Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 14 martie 2019. Suntem seriosi si responsabili

Horoscop zilnic – 14 martie 2019. Suntem seriosi si responsabili

Datele generale ale zilei de 14 martie 2019 – Avem începând de azi și pentru următoarele 14 zile o combinație astrala care ne face responsabili, precauți și serioși. Marte și Saturn se afla într-o poziție care favorizează rezolvarea problemelor dificile, complicate, care ne dau multă bătaie de cap. O să găsim, fiecare în parte, după nevoi, soluția optimă, inspirație și, eventual, ajutorul de care avem nevoie.

Berbec – Ai o zi frumoasă, cineva îți face o surpriză plăcută. Familia te susține în relația cu partenerul de viață. Le place foarte mult de el. Ai șanse mari să câștigi niște bani în plus. Ești norocoasă din punct de vedere profesional.

Taur – S-ar putea să mergi la cumpărături, unde te simți cel mai bine. Vrei să te relaxezi. Ești foarte cheltuitoare și cu greu partenerul tău reușește să te tempereze. Ai foarte mult de lucru și ajungi seara obosită acasă. Nu lua cu tine problemele personale!

Gemeni – Astăzi ieși afară și plimbă-te! Te vei încărca cu energie și îți va merge bine. Ești fermecătoare și atragi persoanele de sex opus ca un magnet. Socializează și vei avea șanse să cunoști pe cineva. Nu acorzi prea mare atenție carierei, familia este mult mai importantă.

Rac – Ai multe cumpărături de făcut, dar bugetul nu îți permite să-ți îndeplinești toate dorințele. Fii atentă la comportamentul partenerului. S-ar putea să-ți ascundă ceva. Coordonezi foarte bine munca în echipă. Nu exagera însă cu pretențiile.

Leu – Ai început un regim care îți va readuce organismul în funcțiune. Abia aștepți să vezi rezultatele. Fii mai atentă cu persoana iubită și îți va răspunde în același fel. Faci treabă bună, tot ce iese din mâna ta este bine făcut.

Fecioară – Te-ai cam neglijat în ultima vreme, ai grijă de sănătatea ta și de aspectul fizic! Te înțelegi bine cu partenerul de viață. Ești fericită alături de el. Ține-te departe de bârfe la locul de muncă. Îți va fi mai bine așa.

Balanță – S-ar putea să ai probleme digestive. Ai grijă la alimentație! Nu te grăbi să avansezi în relație, ai timp destul la dispoziție! Ai obținut rezultate deosebite în plan profesional, muncește la fel în continuare!

Scorpion – Te simți plină de energie și vrei să demonstrezi tuturor că ești în stare să faci orice. Uneori exagerezi. Te dai peste cap să cucerești inima unui bărbat, când ar trebui să fie invers. Reușești să rezolvi orice problemă care apare, astrele sunt de partea ta!

Săgetător – Ține cont de sfaturile părinților, sunt trecuți prin viață și știu mai bine decât tine ce e bine și ce nu. Încerci să rezolvi problemele cu partenerul de viață, cu ajutorul prietenilor sau a familiei. Ai tendința să te cerți cu toată lumea la serviciu. Încearcă să fii diplomată!

Capricorn – Îți merge bine din punct de vedere financiar și s-ar putea să mergi diseară la cumpărături. Ești foarte ocupată și îl pui pe partenerul tău pe locul doi. Încercați să vă faceți timp să stați împreună. Imaginația ta funcționează la cote maxime și ai șansa să demonstrezi tot ce poți.

Vărsător – Nu stai bine cu banii și faci tot posibilul să te descurci până vei primi alții. Ești norocoasă, ai un partener care te ajută și te susține din toate punctele de vedere. Ai un volum mare de muncă și cu greu faci față tuturor provocărilor.

Pești – Astăzi ești în formă bună, dar nu te solicita prea mult, riști să obosești. Discută deschis cu partenerul de viață, spune-i tot ce te frământă. Altfel nemulțumirile se vor înmulți. Ai o intuiție ieșită din comun și vezi lucruri de care alții nu sunt conștienți.

Articol exclusiv online

Text: Otilia Ignat

Sursa foto:pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply