tău. La sfârșitul săpămânii veți avea ocazia să stați mai mult timp împreună. Mergi la serviciu cu forțe proaspete, tocmai te-ai întors dintr-o mică vacanță.

Citeste si despre cele 11 zodii japoneze, afla amanunte despre cele mai geloase zodii si nu rata informatiile despre partile negative ale zodiilor.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns