Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic -15 iulie 2019. O zi amestecata

Horoscop zilnic -15 iulie 2019. O zi amestecata

Datele generale ale zilei 15 iulie 2019. prima zi din această săptămâna este una amestecată. Are multe momente bune, dar are și foarte multe momente tensionate și relativ stresante. Nu uita ca este ziua miezului de vară, iar zilele cu adevărat frumoase abia de acum încolo vor veni. Nu uita că deși uneori nu vezi asta, fericirea adevărată este mereu la un lat de palmă de tine.

Zodiile de apa se simt foarte bine azi, zodiile de foc sunt oarecum tensionate,  zodiile de aer au o zi foarte buna și bogată în evenimente, iar zodiile de pamant sunt aglomerate și muncesc mult.

BERBEC – Vei avea mici probleme de sănătate. Nu te speria, nu e nimic grav! E posibil să-ți placă un băiat, dar acesta să te refuze. Nu fii tristă, vei găsi persoana potrivită pentru tine. Te lauzi peste măsură la serviciu și colegii te vor evita.

TAUR – S-ar putea să mergi la cumpărături și să cheltui toți banii din buzunar pe lucruri scumpe. Vei ieși cu prietenii în oraș și vei cunoaște un băiat drăguț, care îți va plăcea foarte mult. Faceți schimb de numere de telefon. Fii modestă și nu te mai lăuda că poți să faci orice. S-ar putea să ți se dea de lucru și să nu poți face față.

GEMENI – Ai o zi frumoasă, cu întâlniri, distracție și voie bună. Împreună cu iubitul tău te distrezi și te simți bine. Veți petrece o seară frumoasă. Pentru că șefii au încredere în tine, ți se va da mai mult de lucru. Dacă primești și niște bani în plus, e foarte bine.

RAC –  Oboseala a pus stăpânire pe tine. Bagă-te în pat mai devreme decât de obicei. Te înțelegi bine cu partenerul de viață și planificați împreună un weekend în afara orașului. Îți este bine la serviciu și vrei ca lucrurile să rămână așa. Ești foarte diplomată.

LEU –  Ești foarte calmă și revii la sentimente mai bune. Sari în ajutorul oricui, dacă are nevoie de tine. Nici dacă ai vrea, nu ai timp să te cerți cu partenerul tău. Amndoi sunteți foarte ocupați. Relațiile cu șefii și colegii sunt bune, te simți bine la serviciu.

FECIOARA – Cineva te-a tot stresat în ultima vreme și ești decisă să pui capăt neplăcerilor. Nu mai suporți să fii șantajată emoțional. Poți cuceri ușor orice bărbat, prin gesturi și cuvinte frumoase, dar nu ai găsit persoana care să te intereseze. Lucrează cu atenție, ca să nu greșești. Altfel, vei avea probleme la serviciu.

BALANTA – Stai mai mult în preajma familiei, te simți ocrotită lângă cei dragi. Ai incredere în intuiție când vine vorba de a merge mai departe cu iubitul tău. O problemă îți dă de furcă la serviciu și te chinui toată ziua să-i dai de capăt.

SCORPION – E posibil să faci un drum lung și vei avea ocazia să înveți ceva nou. Vorbește calm cu partenerul de viață, nu-i place când te răstești la el. E o zi favorabilă pentru a da examene. Mergi cu încredere!

SAGETATOR – Faci mai multe drumuri pentru a plăti niște facturi sau pentru a rezolva o problemă legată de bani. Ai tendința să fii răutăcioasă cu partenerul de viață. Poartă-te frumos cu el! Dai dovadă de seriozitate la serviciu și nu îți pierzi vremea cu discuții inutile.

CAPRICORN – Se schimbă ceva în relațiile cu familia, părinții. Poate te căsătorești sau te muți de acasă. Dai impresia unei fete greu de cucerit și de aceea bărbații roiesc în jurul tău. Ai mai mulți admiratori. Nu-ți dai deloc silința să muncești. Ai prefera să pleci mai repede acasă.

VARSATOR –  Nu mai ești nervoasă ca zilele trecute. Ți-ai dat seama că nu are rost să te enervezi. E posibil ca partenerul tău să plece din localitate și să rămâi singură câteva zile. Nu te deranjează.  Te străduiești să închei niște contracte, de pe urma cărora să câștigi mai mulți bani. S-ar putea să ai succes.

PESTI – Împacă-te cu persoanele cu care te-ai certat. Nu e bine să stai supărată. Ți-ar prinde bine să ieși cu partenerul tău în oraș și să vă distrați. Ai nevoie de relaxare. Primești niște vești în legătură cu o recompensă sau un premiu. Cariera ta este în ascensiune.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

 

Comments

comments

Leave a Reply