Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 13 decembrie 2018. Toate astrele sunt favorabile azi, dar…

Horoscop zilnic – 13 decembrie 2018. Toate astrele sunt favorabile azi, dar…

Datele generale ale zilei de 13 decembrie – Lumea nu se va schimba niciodata singura. Lumea se schimba numai daca oamenii intervin si produc efectiv schimbarea. Schimbarea poate sa fie in bine sau in rau, si se face mereu dupa scopul fiecarura. Uneori ceea ce pare bun este rau, iar ceea ce pare rau este bun! Ceea ce conteaza este sa nu ne pierdem speranta si sa credem in viitorul nostru!

In ceea ce priveste astrele, toate ne sunt favorabile azi. E o indulgenta generala, aducatoare de bine!

BERBEC – Te simți bine alături de prieteni, s-ar putea să ieși la plimbare, să mergi la un film. Ai parte de o întâlnire romantică, ești foarte îndrăgostită. Fluturașii din stomac și-au făcut apariția. Mare atenție dacă participi la concursuri, trebuie să te pregătești din greu.

TAUR – Îți faci planuri pentru sărbători, îți place să pui la punct totul, în cele mai mici amănunte. Ești sensibilă emoțional și te superi la orice vorbă spusă aiurea de partenerul tău. Ești norocoasă în carieră, ți se deschid oportunități de care trebuie să profiți imediat.

GEMENI – Te obosește să porți discuții lungi sau să insiști asupra unor chestiuni neimportante. Ești foarte tranșantă. Te frămânți în legătură cu partenerul tău pentru că nu știi încă ce cadou să-i faci de Crăciun. Trebuie să faci mai multe drumuri în interes de serviciu și ești foarte obosită.

RAC – Te străduiești ca toată lumea să fie mulțumită, cu riscul de a te pune pe tine pe locul doi. Vrei să-i faci pe alții fericiți. Ești emoționată pentru că vei petrece Crăciunul în compania părinților lui și vrei să-i impresionezi. Fii tu însăți! Nu te lăsa doborâtă de probleme, în curând te vei bucura de anumite avantaje.

LEU – Ai o stare de spirit excelentă și ești norocoasă în multe privințe. Profită de această șansă și luptă pentru a-ți îndeplini dorințele. Partenerul tău are grijă de tine și ar trebui să te porți mai frumos cu el. Fii veselă! Lucrezi mult, dar ai satisfacții materiale. Pune mai mult suflet în ceea ce faci!

FECIOARA – Ești cu capul în nori și nu te poți concentra pe nimic din ce ai de făcut. Mai bine lasă treaba și odihnește-te. O problemă de sănătate te împiedică să-ți petreci timpul cu partenerul tău. S-ar putea să fi răcit. Ai mult de lucru și nimeni nu-ți dă o mână de ajutor. Trebuie să te descurci singură.

BALANTA – Ai putere de convingere și reușești să-i atragi pe toți de partea ta. Nu ești sinceră și deformezi adevărul în avantajul tău. Nu cedezi ușor în fața partenerului și nici nu te stresezi foarte tare pentru că nu te înțelegi cu el. Ești foarte liniștită. Ai ocazia de a-ți face prieteni noi, care se vor dovedi a fi persoane cu funcții importante, care te pot ajuta în carieră.

SCORPION – Pot apărea evenimente neașteptate, importante, care te vor obliga să-ți schimbi programul. Te simți bine cu iubitul tău, s-ar putea să mergeți diseară la cumpărături. Evoluezi din punct de vedere profesional. Vei avea mai mult de lucru dar nu vei mai avea timp de viața personală.

SAGETATOR – O persoană apropiată îți face o surpriză. E posibil să primești un cadou. Dacă te-ai certat cu partenerul de viață, e un moment potrivit să vă împăcați și să faceți relația să meargă bine. Îți merge bine din punct de vedere profesional, ești apreciată la locul de muncă.

CAPRICORN – Încerci din răsputeri să rezolvi o situație legată de acte, facturi, dar va trebui să ai răbdare până vei reuși. Cineva din familie intervine între tine și partenerul tău. Nu te lua după ce spun alții, fă ce-ți spune inima. Nu este o perioadă potrivită pentru a discuta cu șefii despre o mărire de salariu.

VARSATOR – Ai parte de mai multe evenimente care îți vor da viața peste cap. Nu te lăsa doborâtă de greutăți. Relația cu partenerul de viață nu este văzută cu ochi buni de alții. Nu te lăsa influențată! Acordă o atenție deosebită serviciului, altfel vei rămâne în urmă cu treaba.

PESTI –  E posibil să ai probleme de sănătate și să trebuiască să mergi la medic. Partenerul tău trebuie să fie foarte răbdător cu tine, ai nevoie de ajutorul și susținerea lui. E posibil să ai mai multe discuții cu șefii, vrei să-ți iei concediu într-o perioadă foarte aglomerată.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply