Esti aici
Femeia.ro > Horoscop & Astro > Horoscop zilnic – 16 iulie 2019. Alege alt drum!

Horoscop zilnic – 16 iulie 2019. Alege alt drum!

Datele generale ale zilei 16 iulie 2019. Uneori este bine sa alegi o alta cale, alt drum, alta abordare pentru aceleasi vechi probleme. Rezolvarea poate sa fie mai simpla, mai usoara sau mai placuta. Nu ramane blocata in sabloane, nu te limita la ceea ce ai mai facut deja, ci indrazneste sa experimentezi ceva nou, ceva inedit, ceva neobisnuit.

Zodiile de apa sunt avantajate pe toate planurile, zodiile de foc sunt foarte calme,  zodiile de aer  sunt foarte curioase si se simt bine in mediul lor, iar zodiile de pamant sunt linistite desi au multe de rezolvat…

BERBEC – Vrei altceva de la viață, te-ai plictisit de monotonie. Ai grijă ce-ți dorești, căci s-ar putea să se îndeplinească! Ești foarte darnică și îi faci surprize plăcute partenerului de viață. Este o perioadă perfectă pentru a-ți schimba profesia sau locul de muncă. Să nu-ți fie teamă de necunoscut!

TAUR – Cu răbdare, calm și înțelegere, poți reuși să faci tot ce ți-ai propus. Învață să clădești o relație serioasă, de durată. Dacă nu ai reușit până acum, nu e timpul pierdut. Planurile tale în ceea ce privește cariera nu s-au realizat în totalitate. Mai ai mult de muncă.

GEMENI – Astăzi nu ți se întâmplă nimic deosebit, vei avea o zi frumoasă. Ești îndrăgostită și simți fluturași în stomac atunci cînd îl vezi. Ești puțin timidă. Nu vei reuși niciodată în carieră dacă nu ai încredere în tine. Nu ai de ce să te simți inferioară.

RAC –  Nu ești deloc realistă, trăiești într-o lume de basm și așa vei fi mereu dezamăgită. Ai prea multe așteptări de la iubitul tău. Acceptă persoana de lângă tine așa cum e și nu încerca s-o schimbi, că nu ai șanse de reușită. Fii atentă la orice informație care îți trece pe la ureche, s-ar putea să-ți folosească în viitor.

LEU –  Ești invitată la un eveniment sau petrecere. Trebuie să-ți cumperi o rochie nouă. Nu mai sta în casă, căci vei pierde orice șansă de a cunoaște un posibil partener. S-ar putea să regreți că nu ai învățat mai mult atunci când trebuia. Niciodată nu e prea târziu!

FECIOARA – Treci în revistă tot ce ți s-a întâmplat în ultima vreme. Trebuie să mergi pe un alt drum. Fii veselă tot timpul, dacă vrei să-l cucerești! Dacă planurile pe care ți le-ai făcut în legătură cu serviciul nu au ieșit așa cum ai sperat, nu dispera, caută o soluție.

BALANTA – Nu este o idee bună să te gândești la trecut și să regreți anumite decizii. Mergi mai departe! Nu-l mai stresa cu întrebările pe partenerul tău, are și el problemele lui. Dacă te străduiești mai mult, poți reuși în carieră.

SCORPION – Ai o zi foarte aglomerată și te străduiești să le faci pe toate. Din cauza oboselii s-ar putea să intri în depresie. Ești realistă în ceea ce privește relația în care ești acum și ai multe semne de întrebare. Ai muncit mult și meriți să fii aici, unde ai ajuns acum.

SAGETATOR – Încearcă să-ți faci timp pentru familia ta și să asculți cu atenție ce are de zis. Comunicarea lasă de dorit în cuplu, încercați să ajungeți la un consens. Ești norocoasă din punct de vedere profesional. Ai șansa de a fi în locul potrivit, la timpul potrivit.

CAPRICORN – Evenimentele se desfășoară rapid în viața ta. Străduiește-te să ții pasul cu ele. Ai șansa de a începe o frumoasă poveste de dragoste, nu refuza nicio întâlnire. Gândirea pozitivă te ajută enorm să-ți găsești drumul în viață.

VARSATOR –  Primești vești plăcute, care îți vor face ziua mai frumoasă. Dacă ai o relație stabilă de mai mult timp, s-ar putea să fii cerută în căsătorie. La serviciu e posibil să treci prin momente neplăcute, dar nu trebuie să te stresezi.

PESTI – Visezi la vacanța mult dorită, ai nevoie de ea mai mult ca oricând. Îți pui niște semne de întrebare cu privire la relația în care ești acum. Ceva scârțâie. Nu te concentrezi deloc la serviciu deoarece ești obosită. Din păcate, mai ai până să pleci în vacanță.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

 

Comments

comments

Leave a Reply