Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 13 noiembrie 2018

Horoscop zilnic – 13 noiembrie 2018

Datele generale ale zilei: 13, marti. In teorie avem trei cesuri rele. In fapt raul si binele depind de noi si de modul in care gestionam ceea ce primim de la Univers. Dar, in ciuda datei ziua este relativ calma. Exista cateva momente tensionate, dar acestea vor trece inainte ca cineva sa fie cu adevarat afectat.

Configuratia astrala: Jupiter isi face treaba si ne aduce energie pozitia, ganduri bune si multe rezolvari, acolo unde nu mai asteptai rezolvare. Marte ne energizeaza si el, iar Luna ne impinge cu calm de la spate.

Zodii avantajate: Capricorn, Rac si Balanta

Zodii dezavantajate: Taur, Leu si Berbec

Vibratia zilei este 4 ceea ce inseamna ca o sa incheiem foarte usor noi contracte si parteneriate care ne vor aduce avantaje importante in timp.

Gandul bun al zilei: Si binele si rau sunt in egala masura in puterea noastra. Depinde de noi ce alegem.

Imaginea zilei:

BERBEC – Ai o capacitate extraordinară de a te adapta oricărei situații și de a lua deciziile corecte. Bazează-te pe intuiție! Ocupă-te cu partenerul de viață de problemele importante. Dacă el nu vrea să se implice, poate ar fi cazul să te reorientezi. Pui accentul pe muncă pentru că nu vrei să fii întreținută. Te simți bine când ești independentă din punct de vedere financiar.

TAUR – S-ar putea să iei masa cu persoane importante pentru tine. Ai nevoie de sprijinul lor într-o chestiune personală.
Dacă partenerul devine gelos, poartă-te frumos cu el, ca să nu mai aibă motive de gelozie. Ești foarte obosită și nu mai ești atentă la detalii. Odihnește-te mai mult!

GEMENI – Ai o zi frumoasă, totul merge bine. Ai ocazia de a socializa cu persoane importante. Relația cu partenerul de viață este foarte bună. S-ar putea să mergeți în vizită la părinții lui. Ai nevoie de susținerea șefilor pentru a pune în practică o idee de-a ta. Nu poți să faci nimic de capul tău.

RAC – E posibil să faci o călătorie care îți va aduce numeroase beneficii. Atenție la discuțiile cu o persoană în vârstă! Fiecare dintre voi așteaptă ca celălalt să fie mai atent cu el. Fii tu cea care ia inițiativa! Te înțelegi bine cu toți colegii și te simți bine la serviciu.

LEU – Ești foarte ocupată și acasă și la serviciu. Diseară vei fi foarte obosită. Îți vei neglija partenerul de viață pentru că nu ai timp să stai cu el. S-ar putea să rămâi peste program, ai mult de muncă iar ideile îți vin foarte ușor.

FECIOARA – Ai ocazia de a face schimbări în locuință, s-ar putea să cumperi un obiect important pentru casă. Trebuie neapărat să mergi cu partenerul tău la cumpărături. Vei ține cont de sfaturile lui. La serviciu treaba merge bine, ești bine-văzută de șefi.

BALANTA – În seara asta ești liberă, așa că poți merge la o petrecere cu prietenii. Partenerul tău nu poate veni cu tine pentru că este foarte ocupat. Te poți distra și fără el. Treci printr-o perioadă favorabilă din punct de vedere profesional. S-ar putea să participi la un eveniment.

SCORPION – Vei avea o zi frumoasă, totul merge bine. E posibil să mergi prin magazine, la cumpărături. Te simți bine cu iubitul tău, vă înțelegi foarte bine. Ar trebui să stabiliți de pe acum ce veți face de sărbători. Ai șansa de a-ți arăta calitățile și de a demonstra că ești foarte capabilă. Fii mai curajoasă!

SAGETATOR – E posibil să te întâlnești cu prietenii și împreună să mergeți la o cafea. Ai un program diferit de cel al partenerului de viață, așa că nu o să vă vedeți decât seara târziu. S-ar putea să faci un drum mai lung în interes de serviciu și îți va face mare plăcere.

CAPRICORN – S-ar putea să trebuiască să ai grijă de cineva din familie, care nu se poate descurca. Îți va ocupa tot timpul. Dacă i-ai promis ceva partenerului de viață, ar fi bine să te ții de cuvânt. E posibil să primești salariul sau un bonus. Îți merge bine la serviciu.

VARSATOR – E posibil să faci mai multe drumuri pentru a rezolva niște probleme financiare. Primești vizita unei persoane apropiate. S-ar putea ca partenerul să nu fie de acord cu tine, dar până la urmă te va lăsa să faci ce vrei. La începutul zilei treaba nu va merge așa cum ți-ai dorit, dar spre seară totul va fi bine.

PESTI – Persoanele dragi au nevoie de atenția ta, așa că îți vei petrece timpul în compania lor. Când ești fericită, te porți frumos cu partenerul de viață. Ești foarte romantică. Printre cunoștințele tale se numără persoane importante care te pot ajuta în carieră, dar nu vrei să apelezi la ele. Vrei să te descurci singură.

Citeste si: Lucruri mai putin stiute despre zodii

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply