Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 13 februarie 2018

Horoscop zilnic – 13 februarie 2018

Datele generale ale zilei: 13, marti. Pare o combinație ucigătoare și aducatoare de rău! NU E! E o asociere care provoacă, care ne caută cele mai ascunse secrete și care vrea să facă lumină acolo unde nu am avut curajul să umblăm. Fii hotărâtă, calmă, calculată, fii atentă ce spui, nu pentru că ai avea ceva ce trebuie ascuns ci pentru a te face bine înțeleasă și a nu lăsa loc la interpretari.

Vibratia zilei este 4 ceea ce înseamnă că relațiile de prietenie colaborarea și forța argumentelor este la cote maxime. Nu-i rău deloc!

Gandul bun al zilei: Fiecare zi este unica, fiecare clipa, nepretuita, fiecare emotie, uluitoare, fiecare gest, irepetabil…

BERBEC – Acorzi atenție persoanelor sau activităților de pe urma cărora ai ceva de câștigat. Ești materialistă.
Ai putea să ieși în oraș cu partenerul tău, chiar dacă nu veți sta prea mult. Au loc discuții, dispute, în legătură cu o problemă legală. Accepți o soluție de compromis.

TAUR – Nu-ți convine atunci când cineva te critică și nu mai vorbești cu persoana respectivă. Ești foarte orgolioasă. Apare gelozia în cuplu pentru că partenerul tău iese des cu amicii lui și nu te ia și pe tine. Ai început să cauți un alt loc de muncă. Ai șanse să găsești ceva bun.

GEMENI – Încearcă să fii atentă la nevoile sufletești ale celor dragi. Au nevoie de dragoste și înțelegere din partea ta. Îl lași pe partenerul tău să ia toate deciziile pentru că ești prea obosită ca să te mai gândești la ceva. Ai încredere în el. Sunt posibile mici șicane din partea colegilor. Nu-i băga în seamă!

RAC – Vrei să-ți impui voința în familie, fără să ții cont de sentimentele celorlalți. Poate ei au alte nevoi. Ești foarte posesivă și îl suni permanent pe iubitul tău, să vezi ce face. Ai impresia că te înșală. Nu sunt evenimente deosebite din punct de vedere profesional. Te simți obosită și nu ai chef de muncă.

LEU – Dimineața ești puțin nervoasă dar până seara vei reveni la sentimente mai bune. S-ar putea să mergi cu partenerul tău la o petrecere, unde vă veți întâlni cu mai multe cunoștințe. Intri rapid în panică și îi molipsești și pe cei cu care lucrezi. Ești prea stresată!

FECIOARA – Vei avea o zi frumoasă. S-ar putea să primești musafiri, cu care vei petrece până târziu. Te înțelegi bine cu partenerul tău și faceți treabă bună împreună. Vorbește atunci când trebuie și numai dacă ești sigură pe vorbele tale. Vei face o impresie mai bună.

BALANTA – Îți vezi de programul zilnic obișnuit și nimic nu-ți tulbură liniștea. Te simți bine. Starea de bine se reflectă și în relația cu partenerul tău. Ești foarte drăguță cu el. Singura nemulțumire pe care o ai în ceea ce privește locul de muncă este că ți-ar trebui mai mulți bani ca să te descurci în fiecare lună.

SCORPION – Ești în formă bună și îți pui la punct treburile pe care le-ai lăsat neterminate în ultimele zile. Îți place în secret de un bărbat și încerci să intri în vorbă cu el. S-ar putea să-ți dea întâlnire. Sunt posibile conflicte cu subalternii la locul de muncă. Fii diplomată!

SAGETATOR – Ești tentată să te răzbuni pe cineva pentru că ți-a făcut cândva un rău. Uită tot ce s-a întâmplat atunci! Ar fi bine să-i acorzi partenerului puțină libertate, pentru că se va simți sufocat și se va îndepărta de tine. Organizează-ți treaba în așa fel încât în weekend să nu fie nevoie de tine la serviciu.

CAPRICORN – Nu se întâmplă nimic deosebit astăzi. S-ar putea să te întâlnești cu o persoană cu care nu ai mai vorbit de mult. Diseară mergi cu partenerul tău în vizită la părinții lui. Încerci să faci impresie bună. Ești un pic dezamăgită de o colegă, dar te mobilizezi și îți revii rapid.

VARSATOR – E posibil să primești un cadou sau să ți se facă o surpriză. Ai o zi frumoasă. Ești orgolioasă și s-ar putea să te cerți cu partenerul tău pe o temă lipsită de importanță. Auzi niște zvonuri și devii îngrijorată cu privire la locul de muncă. Nu-ți mai face atâtea gânduri negre!

PESTI – O duci bine cu banii și mergi prin oraș, la cumpărături. Te simți bine. Îți dai întâlnire cu partenerul tău în oraș și stați până seara târziu. Astăzi ai o zi lejeră la serviciu, așa că poți pleca la timp acasă.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply